Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Valla ben o adamın tipinde korku falan sezmiyorum. Adam direk umursamaz ya. Adam küçümsüyo herşeyi ve büyük ihtimal de kovulursam tazminatımı alırım np düşüncesiyle takılıyo. http://media1.ntvspor.net/C/I/83/schuster_dertli_600_YMDCV.jpg şu tipe bak abi. Çaresizlik umursamazlık karışımı bir şey.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 muz ligi olarak görüyor zaten bizim ligi avrupa'da başarı sağlarsam gerisi önemli değil modunda
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 khalad said: Eralp said: Masquerade said: said: Bernd Schuster, maçın ardından oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. "Süper Lig'de 60'ların futbolunu beklemiyordum" diyen Alman teknik adam... less qq more pew pew ulan var ya acayip ayar oldum bu herife, ne zaman puan kaybetse bizim ülkeye bok atıyo. Kovun la şunu!!!!! :D Adam bir bakıma haklı aslında suçlamamak lazım bizim futbolumuz gelişmedi doğru düzgün bütün yatırım istanbul takımlarına olunca anadolu kulüpleride başarıyı 60 ların futbolu ile kazanıyor adlmfgdg ne demek abi, bu kulübe başarı kazandırmak için geldin, paranı bu yüzden alıyorsun. 60'ların futbolu oynanıyorsa, ona göre önlem al, ona göre savunma yap ona göre hücüm yap. Hem küçümsüyorsun ligi hiçbir önlem almıyorsun hemde böyle çıkıp konuşuyorsun. Ligde başarı gelmeden bir daha Avrupa'ya da gidemiyoruz bunu da hatırlasın artık. Hayır adam bir yandan haklı, bu takım Avrupa Ligi'nde cidden farklı oynuyor, hani onu görünce adama lafta söyleyemiyoruz aslında. Quaresma ve Guti'siz Porto'ya neler yapmıştık ilk maç,
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben schustere hak veriyorum. Tabata holosko o golleri atamıyorsa. Sağ tarafta adam geliyor mu gelmiyor mu diye kimse bakmıyorsa.Hakan saçma sapan goller yiyorsa suçu onda değil. Takımın kalitesi bu oyuna yeterli değil. Zaten q7 ve gutiyi çıkartın mı geçen seneki kabız takım oluyor gene. Sadece Tabata 5 puan yedi tek başına. Devre arası çöplerden kurtulmamız lazım. İlk senesinden adamı harcayacaklarını sanmıyorum. Sağlam bir stoper, sağ bek ve gerçek bir forvetle takım çok iyi duruma gelir. Benim schustere tepkim mehmeti oynatıp, necipi kesmesinden.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Adam önlem alamıyor ki ne yaparsa yapsın oyuncular bir acayip sanki ligde bitmiş gibi oynuyorlar özellikle Kasımpaşa maçında dikkat ettim futbolcuların top oynamak gibi bir istekleri yoktu ne olursa olsun modunda takılıyorlardı. Gol atıcak adam yokken birde gidip kişisel nedenlerden Fatih Tekke'yi de kesti elimizde birtek tabata holosko nobre gibi adamlar kaldı şu adamların devre arasında gönderilip yerine yeni adamların gelmesi lazım acil. Yönetimin birşeyler yapması lazım biraz kesenin ağzını açıp adam gibi düzeltmesi lazım takımı.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kesenin agzi acilmadan duzelmiyo zaten asdf, her acildiginda daha kotuye gidiyoz lan.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ağzını hayra aç gidip gazi antepten julio cesar'ı falan getirir 10 milyona tüpçü sonra saçımızı başımızı yolarız yine valla.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi takımın isteği bittiyse, istekli ve kendini göstermek isteyen adamları yani altyapıdan falan gelen genç oyunları saha sürmen gerekiyor. Tabata'larla Holosko'larla oynayıp kaybettiğimize sinirleneceğimize en azından Necip, Onur, Cenk oynarken kaybettik deriz, bana koymaz en azından Yani birde şu var, aslında Holosko tam Schuster'in istediği tip bir adam yani ama bitmiş adam, Devre arasında mesela bir yere kiralanabilirse kiralansa çok iyi olur. Eğer tutarsa dönüşünde çok daha işe yarabilir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Erhan Zapo Fink Holosko Tabata Nobre Nihat Yusuf ben olsam bu 8 adamı yollarım.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Zapo ve Holosko yu yollamaya gerek yok bence. gerisi gereksiz evet, gerçi Tabata Konya maçında epey iyiydi.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Tenekeadam said: Erhan Zapo Fink Holosko Tabata Nobre Nihat Yusuf ben olsam bu 8 adamı yollarım. tabata hariç gitmeli, gerçi yusuf zaten fazla para almıyodur+jubilesi geliyor o durabilir. tabata da alternatifsizlik yüzünden kalmalı.
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Valla kusura bakmayın da bu Schuster defolup gitsin hani şu ülkeden. Neymiş 60'ların futbolu oynanıyormuş. Kimi istediyse aldı Demirören bu sene. 60'ların futbolu oynanan ülkede sen Quaresma'lı Guti'li kadronla 13 maçta 21 puanda kalıyorsan bi yol al derler adama. Orda Necip varken Aureilo'yu oynatıp bide yok 60'ların futbolu vs çekmesin. Atılan 2 gol de rakip takımın ikramı, Grançar 60 metre top sürüp senin takımına gol atıyor sen hala abuk subuk bahaneler sürüyosun ortaya. Ayrıca Konya ilginç bir şekilde ne öyle sert oynadı ne de aşırı defansa kapandı. Sadece yoğun Beşiktaş baskısı olan dakikalarda kapandılar yoksa gayet kontra falan yedi adamlar,ki dünyanın her yerinde 2 galibiyetli lig 15. si takımlar büyük takımlardan birine deplasmana gittiğinde savunma ağırlıklı oynar. Ersan Gülüm diye bi adam çıkıyor zorunluluktan oynuyor allah vermesin Sivok falan iyileşirse bidaha göremezsiniz o adamı sahada Schuster takımdayken. Necip gibi bi adam var ısrarla oynatmıyor ya,oynatmadığı Necip Galatasaray'da olsa valla şu krizleri yaşamazdık o derece.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Tabata kalsın nasıl dersiniz ya adamın 2 tane olumlu hareketi varsa geri kalan herşeyi olumsuz pas atmayı bile beceremiyor doğru düzgün. Holosko desen kendisini eskisi gibi zannediyor hırs yapmış pas falan atmıyor topu alınca koşarak geçmek istiyor rakibi , dün 3 kişinin arasına daldı ayağında topla sağda solda bomboş adamlar var pas atsa gol pozisyonu yakalanıcak ama bencilliğinden onu bile yapmıyor. Takımın içinde de anlaşmazlık var aslında bunu şu anda göremiyoruz ama futbolcular acayip bencilleşmiş durumda bununda sebebi kariyerinin en kötü senesini yaşıyan tabata,holosko,nobre,nihat gibi adamlar bu adamlar kendilerini ön plana çıkartmak için futbolun içine ediyorlar sonrada doğru düzgün oynayan adamlarda oynıyamıyor. Zaten belli ki antrenör takımla adam gibi ilgilenmiyor. En sonunda da karşımıza bu tablo çıkıyor işte kendi sahamızda galibiyet alamıyoruz.
inprc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 8 milyon verip aldığımız antep'ten aldığımız tabata'nın ligde golü yok. beleşe gaziantep'e hediye ettiğimiz sağ bek serdar kurtuluş bugün ligdeki 4.golünü attı.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 inprc said: 8 milyon verip aldığımız antep'ten aldığımız tabata'nın ligde golü yok. beleşe gaziantep'e hediye ettiğimiz sağ bek serdar kurtuluş bugün ligdeki 4.golünü attı. yönetimimizi tebrik etmek lazım başarılarından dolayı
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 serdar kurtuluş'un zaten takımdan gönderilmesi halen benim mantık sınırlarımı aşıyor, tamam 1 sene sakat oturdu beşiktaş'ta ama ondan önce gökhan gönül'ün ardından milli takımın sağ bek yedeği değil miydi? En formda isimlerinden değil miydi? Hatta Gökhan'i geçer, en iyisi olur demiyor muyduk? 1 sene sakat oturdu diye adamı gözden çıkardık, adam şimdi Antep'te yine harika oynuyor. Tabii Beşiktaş'taki gibi değil orası ayrı da,
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 inprc said: 8 milyon verip aldığımız antep'ten aldığımız tabata'nın ligde golü yok. beleşe gaziantep'e hediye ettiğimiz sağ bek serdar kurtuluş bugün ligdeki 4.golünü attı., Bu çok iyiymiş.Birde Serdar sahada boş boş gezmiyor ya pres yapıyor top kapıyor falan =))
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Futbol sadece gol atmak değildir. Tabata da Serdar'ın yapamadığı şeyler yapıyor. Mesela fazladan yabancı kontenjanı kaplıyor.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 DarKRideR said: serdar kurtuluş'un zaten takımdan gönderilmesi halen benim mantık sınırlarımı aşıyor, tamam 1 sene sakat oturdu beşiktaş'ta ama ondan önce gökhan gönül'ün ardından milli takımın sağ bek yedeği değil miydi? En formda isimlerinden değil miydi? Hatta Gökhan'i geçer, en iyisi olur demiyor muyduk? 1 sene sakat oturdu diye adamı gözden çıkardık, adam şimdi Antep'te yine harika oynuyor. Tabii Beşiktaş'taki gibi değil orası ayrı da, Mustafa Denizli'ye teşekkür etmemiz lazım serdar kurtuluş'u sattığı için holosko'yu kenarda oturtarak futbolu unutturdugu için tabata'yı bize transfer ettirdiği için. Nobre'yi inatla takımda tuttuğu için. Şampiyonlukla gözlerimizi boyadığı için teşekkürler Denizli yediğin boklar yüzünden halen daha belimizi doğrultamadık.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Serdar Kurtuluş gayet yetersiz bir sağ bekti. Ön libero da oynadığı dönemde pozisyonu gereği hatalarını telafi edecek adamlar oluyordu hep ama sağ bekte öyle değil. Ha derseniz Erhan Güven çok mu yeterli değil tabi. Hilbert ve Ekrem ikisinden de iyi ama Ekrem'in sakatlığı neden uzun sürdü anlamadım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 DarKRideR said: abi takımın isteği bittiyse, istekli ve kendini göstermek isteyen adamları yani altyapıdan falan gelen genç oyunları saha sürmen gerekiyor. Tabata'larla Holosko'larla oynayıp kaybettiğimize sinirleneceğimize en azından Necip, Onur, Cenk oynarken kaybettik deriz, bana koymaz en azından Yani birde şu var, aslında Holosko tam Schuster'in istediği tip bir adam yani ama bitmiş adam, Devre arasında mesela bir yere kiralanabilirse kiralansa çok iyi olur. Eğer tutarsa dönüşünde çok daha işe yarabilir. Buna katılıyorum tabi. Gol kaçırıcaklarsa Ali Küçik, Onur Bayramoğlu falan kaçırsın.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi schuster e ilk sezon tam bişey diyemiyorum.Adam mustafa denizlinin enkazını aldı lan resmen.Mustafa denizli döneminde kötüydü bu takım zaten,schusterle düzelemiyo kolay kolay işte.Ancak 1 transfer dönemi daha atlatıp eldeki 4-5 oyuncuyu çıkarıp yerlerine alınacak sağlam ve genç adamlarla düzelir bu takım...
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aktiftablet said: Serdar Kurtuluş gayet yetersiz bir sağ bekti. Ön libero da oynadığı dönemde pozisyonu gereği hatalarını telafi edecek adamlar oluyordu hep ama sağ bekte öyle değil. Ha derseniz Erhan Güven çok mu yeterli değil tabi. Hilbert ve Ekrem ikisinden de iyi ama Ekrem'in sakatlığı neden uzun sürdü anlamadım. Ekremı cıdden sag bek olarak gorebılıyormusunuz ya adam sadece cok kotu bır takımda hızı ıle ıyıymıs goruntusu verdı yoksa o adamda hılbert gıbı sag veya sol kanat oyuncusu sonradan oraya monte edılme ınsanlar ıle ılerlemez bu takım rıdvanın ıyılesmesı erhan guvenın yerınede bır sag bek alınması lazım..
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hem sağ hem sol bek olarak görebiliyorum. Defansif olarak çok iyi değil ama ligde oynar yani, en azından iki ayağını da kullanabiliyo, kanatta topu istediği tarafa çekip orta yapaibliyo, Hilbert'ten yeğdir bek olarak.
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 O mentalıte ıle olmaz ıste her mac yıne yolarız sacımızı basımızı acılen hazır devre arasıda gelmısken eksıklerı kapatıp yamamadan adam gıbı takvıyeler ıle olayı bıtırmektır yoksa avrupada da yalan olmamız yakındır
Öne çıkan mesajlar