Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 raidenla oynarken de denesene onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 fizban said: story mode'u bitiriyim dedim de; raiden vs shao kahn inanılmaz zorladı. pes settim ara verdim artıkın. çok zor değil ya, uzakta dur ok/çekiç fırlatırken teleport olup uppercut vur tekrar uzaklaş. tekrar et sürekli döversin. fizban said: liu kangle öldürmek cok sacma asıl ya, sırf low fireball spamledim lol. liu kangle de ben zamana oynayıp yenmiştim, raidenla daha zor geldi tauntlamıyodu raidenı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 su oyunda tek subzero oynayan ben miyim diye sorguluyorum bazen nası bi baglılıksa bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Sub-Zero ilk oynadığımda çok yavaş gelmişti de değilmiş o kadar yavaş, yeni farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 multide 1654654 maç yaptım, bi raiden ile oynayana denk gelmedim. Genellikle scorpion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sub zero cidden cok yavas digerlerine gore de.. kendini buz olarak bırakma yi ii kullanıp unblockable(assa geri ucgene basılı tutma) atakla yerden kayma(geri ileri yuvarlak) kombosunu yapınca biraz daha kaliteli oluyo.. baska bildiginiz abi sunu yap dediginiz seyler varsa deneyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XDZAQFL5Iqs fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bunlar onlineda ağır yalan, ilk 2 hareketi tuttursan şanslısın. Seninle de bir kapışamadık kısmet olmadı, patiden bi tek Anubisath ile denkleştik, o da o gün almıştı oyunu birazcık tokatladım sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi online trail bitti storeun açılmasını bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 SpiderS_DangeR said: abi online trail bitti storeun açılmasını bekliyorum hala PSN Store açılana kadar koda ihtiyacın olmadan oynayabiliyorsun, beklemene gerek yok yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 nası oynuyoruz? online şeysine girdiğimde purchase falan var, o çalışmıyor. Onun dışında bide trail şeysi var o da bitti diyo silik falan hatta basılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://www.gazeteport.com.tr/stellent/groups/public/documents/site_studio_images/gp_856178.jpg cyrax ve sektör olm olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 SpiderS_DangeR said: nası oynuyoruz? online şeysine girdiğimde purchase falan var, o çalışmıyor. Onun dışında bide trail şeysi var o da bitti diyo silik falan hatta basılmıyo http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS_Store_Acilana_Dek_Kombat_Pass_Herkese_Acik-15822.htm Burada yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 evet oldu bugün denedim direk girdi, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tower of challenge uzunluğu ne ya ? ehu bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 300 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Son reward berbat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Babatorik kapışalım bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Çocuk olunca elimi ayağımı şiddetten çektim ben, tövbeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Arada deşarj olmak lazım, ben sana avans veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Eskiden ne çok oynardım bu oyunu son sürümünde şiddet bayağı attırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 of sercanı görsem oyunda varya ne ağzını yüzünü kırarım böyle ne kadar kıl hareket varsa yaparım delirtirim of of ağzına ağzına vurasım geldi oyunda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sercan seni tenhada kıstıracak bir gün onu bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 KIYAMAZKİ BANA :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 halı sahaya gelmiyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar