Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 1 Rüştü Reçber 21 Hakan Arıkan 90 Umut Kaya 99 Cenk Gönen 3 İsmail Köybaşı 19 İbrahim Üzülmez 20 İbrahim Toraman 22 Ersan Gülüm 27 Matteo Ferrari 30 Tomáš Zápotočný 44 Erhan Güven 77 Rıdvan Şimşek 7 Ricardo Quaresma 9 Roberto Hilbert 14 Guti 15 Rodrigo Tabata 17 Ekrem Dağ 18 Necip Uysal 26 Onur Bayramoğlu 28 Fabian Ernst 55 Mehmet Aurélio 8 Nihat Kahveci 11 Mert Nobre 13 Bobô 23 Filip Hološko 33 Fatih Tekke fatih başlamış takımla çalışmalara son durum bu
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Del Piero'dan futbolu öğrenen juventusun gençleri mesela.. Giggs'den futbolu öğrenen manchester lı gençler. Sahada liderlik edicek, 30 yaş üstü futbolcuları bugün tüm TD ler kullanıyor.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 beşiktaş'ta da ibrahim üzülmez var gençlere abilik yapacak. Toraman'la terlik krizi yaşamışlardı gerçi 2 sene önce :P
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 iyi güzel konuşuluyor da alex, hagi, eto, torres, xavi, gerrard, puyol, lugano vs. vs. bu kısaca hemen hemen yetenekli ve iyi oyuncular kimlerle çalışarak kimler tarafından yetiştirildi? iyi oyuncu zaten iyidir. öyle biriyle beraber oynayıp bir şey kapmaya ihtiyacı yoktur. iyi oyunculardan bir şeyler kaptığını söyleyen en ibretlik örnek semih'tir. aklıma da hep semih gelir bu muhabbetin üzerine..
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Arada alex ve lugano yu da diğer isimlerin arasına iliştirdin ya neyse :)
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İyi bir oyuncu iyi bir deneyimli oyuncudan yardım alırsa, çok iyi oyuncu olur gayet. Hani buna mantıksız demek nasıl bir iş anlamıyorum? Öğretmen-öğrenci işte yahu, futbol %100 yetenek işi olan bir oyun değil, gayet öğreniliyor da. Senin dediğin gibi olsaydı zaten futbolcular 18inde neyse 30 unda da öyle olurlardı. Hatta 27li yaşlarda falan en iyi dönemlerini değil yaşlandıkları için kötü dönemlerini geçiriyor olurlardı. edit:typo
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sadece öğretmen öğrenci olayı değil ki. Hayatın neresinde olursa olsun etrafında iyi adamlar varsa sende iyi olursun. İş dünyasında bile yazılımı facebook veya google calısanları yanında ogrenmek var birde herhangi bir yazılım ofisinde. bir çok örnek var, ahçıda aynı şekilde inşaatçıda. herzaman işi bilen adamın olması avantajlıdır.
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dreagloth said: Arada alex ve lugano yu da diğer isimlerin arasına iliştirdin ya neyse :) alex'i en başa koymuş, birde alex dışındaki adamlar kendi milli takımlarınıda sırtlıyor :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4Ever said: Sadece öğretmen öğrenci olayı değil ki. Hayatın neresinde olursa olsun etrafında iyi adamlar varsa sende iyi olursun. İş dünyasında bile yazılımı facebook veya google calısanları yanında ogrenmek var birde herhangi bir yazılım ofisinde. bir çok örnek var, ahçıda aynı şekilde inşaatçıda. herzaman işi bilen adamın olması avantajlıdır. bu örnekten yola çıkarsak eğer hemen hemen tüm iyi yazılımcıların belirli bir zümreden çıkması, iyi oyuncuların eski iyi oyuncularla irtibat kurabildikleri derecede parlaması vs. gerekir ki temelden aykırıdır. bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler efenim. bana ahmet altanlık yaptırmayın.
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Zaten öyledir. Önünde örnek olan her oyuncu, daha başarılı olmuştur. (örnek almasını bilene.) Zaten belirli bir zümreden cıkıyor, önündeki örnekleri inceleyerek sürekli birşeyler yapıyorsun. Kaç kişi tanıyorsun sıfırdan birşeyler ortaya koymuş. o yüzden senin benim gibi adamlar TD vs... olamıyor veya olsa bile cok zor şartlarda oluyorsun. Bir sürü lisans alman gerekiyor. Hiç birşey yapamıyorsan bile, sana örnek olan adamın antremanda veya maçta attığı bir pas bile çok şey öğretir. Futbol oynadığından şüphe ediyorum. Oynadın mı? daha önce
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Vizyonsuz olduğunuda gördük bu sayede.
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sırf gutinin onur necip gibi oyunculara katkısı olmayacağına kendini inandırdığın için böyle triplere girmen çok komik be
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 futbolcu yetenekli ise yeteneklidir, yoksa gerisi yalan diyen bir zihniyetle halen modern futbolu konuşuyorsunuz, kendinize gelin arkadaşlar Bırakın kendi kendine takılsın, belki bir süre sonra birşeyler öğrenirde gelip mantıklı konuşmaya başlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Llama said: BiTcH_oFBaT said: onu bunu bilmem de bu gücüne güç katmaya geldik bestesi efsane bi'şey Llama gel stadda söyliyelim senle. Gör nasıl oluyor :D ağlarım abi ben o parçada gözlerim doluyor :) bide ilk defa gelcem hepten duygu patlaması porto macina mi geliosun ?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 way anasniii !!! olm rahat bi 15dk yapıcaz o tezahuratii.. cok fena olcak cokkk :D liverpool macndan daha goz yasartci olcak
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bobo sakat diolar aslı varmı porto macında oynıcak inşş nihat tekrar dönüyormus 11 e heralde holoskodan verim alamadı
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok yok bugün takımla çalıştı fatih tekkele bile çalıştı bugün takımla hatta yarında nobre başlıcak takımla çalışmaya
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bizim porto macı deilde rapid ile cska berabere kalsa bari ben cok umutsuzum porto macından (nihat oynıcak gibime geliyor)
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 valla ben portoya 100 kağıt basmayı ciddi ciddi düşünüyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4Ever said: dreagloth said: Arada alex ve lugano yu da diğer isimlerin arasına iliştirdin ya neyse :) alex'i en başa koymuş, birde alex dışındaki adamlar kendi milli takımlarınıda sırtlıyor :) tipik fb li iste sahada konusamıyorlar anca sanal alemde atıp tutacak
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eralp said: valla ben portoya 100 kağıt basmayı ciddi ciddi düşünüyorum. ya aslında en mantıklısı, schuster son maç biraz akıllanmışsa zaten porto maçına fazla asılmaz, as kadro ile çıkmaz. Şuan Kayserispor maçı Porto maçından daha önemli, yatsın demiyorum ama as kadroyu sürmesin, Porto'ya yenilsek veya berabere kalsak bile birşey kaybetmeyecez. Zaten çıkarız gruptan, lakin ligde 1 maç daha kaybedersek uzunca bir süre yine belimizi doğrultamayız. Rakipte kolay rakip değil, Kayserispor gibi formda bir takım ki yenmek hiç kolay olmayacak.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Titretecek gibi porto bizi,bu kadar eksikle işimiz zor.Ligde de şotanın cins takımı kayseri var ama kayserinin de bazı zayıf yönleri var eğer schuster onları kullanırsa rahat kazanırız öteki türlü kayseri bizden 3 puanı alır :)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 1 Rüştü Reçber 21 Hakan Arıkan 90 Umut Kaya 99 Cenk Gönen 3 İsmail Köybaşı 19 İbrahim Üzülmez 20 İbrahim Toraman 22 Ersan Gülüm 27 Matteo Ferrari 30 Tomáš Zápotočný 44 Erhan Güven 77 Rıdvan Şimşek 7 Ricardo Quaresma 9 Roberto Hilbert 14 Guti 15 Rodrigo Tabata 17 Ekrem Dağ 18 Necip Uysal 26 Onur Bayramoğlu 28 Fabian Ernst 55 Mehmet Aurélio 8 Nihat Kahveci 11 Mert Nobre 13 Bobô 23 Filip Hološko 33 Fatih Tekke nobre fatih porto maçlarına hazır ve ek olarak ta ali kuçik kadroya dahil edilmiş.. sakatlarda da son durum böyle kalanlar bunlarda iğleşse bari bir an önce
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ekrem mehmet ve q7 hariç herkez ctesi takımla çalışmalara başlıyor ve kayseriye hazır olcakmış.
Öne çıkan mesajlar