Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Troll leri beslemeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 75 maçta 28 gol atmış.bobodan ne farkı var.yararlı olur olmaz onu bilemem ama bence iyi bir oyuncu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 tinu said: Esnaf said: almeidayı sen araştırdın mı bari? takımı bu sene kümeye oynuyor. alman liginde 11 golu var o küme düşmeye giden takımda geçen yıla baktın heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 DarKRideR said: Yerli olarak ES-ES'teki Sezer ve Hamit Altıntop isimleri bayağı dolaşıyormuş zaten, ikisinde de önemli ilerleme kat edilmiş sözde, Sezer olurda Hamit niye gelsin ki? Bayern'de oynuyor adam, gerçi pek mutlu değilmiş sanırım da gelse Fener'e gelirdi zaten valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 de Beşiktaş'a gelirse sağ bek olarak düşünülüyor adam, Euro 2008'de gördük ki bu adam orada oynayamıyor, hatta hayatı boyunca en mutsuz olduğu dönem sanırım o dönemdir. Fener derse açıkta, yerinde banko oynayacaksın ben Fener'i seçerim, ha bilmem gerçi sağ bek ister mi, gelir mi beşiktaş'a ama olursa hamit'in gelmesiyle beşiktaş cidden yenilmez armada olur takım oturduğunda asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Güveniyoruz size alın gelin şu adamıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Llama said: valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ?Fenerde oynamak ister? Alex, Emre, GG, Niang, Yobo? Bu adamların hepsi BJK'nin ilk 11'inde aynı mevkideki adamlardan kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Esnaf said: tinu said: Esnaf said: almeidayı sen araştırdın mı bari? takımı bu sene kümeye oynuyor. alman liginde 11 golu var o küme düşmeye giden takımda geçen yıla baktın heralde :) Werder Bremen formasıyla başarılı bir grafik sergileyen Almeida, bu sezon 21 resmi maçta 11 gol kaydetti. Portekiz Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösteren oyuncu, takımının Kuzey Kore'yi 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gole imza attı. sen bı bak bakalım ınternetde bu sezon bu zamana kadar kac tane gol atmıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Hayal kurmaya devam ededur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Benim postumun aksini mi iddia ediyorsunuz? Hangi oyuncunuz saydığım 5'liden mevki olarak iyi? Kaleciyi saymadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yanılmıyorsam ligde 8 yada 9 golü var.2-3 de kupa maçında felan atmış işte.neyse canım banane almeida süper oyuncu bi alex değil ama 30 gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yürü kardeşim, Alex/Emre desen bayağıdır oynuyor kıyaslayabilirsin belkide, Niang/Yobo'yu ne zaman gördünde bu kanıya vardın, şakamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 3-4 aydır izliyorum ben, sen uyuyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yahu kimse bir alex değil,boşver sen bak keyfine takıl fenerine yada hangi takımı tutuyorsan artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Esnaf said: yanılmıyorsam ligde 8 yada 9 golü var.2-3 de kupa maçında felan atmış işte.neyse canım banane almeida süper oyuncu bi alex değil ama 30 gol atar ahahahaah :) evet bi alex değil! http://www.bundesliga.de/en/liga/clubs/werder-bremen/index.php?firsttab=kader&player=HugoAlmeida ligde 9 golu var 2 golde kupa maçlarında var toplam 11 gol, bu ligde attığı 9 golüde 13 maçta atmış :) ama evet bi alex değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bu bazı fenerlilerin amma kuyruk acısı var her yorumda bunlar fırlıyor. Hürriyet/milliyet/fanatik/maraton vs hepsinde şöyle cins cins beşiktaş haberine yorum yapan fenerliler nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Holy said: Llama said: valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ? Fenerde oynamak ister? Alex, Emre, GG, Niang, Yobo? Bu adamların hepsi BJK'nin ilk 11'inde aynı mevkideki adamlardan kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Lol, tartışma alanında uzaklaşıp bambaşka ve boş laflar atmaya başladığınıza göre, beşiktaşlı misyonunuz tamamlanmış demektir. Sağolun, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 almeyda da gelmi$. bi forma daha cikartmamiz lazim $imdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sanada iyi geceler haydi arkadaşlar halaya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Esh said: almeyda da gelmi$. bi forma daha cikartmamiz lazim $imdi asdf gri var işte 3 bir arada yapıcaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kac yabanci oldu ki simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Esh said: almeyda da gelmi$. bi forma daha cikartmamiz lazim $imdi asdf Kırmızı bekliyorum ben ama anca seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 efsane mor formayi yapsinlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar