Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

yalnız Q7 tam bizden oldu artık, adam ev sahibi gibi gitti aldı getirdi sonra basket maçına götürdü, hele havaalanında hepsi formalı bu montu ile yanlarıda, işte getirdim adamlarımı der gibi bir havası vardı! bizden oldu iyice bizden. Yıllarca gitme kal bu şehirde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Haberin başlığı öyle c/p yaptım...

Satınlar yeni sezon forması işte,bizim taraftarımız böyle,geçen senelere göre 4-5 katı daha fazla satıldı,fenerbahçe'nin sattığı rakamlara ulaşmamız hayal.Fenerbahçe'de ki taraftar inanılmaz iyi bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

evet geçen senelere göre doğru çok daha fazla satıldı.

bizim o kadar fazla forma satışı olmasının nedeni ise,ortega'dan başlayan bir düşüncenin taraftara oturtulması.

aslında bu sene beşiktaş'da yapıyor bunu ama taraftar profili ve,kartal yuvası önünde korsan forma satılması engelliyor bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o rakam toplamda q7 ve guti forma satışı aslında, çünkü diğer futbolcuların formaları neredeyse hiç satmıyor,

ben aldıktan sonra eylül'de bakmıştım sanırım, o döneme kadar sadece 15.000 Guti forması satılmıştı, gerisi de Q7'dir, çünkü ben Guti almaya gittiğimde adam çok ender alınıyor Guti, her gelen Quaresma alıyor demişti. Hatta isim bastırma bölümünde benim önümde 5 şipariş daha vardı, hepsi Quaresma'ydı.

Hatta bende inat edip beyaz İbrahim Üzülmez alacam lan diyordum, Simao alırım artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya aradaki fark o zaten, hani Beşiktaş gayrimenkul zengini sabit gelir var vs. deniyor sürekli de Fener'in store'larından ve sağdan soldan topladığı para da zaten ona denk geliyor.

Hani Beşiktaş zaten Fener gibi şirketleşse dünyanın en zengin kulüplerinden biri olabilecek imkana sahip, lakin bunu yapacak adam yok

işte demirören toplanıyor, bir umut belki diyecem de taraftar profili de yok öyle, gerçi böyle cidden yardıran bir takımımız olmadı ki senelerdir taraftar çoşsun gidip formalar alsın, 2003'teki takım cidden efsaneydi ki bence son 10 yılda bu ligde kurulmuş en iyi kadroydu.

Hani belki isimler topluluğu vs. değildi ama çok uyumlu, hiçbir yeri duraksamayan çok deli bir takımdı o Beşiktaş, hayvani forma da satmıştı o sene. Hele o 100.yıl forması ... halen almadığıma pişmanım, şimdi ki aklım olsa alırdım asdf

Bunları oturtan kulüp büyük kulüp oluyor zaten, Aziz Yıldırım kültür oturttu resmen Fenerbahçe'ye bu yönde. Adam sportif olarak beş para etmez bir yönetici olsa da bana göre Fener'i bu yönüyle büyüttü, yeterde artar da
Sosyal ağlarda paylaş

Kamp Kadrosu Belli Oldu
04.01.2011 13:18

Futbol takımımızın Antalya'da yapacağı devre arası kampında yer alacak oyuncularımız belli oldu.
Teknik Direktörümüz Bernd Schuster'in belirlediği 29 kişilik oyuncu kadrosunda şu futbolcularımız yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Guti Hernandez, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Muhammed Demirci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Ersan Gülüm, Cenk Gönen, Ali Kuçik, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Oğuz Ceylan, Tomas Sivok, Bobo, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Roberto Hilbert, Hugo Almeida, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Umut Kaya, Mertcan Demirer, Doğukan Pala, Furkan Şeker."

Diğer oyuncularımız ise programları dahilinde çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek.

BJK.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...