Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://img155.imageshack.us/img155/6306/zekatesti.jpg zeka testi diye renk körlüğü testi koyanın nasıl bir mantığı olduğunu merak ediyorum. ya da aklından zoru mu var bu adamın? resimde 74 yazıyor, 75 ve 94 arasından 74'ü seçtiğinde "aa aferin zeka testinde çok zeki çıktın" mı olacak? ya da 75'i seçince "ortalama zekan var", 94'ü seçince "aptal çıktın" mı olacak? peki ben renk körüysem ve onu 71 okuyorsam? şıklarda 71 olmadığı için testi yapamazsam? syntax error mü vericek test? reklama tıkladığınızda şehirfırsatı diye bir site açılıyor. reklamla direk alakası var mı burasının bilmiyorum ama içeriği şu yukardaki zeka testi kadar tuhaf. ŞehirFırsatı.com bir CityDeal Bilişim Pazarlama Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. iştirakidir Abdi İpekçi Cad. Altın Sok No:2 Ahmet Kara İşhanı Kat:6 D:22 Nişantaşı Şişli, Istanbul Türkiye Telefon: 0-212-240-4885 Telefax: E-Mail: info(at)sehirfirsati.com CityDeal bir CityDeal Gmbh Almanya kuluşudur. Istanbul Ticaret Sicil No:732177 B Vergi Dairesi No: 2110639262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu aslında reklamı verenlerin zekasını ölçen bir test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Testle zeka ölçülmez. Benden zeki olması lazım o testi hazırlayanın bi kere geç onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bide ne kadar sincapsiniz testi var vücudunuz tüylü mü? a) evet b) hayır meşe palamudu var sever misiniz? a) evet b) hayır a'lar çoğunluktaysa sincapsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ulan finaller bitti diye rahatlamıştım sincap çıktık iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 iyiymiş o test. haha abv geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ne kadar antilopsunuz testi de var grup halinde mi dolaşırsınız? a) evet b) hayır aslan saldırısına uğrama riskiniz var mı? a) evet b) hayır a'lar çoğunluktaysa antilopsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yukarıdaki için öncelikle antilopu bilip bilmediğime dair bi test uygulamak gerek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 google kullanabiliyorsan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 copry bugun cok ayar gordum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Rasmon said: yukarıdaki için öncelikle antilopu bilip bilmediğime dair bi test uygulamak gerek bana. alttaki resimdeki hayvan nedir? http://img218.imageshack.us/img218/2131/ug44887.jpg a) aslan b) antilop c) armadillo b'ler çoğunluktaysa, bravo, siz antilopu biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 armadillo ve aslan arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Antilopsun demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 aslanı eleyebildim sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 cevap a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bugün yine cok sincabım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 düşünüyorum da meşe palamudu ağacı görmeyeli epey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ismine vermek istemedigim sirketten yeni test ne kadar bor madenisiniz testi türkiye'de çok bulunur musunuz? a) evet b) hayır başınıza "fw çok önemli" getirilip mail olarak yollanıyor musunuz? a) evet b) hayır a'lar çoğunluktaysa bor madenisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hahaha süper. we luv fw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ÇOK ZEKİ ÇIKTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ahahahah bor. geçen babam geldi yanıma. CAN, MAIL ADRESINI VER BANA DA BANA COK GÜZEL MAILLER GELIYO ATAYIM ONLARI SANA dedi. HAYIR BABA LÜTFEN ATMA ONLARI BANA dedim refleks olarak. niye? dedi, 2-3 sn düşündüm ve laf anlatmaktansa kullanmadığım bir mail adresimi verdim. şimdi soruyo şunu gönderdim baktın mı bunu gönderdim okudun mu diye he he diyorum ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şimdi o sayının ne olduğunu bilirsem ne kadar akıllı olucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben de onu soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar