Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bende halen gümrüğe girdi mesaj var. FUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 OHAAA SADKFNS 2 gündür oyunu arıyorum pc için. ağır faillik ya. evine davet edicek yok mu 2 kapışırız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yeni gördüm takipli ve takipsiz diye seçenekler olduğunu :D neyse bundan sonrası için iyi oldu saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 nomsaR said: OHAAA SADKFNS 2 gündür oyunu arıyorum pc için. ağır faillik ya. evine davet edicek yok mu 2 kapışırız :( Saati 100 TL, 1 tane pet şişe su benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JH3PY_T0BT8&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=GyATHphdZYc&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=wrGufnKiFtk&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=rszlW_Sux98&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ÇOK ÇOK iyi ya, senelerce yaptığımız geyikleri koymuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ney o ya senelerce yaptığın geyikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Şu olduğu zaman şunu yapınca, şuradan şu geliyormuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 mascio said: ney o ya senelerce yaptığın geyikler? MK1 ile ilgili, 9X senelerinde İstanbul ve bilimum yazlık atari salonlarında yapılan geyikler. Mesela, en basitinden, Cage ile 2 kez kafa koparma. Heykellerin olduğu yerde Ermac çıkarmak için bilimum farklı saçmalıklar. (Ermac = Error Macro'dan geliyor. MK1 settingsde vardır; Ermac: 0 diye yazar) Pit'ten sonraki haritada, throne room'da dövüşürken bazı dövüşçülerde duvarda tablo çıkar, bazılarında çıkmaz. Ne bileyim, Goro ve Tsung ile kapışırken abuk subuk maymun taktiği dediğimiz :p şeyi yapardık. Sonraki ilk jetonu atan kişinin ilk dövüş, ilk roundunda ortaya reptile atlardı falan fisman :p Örnekleri arttırabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ha ben de birebir aynılarından bahsediyosun sandıydım ondan sordum. naaalaka diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Benim oyun gelmiş heh, hoş süpriz oldu apartmana girince görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ptt hala apartmanın girişe mi bırakıyor paketleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 pttsine gore degisiyor bizimki sagolsun kapiyi calip veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 benim ilk wowumu hacı yapmışlardı öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 tatsiz olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ama sendit 2.yi göndermişti beleşe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Kaç kişi alıyor şimdi PS3'üne MK'yı? Turnuva yapalım sayımız iyi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Aldım gelmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Tournament Edition sipariş eden varmı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben de aldım gelir umarım pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 akşama gelio benimki bakalım nası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Abi şu trophy videoları çok hoş duruyo ya, ship etse Shopto da kurtulsam. Easter dönemine denk gelmiş çok geç ship edicekler galiba :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Story Mode (tu) Canınız çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dün geldi benimkide shopto dan story mode harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar