Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bende şimdi aldım geldim yeni gelmiş. patch yüklüyo dalcam az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Storym mode sağolsun, alternate kıyafet ve 2. fatality ler açılıyor, yoksa tillah açamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 iyi olmuş beğendim bende headless kombat, armless kombat bi kaç tanede fatality açtım krypt ten. psn gelsede multisini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 story mod bittide son fightta saçımı yoluyordum az kalsın ... ama çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Oyun 10 numara olmuş da network açılmalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dayak yemeye çok mu isteklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şu network açılsın da suratına işeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ARAMIZDA OYUNU HALEN GELMEYENLER VAR Konuşmayın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Delikanlı gibi memleketten alacaktınız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konu benim, hepinizi hüpletecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Abi hayatımda ilk defa ps'i internete bağladım, psn'in patlayacağı tuttu 3 gündür. Çılgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Arcade stick alıcam da ne alsam bilemedim ya var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hori arcade pro 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Peki nereden temin edebilirim memleket dahillerinde onu biliyor musun? Play-asia'da alet 150 dolar, shipping 100e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Arcade stick olayı iyi ya. PS de arkadaşa yenilip yenilip olm biz bunu kocaman sticklerle oynardık öyle alışmışım bahaneleriyle hayat devam etmiyor. Bir tane alıp arkadaşın ağzını burnunu kırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sticksiz çok zor gerçekten. Yani bir kombo var mesela, geri+üçgen, ileri+kare, üçgen+kare ve mk'da çok hızlı yapmak gerekiyor komboları, o üçgen kareye el oturmuyor resmen diğerlerini yaptıktan sonra. Bi stick olsa takır tukur atılıyor. Acele satan bir yer bulmam lazım yani, gittigidiyorda falan yok kodumun aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Buldum satan bir adam pmledim abuk subuk forumlara üye olup bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ben yön tuşlarıyla oynuyorum zaten, sol baş parmağım eskidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 HADİ ŞAPTU HADİ AĞLİCAM BURDA Arcade stick olayına çok özenmeye başladım ben ya. Bu Hori dediğiniz PC'ye, PS2'ye falan da uyumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evet pc'ye de takılıyor benim kuzen yurt dışından getirtti(almanya) tr'de çok zor bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 trfighters dan getirin işte ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben trfighters dan aldım. güzel bir ürün. kendi imalatlar.kolu sert biraz. bunun dışında oyunum geldi yehhu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Fatality training de, açtığımız ikinci fatality leri deneyebilen var mı? Hep default olanı yapıyor, değiştiremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yapıyorum ben, secret fatality performed gibi birşeyler yazıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Üstte yazanı yapmadan oluyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar