Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım artık

EsHqUiYa

Öne çıkan mesajlar

açık konuşayım arkadaşlar, hollywood bokundan bıktım usandım artık. eski filmleri de yeni filmleri de gözümde aynı değerde hollywoodun. tabiki çok başarılı ender yapımlar da var ama sektör tamamiyle çöp benim gözümde. artık tamamen amerikan dışı filmler izlemek istiyorum, eski yeni hiç farketmez. imdbde top 250de olmayan amerikan yapımı hariç bütün kaliteli film tavsiyelerinizi bekliyorum. 1920-2010 arası herşey olur hiç farketmez benim için, yeterki arkasında amerikan imzası olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kore:

Chugyeogja (The Chaser)--> Polisiye
Taegukgi (Brotherhood of War)--> Kore Savaşı
Bir tane de cyborglu ismi olan bir film vardı ama ne yalan söyleyeyim herkes çok beğense de ben öyle çok aman aman bulmadım o filmi.

Fransa:

Dobbermann --> Polisiye
36 Quai des Orfèvres --> yine polisiye

Fransızlar polisiye filmleri çok iyi çekiyorlar, herhangi bir Fransız polisiyesinde hayal kırıklığı yaşaman baya zor.

İlk aklıma gelenler bunlar, izlemediysen izle derim.
Sosyal ağlarda paylaş

sinema sektoru = holiwud

öyle arada işte ingiliz fransız falan filmleri cıkıyor ama bu düzen degişmez bence çok uzun süre

biz filmlere 1-2 milyon dolar harcayınca wuuu oluyoruz adamlar artık dizilere ne kadar paralar harcıyorlar

bazen klişeler ortaya cıksada adamlar oyunculukla senaryoyla ve para problemi olmadan bu işi goturuyorlar

mesela başrollere değilde yan rollere figüran rollerine cok dikkat ederim.ve bi bizim filmlere dizilere bakarım mesela.yan roller samanyolu tarzı

ama adamların filmlerinde elin figüranı cıkıyor 1dk da baya inandırıcı bir performans sergileyebiliyor

ingiliz fransız gibi sinemalarda beni sarmıyor açıkacsı
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bütün dünya film cekiyo, herkez cekiyo, valla bak ınan bana.

sen tebellikten gidip onları arayıp bulmak ulasmak yerine, sadece önüne kapına gelen holivud filmini izlersen, gelip isyan etme hakkın olmaz pek.

uff kes git ukalalığını başka yerde yap.

tavsiyede bulunan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bütün dünya film cekiyo, herkez cekiyo, valla bak ınan bana.

sen tebellikten gidip onları arayıp bulmak ulasmak yerine, sadece önüne kapına gelen holivud filmini izlersen, gelip isyan etme hakkın olmaz pek.

ne kadar saçma bir yorummuş bu ya

torrente bile düşmüyor her film.dunyada bir yerlerde hayatın anlamnını bulcagım ve en sevdiğim listesinde başa gelicek bir film var ama nasıl bulcam bilmiyorum hahah.holiwudun nasıl bazı klişeleri varsa holiwud filmlerine laf etmekte o kadar klişe.

içinde hristiyanlık ponpon kız ve us army bulunduran her film propaganda her film klişe.

transformesta bordo bereliler durdurmalıydı onları.book of elide incil değilde kuran olmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

kendimizi kandırmayalım hiç. ortalamaya vurduğun zaman holivut hala en fazla sayıda güzel filmleri çekiyor. kore sineması, iran sineması evet güzel filmleri var; ama kore'de senede 100 film çekiliyorsa sen dünyaya adını duyuran 1-2 tanesini izliyorsun.

ekol olarak beğendiğin sinemalar vardır. onları da cüce'nin dediği gibi arayıp bulacaksın o zaman, yapacak bişe yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...