Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Masquerade said: sen yapma fizban yasaklı madde `kibarlaştırılmış` söylemi dopingin. http://www.tbl.org.tr/genel/dokuman/doping/2010_yasakli_listesi.pdf ilki geç ikinci testler de pozitif çıktı, gg yani.Tamam da yasaklı maddenin de çeşitleri var. Bu madde, oynama gücünü arttıracak bir madde değil demek istemiş fizban. Steroid basmamış yani maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 @luci Fahri Beşiktaşlı mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Zapo>sparta prag güle güle ördek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Belli ki günümüzdeki doping ilaçlarını takip etmemişsiniz pek, artık öyle bi hal aldı ki dopingi alıyorsun arkasından o dopingin kimyasallarını vücuttan silicek bi ilaç alıyorsun onun arkasından silicinin etkilerini vücuttan silicek başka bi ilaç alıyorsun etc etc... Sene 2011 bodos stereoid kullanıcak kadar gerizekalı bir tek sporcu dahi bulunmaz zaten. Bugüne kadar dopingden yakalanan sporcuların %99'u da yasaklı madde diye geçer zaten haberlerde... Hani Aziz Yıldırım'ın yaptığı da gerçekten yüzsüzlük aynı olay Efes'e olduğunda ortalığı birbirine katmıştı çünkü daha ilk numunelerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aziz yıldırımın bu konuda haklı olmasına rağmen saçmasapan eleştirilmesi ? haa pardon fanatiklik diye bişey var di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Zapo > Sparta Prag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 LucifeL said: Burax said: http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/04/carsi-yildirim-i-diline-doladi--1070837.Jpegallahım yarbbim siz nerenizden anlıyorsunuz birşeyleri anlamıyorum? abi adam dedi 2.numune açılsın ona göre cezası verilsin,biz itiraz etmeyiz çünkü doping yapan terbiyesizdir dedi. ee ikinciside açıldı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Muhammed'in kamptan 2 fotosu var haber1903'te. Eğer dedikleri gibi bir yenetekse, 16 yaşında da olsa takıma girmesini istiyorum bu çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Llama said: LucifeL said: Burax said: http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/04/carsi-yildirim-i-diline-doladi--1070837.Jpegallahım yarbbim siz nerenizden anlıyorsunuz birşeyleri anlamıyorum? abi adam dedi 2.numune açılsın ona göre cezası verilsin,biz itiraz etmeyiz çünkü doping yapan terbiyesizdir dedi. ee ikinciside açıldı kieee tamam işte zaten onu beklediler,şimdi cezası açıklasın ona göre ceza verilecek,ayrıca klüp transferde yaptı yerine daha ne yapsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/Galeriler/201115_yldzlar_kamp/20110105.135521_ANT188_1492918.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ligde 30 yaşındaki adamlara haldır huldur giren adamlar bu çocuğu öldürür. Düşünemiyorum egemen kasabıyla mami'nin yanyana geldiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Muhammed'in fotolara bayıldım ya bilhassa Toraman'la olana, herkes sırıtıyor kim bu kopil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fistan said: aziz yıldırımın bu konuda haklı olmasına rağmen saçmasapan eleştirilmesi ? haa pardon fanatiklik diye bişey var di miyok bu kuyruk acısı artık,adam ne yaptıysa millete gerçi doğruları söylemesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sunthewhich said: Muhammed'in kamptan 2 fotosu var haber1903'te. Eğer dedikleri gibi bir yenetekse, 16 yaşında da olsa takıma girmesini istiyorum bu çocuğun. abi zaten dedikleri gibi bir yetenekse 16 yaşında girmesi gerek kadroya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 negzel dünyanın en iyi tesislerinde yetişecekti messi ile,xavi ile aynı takımda olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 pedro yerine bu adam olurdu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 barcelona cimrilik yapmasaydı yani. 1 milyon euro önerdiler. 2 yıl önce filan arsenaller manu lar kaç paralara o yaşta adam aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 en büyük şansı takımda sinan engin gibi dingil bir herifin olmaması.adam batuhanı yaktı bunuda yakamıycak o gittiğinden beride beşiktaş altyapısından paso yeni adam çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Resim boyutu büyüktür, takım fotosu tüm kadro http://img525.imageshack.us/img525/897/medyaphpx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o almeida nasıl bir insan azmanıdır ya, takımın 2 katı gelirken bremen'i yemiş gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 BiTcH_oFBaT said: Ligde 30 yaşındaki adamlara haldır huldur giren adamlar bu çocuğu öldürür. Düşünemiyorum egemen kasabıyla mami'nin yanyana geldiğini Şampiyonluğa giden Egemen kasap, Muhammed Mami. Devam ya ne diyeyim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 guti nerde o fotografta ben mı goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fotoyu o çekmiş, bir foto daha varmış o fotoda da ibrahim üzülmez yok guti var mesela, değişmişler sende çık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Egemen'in kasap olmadığına dair bir tane kanıt istiyorum. Kasap olduğuna dair onlarca kanıt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar