jonq Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Merak ettim bir indirip bakayım dedim. Silent Hunter diye arattım. Siz 3 derken ben 4'ü gördüm üstüne 5 çıkmak üzere. 4 çok tutmadı galiba neden 3 oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 jonq said: Merak ettim bir indirip bakayım dedim. Silent Hunter diye arattım. Siz 3 derken ben 4'ü gördüm üstüne 5 çıkmak üzere. 4 çok tutmadı galiba neden 3 oynuyorsunuz ? 5 zaten çıktı. 4te Usa olup Pasific dolanıyorsun sadece.Başkalarını bilemem ama benim hoşuma gitmedi bu durum ondan oynamıyorum.5ise gerçekçiliği çok az dendiği için hiç bakmadım.3ü zaten biliyordum güzeldi ondan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 @Jong 4 çok eleştiri aldı ben oynamadım ama nerede denk gelsem forumlarda felan oynayanlar beğenmediklerini söyledi. 5 i bilmiyorum. Ama 3 için bir çok eklenti felan var gray wolf, 3 iyidir kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben bu oyuna özeniyorum ama kötü grafikli 3'e saramam şimdi 5 haikaten çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 @eldar Açıkcası grafiklere dikkat etmiyorum ben genelde harita başında torpidoya hazırlıkları içerisinde olduğumdan etrafa hiç bakınmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 eldar said: ben bu oyuna özeniyorum ama kötü grafikli 3'e saramam şimdi 5 haikaten çok mu kötü? Hiçde kötü değil gayet güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 SH 5 çok kötü oynanış açısından. Söyle açıklayayım rudder yok, pusula yok sonar ile derinlik ölçemiyorsun. Ivır zıvır işleri yapmak için paso gemi içinde sağa sola koşuyorsun. İlk başta zevkli olsa da ileride gayet bayıyor. UI çok kötü ama fanlar eklenti yapmış 3 ve 4 ün UI'ını eklemişler, son durumu çok buglıydı belki problemleri çözmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 SH 3 aldım steamden ucuzmuş bayaa, şimdi yüklüyorum da buna mod vs lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Patchlemeden başlama, gray wolf adında fanların yaptığı bir eklentide var ve çok iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar