EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 açık konuşayım arkadaşlar, hollywood bokundan bıktım usandım artık. eski filmleri de yeni filmleri de gözümde aynı değerde hollywoodun. tabiki çok başarılı ender yapımlar da var ama sektör tamamiyle çöp benim gözümde. artık tamamen amerikan dışı filmler izlemek istiyorum, eski yeni hiç farketmez. imdbde top 250de olmayan amerikan yapımı hariç bütün kaliteli film tavsiyelerinizi bekliyorum. 1920-2010 arası herşey olur hiç farketmez benim için, yeterki arkasında amerikan imzası olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kore sinemasına geçersen zaten hollywoodla alakan kalmaz uyarıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 EsHqUiYa said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paramolsadabenalsam said: kore sinemasına geçersen zaten hollywoodla alakan kalmaz uyarıyorum :) evet ama sağlam bi kaynak lazım kaliteli filmlerin bilgisini almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Xaenin said: EsHqUiYa said: 10bin mesaj da böyle yapılıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 celda 211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bıktım artık deyince aşk acısı sanmıştım, destan yazacaktım, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 alayina isyan. SC0rSeSeé StaYLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Adres ver Türkçe klavye göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 adam eski üye nickle dalga geçmeyin tınlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 neyse kusura bakmayın yanlış yere açmışım konuyu zaten. bu kadar gerzek troll olduğunu bilmiyodum burda onu da öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kendi adıma özür dilerim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 öyle demeyin lan bugun bende donanimhaber'de aynısını yaşadım. Hiç yazmam oraya sadece okurum oda bir iki bölüm sadece. Adamın biri gereksiz mesaj atınca patladım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 dinazor uye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 iran, kore filmlerini deneyebilirsin. ancak isim ver dersen su an yapabilecegim sey degil maalesef. italyan neorealismo akimi da benim sahsen sevdigim bir tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kore: Chugyeogja (The Chaser)--> Polisiye Taegukgi (Brotherhood of War)--> Kore Savaşı Bir tane de cyborglu ismi olan bir film vardı ama ne yalan söyleyeyim herkes çok beğense de ben öyle çok aman aman bulmadım o filmi. Fransa: Dobbermann --> Polisiye 36 Quai des Orfèvres --> yine polisiye Fransızlar polisiye filmleri çok iyi çekiyorlar, herhangi bir Fransız polisiyesinde hayal kırıklığı yaşaman baya zor. İlk aklıma gelenler bunlar, izlemediysen izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sinema sektoru = holiwud öyle arada işte ingiliz fransız falan filmleri cıkıyor ama bu düzen degişmez bence çok uzun süre biz filmlere 1-2 milyon dolar harcayınca wuuu oluyoruz adamlar artık dizilere ne kadar paralar harcıyorlar bazen klişeler ortaya cıksada adamlar oyunculukla senaryoyla ve para problemi olmadan bu işi goturuyorlar mesela başrollere değilde yan rollere figüran rollerine cok dikkat ederim.ve bi bizim filmlere dizilere bakarım mesela.yan roller samanyolu tarzı ama adamların filmlerinde elin figüranı cıkıyor 1dk da baya inandırıcı bir performans sergileyebiliyor ingiliz fransız gibi sinemalarda beni sarmıyor açıkacsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bütün dünya film cekiyo, herkez cekiyo, valla bak ınan bana. sen tebellikten gidip onları arayıp bulmak ulasmak yerine, sadece önüne kapına gelen holivud filmini izlersen, gelip isyan etme hakkın olmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 entel avrupa filmlerine takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Cuce said: bütün dünya film cekiyo, herkez cekiyo, valla bak ınan bana. sen tebellikten gidip onları arayıp bulmak ulasmak yerine, sadece önüne kapına gelen holivud filmini izlersen, gelip isyan etme hakkın olmaz pek. uff kes git ukalalığını başka yerde yap. tavsiyede bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Cuce said: bütün dünya film cekiyo, herkez cekiyo, valla bak ınan bana. sen tebellikten gidip onları arayıp bulmak ulasmak yerine, sadece önüne kapına gelen holivud filmini izlersen, gelip isyan etme hakkın olmaz pek. ne kadar saçma bir yorummuş bu ya torrente bile düşmüyor her film.dunyada bir yerlerde hayatın anlamnını bulcagım ve en sevdiğim listesinde başa gelicek bir film var ama nasıl bulcam bilmiyorum hahah.holiwudun nasıl bazı klişeleri varsa holiwud filmlerine laf etmekte o kadar klişe. içinde hristiyanlık ponpon kız ve us army bulunduran her film propaganda her film klişe. transformesta bordo bereliler durdurmalıydı onları.book of elide incil değilde kuran olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kendimizi kandırmayalım hiç. ortalamaya vurduğun zaman holivut hala en fazla sayıda güzel filmleri çekiyor. kore sineması, iran sineması evet güzel filmleri var; ama kore'de senede 100 film çekiliyorsa sen dünyaya adını duyuran 1-2 tanesini izliyorsun. ekol olarak beğendiğin sinemalar vardır. onları da cüce'nin dediği gibi arayıp bulacaksın o zaman, yapacak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 holivut filmleri çok reröre demek çok klişe artık, hele isyan etme durumuna diyecek söz bulamadım. ayrıca cüce haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Cuce en haklı, ona laf edenlerin hiçbir haklı yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar