Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 23.12.2010 15:40:17

Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile anlaşılarak, oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya sözleşme bedeli olarak 2010-2011 yarım sezonu için 2.200.000.avro, 2011-2012 sezonu için 2.500.000.avro ve 2012-2013 sezonu için ise 2.500.000.avro ücret ödenecek olup; kulübü Atletico Madrid'e ise 900.000.avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ms yapmaya gelen fransız var bizde, ilk geldiğinde tek kelime türkçe bilmiyodu. okulda araştırma vs için aynı odayı paylaşıyoruz. her şeyiyle fransız adam, futbolla falan alakası da yoktu pek. adam beşiktaşta ev tutmuş orada kalıyodu. başta sonisphere dönemi stadın yerini öğrenmiş, sonra beleştepe ve tükrük köftesini öğrenmiş, hatta beşiktaşlıyım diyince indirim alıyomuş köfteye. sonra beşiktaş atkısı takmaya başladı, çarşıdan vermişler. bi ara pascal noumayı öğretmişler o da fransız falan diye. bugün kendi teziyle ilgilenirken bilgisayar başında "formanda ter olmaya geldim"i söylüyodu kendi kendine. adam adım adım metamorfoz geçiriyo

Ahahahahahahah koptum bune ya :);)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...