_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bence herkesin oyunu gelene kadar konuşmak yasak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ama o kadar güzel ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 oluyor move listte 2 nciye bakarak yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Xaenin said: Buldum satan bir adam pmledim abuk subuk forumlara üye olup bakalım neler olacak. bulursan buraya bilgileri atar mısın xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Cevap yok adamdan daha. Zaten kendi aletini satıyordu çok az kullanılmış. 20 nisanda postlamış, adamın teki 24 nisanda bişey yazmış belki ona satmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Psn açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://www.pdp.com/mkstick/index.html bu baya iyi aslında ama xbox :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bu zaten oyunun tournament editionıyla gelen alet. Ayrı satılsa alıcam ama işte shipping deli pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 buyrun guide http://www.trmk.org/games/mortal_kombat_9/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 lan ptt pazartesiden beri bursa PİM yazıyor hala veremediler postacıya. yuh olsun size, (bilimum küfür doldurun buraya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Shopto yollamış siparişimi YEEAHH Ama dünden beridir göremiyorum royal postal bilmemnesinin track sayfasında halen. Bi de bizim ev iki sokağın tam kesişim noktasında, A ve B diyelim. Devlette ev B sokağı üzerinde kayıtlı ama biz eskiden tam olarak bilemediğimiz için (ev yeni) A sokağı üzerinden adres veriyoduk. Shopto'da o adres kalmış, PTT inşallah getirebilir düzgün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Stick satan adamla anlaştım hori real arcade pro 3 SA aldım 150tl ye, siz daha oyunu bekleyin. AYOYOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 psn gelse de adam dövsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 fiyat müthişmiş. dh'de şark kurnazının biri 300 liraya satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bişey sorucam bu stickler için sticker falan ayrıca satılıyor mu? Direk dümdüz şu şekilde geliyor çünkü dedim ama imageshackmiş, uğraşamam şimdi çok hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Masquerade said: lan ptt pazartesiden beri bursa PİM yazıyor hala veremediler postacıya. yuh olsun size, (bilimum küfür doldurun buraya). aa sen de mi bursa'dasın, gidip beraber basalım mı pim i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Xaenin said: Stick satan adamla anlaştım hori real arcade pro 3 SA aldım 150tl ye, siz daha oyunu bekleyin. AYOYOOOO başka yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yarın 14.00'da ders bitiyor, eve gittiğimde yoksa oyun basıcam pim'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Catzee said: Xaenin said: Stick satan adamla anlaştım hori real arcade pro 3 SA aldım 150tl ye, siz daha oyunu bekleyin. AYOYOOOO başka yok mu ? Maalesef. Adam kendi hiç kullanmadığı aletini sattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sende inandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kutusunda tertemiz geldi ambalajlı mambalajlı. Kullanmışsa da kullanmış, mis gibi çalışıyor, tertemiz ucuz kol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kabal ile çalışıyorum. psn gelene kadar topnotch kabalcı olma yolunda çalışmalarım devam ediyor. kabaldan sonra da noob'u öğrenirim. scorpion da nerflenmiş galiba. teleport ile 17 hit yapıyodım demoda 11 i geçemiyorum artık. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 alternatif kostümleri açtıktan sonra nasıl seçebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 karakteri seçmeden önce starta bastığında kostüm seçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 masq sana geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar