vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 o degil de asil minyon bi tip oldugun zaman, hele bi de suratinda daimi bir veled ifadesi varsa, is yerinin fitne fücur karilari hemen saldiriya geciyolar.
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yeryüzü kendine has bir sarsıntıya uğratıldığı, içindekileri dışarıya çıkarıp attığı ve insan, “196 da uzun mu?” dediği zaman, 4. İşte o gün, yer, kendi haberlerini anlatır. 5. Çünkü Rabbin ona (öyle) vahyetmiştir. 6. O gün insanlar boylarının kendilerine gösterilmesi için bölük bölük kabirlerinden çıkacaklardır. 7.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Longshanks said: boyum 1.96 bu eleman alımında olumsuz etki yapar mı Ne yazık ki yapar. Birçok İKcı buna kesinlikle "Aa olur mu? Kesinlikle fiziksel özelliklere bakıp, eleme yapmıyoruz" dese de, eğer şirkette çok aykırı duracak bir yapı söz konusuysa önyargı ile karşılanacaktır. İKcı, diğer özelliklerine bakıp onay verse de, departman yöneticisi gıcıksa ve yönetici özellikleri yoksa seni eleyecektir.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hayalperest ve ütopik cevaplar vermeden gerçekçi ve net olarak konuş ileriye dönük düşündüğünü, sürekli geliştirme çabası içinde olacağını araya fazla abartmadan sok
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 olumlu ve uzasmacı ol, ama inandırıcı ol. neden bizle calismak istiyorsunuz sorusuna; cunku sirketinize fayda saglayabilecegime inanıyorum derseniz olmaz, kendin icin bisey istemiyomusun yani, tutkusuz basit bi adam mısın sen. deneyim kazanmak istiyorum derseniz de olmaz, deneyimsizsiniz demektir. idealist insanlar sevilir ama fazla sivri olmamak kaydıyla. ileride sirketin cikarlarina ters dusecek veya puruz cikaracak kadar da idealist olmamak lazimdir. fazla durust ve naif de olmayin. en sevmediginiz yonunuz nedir diye sorulunca; beyaz yalanlar soylerim demeyin, durumları yararıma cevirmeye fazla bagimliyim deyin. cabuk sinirleniyorum demeyin, hataya tahammulum yok deyin.
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Gangren said: Longshanks said: boyum 1.96 bu eleman alımında olumsuz etki yapar mı Ne yazık ki yapar. Birçok İKcı buna kesinlikle "Aa olur mu? Kesinlikle fiziksel özelliklere bakıp, eleme yapmıyoruz" dese de, eğer şirkette çok aykırı duracak bir yapı söz konusuysa önyargı ile karşılanacaktır. İKcı, diğer özelliklerine bakıp onay verse de, departman yöneticisi gıcıksa ve yönetici özellikleri yoksa seni eleyecektir. abiiğğ ama öyle çirkin bi uzunluk değil ki benimki ya dimi dsfds
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ondan sonra beni boyumdan dolayı işe almadılar diye dava açıyosun, ama burası türkiye.
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ya heybetli görüntünün avantajı olacağı yer de olur illaki dimi :P
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 patron bodursa sorun tabi kompleks yapar. Patron senmişsin gibi olur. uzun boyluluğun bu yanını seviyorum ^^
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aquila said: ondan sonra beni boyumdan dolayı işe almadılar diye dava açıyosun, ama burası türkiye. O davayı açsan bile, adam çıkıp sana bir ton neden sayabilir. Sonuçta yapılan görüşmeler kayıt altına alınmıyor :)
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kimse kimseyi ise almak zorunda degil ki. Ha ise girmissindir, sonrasinda cikartilmissindir orada soz hakkin var ama daha ise girmeden ben cok kalifiyeyim ama gozumun ustundeki kasi begenmediler diye dava acma hakkin yok galiba. Baska ulkelerde var mi boyle bisey ? Cok bomba olur varsa.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bokunu çıkarır millet ondan yoktur. olmamalı da zaten yani
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 p&g unilever reckitt benckiser gibi sirketlerle gorusurken tiyo isteyen varsa bana om atabilir
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 O degil de o sirketlere elden CV verebilecegimiz biri var mi icerde ?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 delimanyakcapkin said: p&g unilever reckitt benckiser
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi icerden cv vermek cok isine yaramaz yada sole soliim ilk asamayi gecmen lazim daha sonra icerden birilerini devreye sokabilirsin. burasi turkiye oldugu icin herzaman torpil vardir
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Elden CV vermek = Referans olmak demek zaten :) O sekilde icerde adam varmi demek istedim ben de.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sen basvurdun mu herhangi birine?
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Benimle ilgili degil olay. Benim o sirketlere girmem anlamsiz olur. Ama daha onceden basvurulmus bir durum yok yanlis hatirlamiyorsam. Belki Unilever ..
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 abi simdi universiteyi 5 senede neden bitirdin derse ne dicez adama? yani ne desek hata var olayda bir. kıvırma noktası yok. ben belki erasmusa gittim, ilk zamanlar da tecrubesizlikten kotu notu olan derslerimi tekrar tekrar aldım filan diye sıkabilirim. aklıma bu geldi. başka ne olabilir. ben daha bırak mulakatı soruyu burda gorunce strese girdim.
Öne çıkan mesajlar