Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yok ya bildiğin berbattı, götlü ossuruklu lavobo güldürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko'yu cok ozledim bide ben. hele turkce dublaji cok ama cok harikaydi rocko'nun, kim seslendirdiyse artik ah of filbert diyisi sdfsdf olsa da izlesek bol bol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahaha rockoyu 1 2 hafta önce izliyim dedim de orijinal hali güzel değil pek. börekleeeer gitsin pastalaaar gelsin MEYVALI MEYVALI aağaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: ren ve stimpy ne berbat bi çizgifilmdi ya. family guydan bile daha kötü bi espri anlayışı vardı resmen Behzat Ç. ; Salak mısın oğlum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko çok iyiydi tabi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 baya kalitesizdi ya. çizgifilmlerin kralı da çılgın korsan jacktir south parkı saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 inspector gadgetı da çok severdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 jack iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 korsan jack arada seyrediyorum hala abidik cizgifilm kanallari veriyor :) eek the cat vardi, oda guzeldi, yine turkce dublaj olcak ama, iyilik yapmaktan ne zarar gelir ki dicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko baya efsaneydi ya, o zamanlar alkol alıyor olsaydım çok daha güzel olurdu herhalde =D ama gönlümün çizgifilmi kesinlikle tsubasadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cilgin korsan jack korsan temasinin gintamasi lan o kadar iyiydi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ne kadar çocukluk bılmıyorum ama pokemon ıyıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://i.imgur.com/7AN1o.jpg az önce kendim yaptım umarım begenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahah iyi olmus ama ilk adamn buffydeki eleman degil mi iyiydi lan o :) buffy'yi de az buffylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tebrik ederim mithat kardeşim çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bide real monsters vardı oda güzeldi .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: ren ve stimpy ne berbat bi çizgifilmdi ya. family guydan bile daha kötü bi espri anlayışı vardı resmen oha, r&s izlediğim en orjinal çizgifilmlerdendir ki favorilerimdendir. esprilerini family guy ile kıyaslamakta güzelmiş asdfa muhtemelen aşırı hastalıklı bi çizgifilm olmasından sana ağır gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 osuruk esprileri sana orijinal geliyorsa yapıcak bişey yok kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 roko çok iğrençdi. yok la stimpy idi iğrenç olan şimdi bi an kafamda canlandı. roko sıkıcı yavaş idi. kaplumbaa filan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko agirdi biraz da yani devamli gunumuz yasamina gondermeler fln cocuk yasta anlayamiyorduk tabi, yavas yavas anladik sonradan... tum cizgi film modern yasami sorgulamak uzerineydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Oce4n said: roko çok iğrençdi. yok la stimpy idi iğrenç olan şimdi bi an kafamda canlandı. roko sıkıcı yavaş idi. kaplumbaa filan vardı. die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko guzeldi de boyuna elektrik supurgeli bi bolumunu yayinliyolardi. ezberlemistim artik. en guzeli kaptan jack ve lapaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 rocko o zaman yeni nesil çizgi filmler arasında izlediğim en iyi çizgi filmdi. şimdikiler zaten daha bi kötü, daha doğrusu uygun yaşta değiliz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Rocko > Mad Jack > all budur En trajikomiği de Mad Jack'in toplam 13 bölüm olması. Her tarafından kalite akıyo diye mi iptal ettiler naptılarsa. O değil de bi de bunun tivi şovlarla alakalı olanı vardı, bi tarafta Clarissa, Pete & Pete, Kenan & Kel falan varken karşıda Hannah Montana falan vardı, yine "benim çocukluğum seninkini döver" yazıyodu altında. WTB dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 @pasta çocuk ruhuna hitap etmediği için bütün konsepti/orjinalliği osuruktan ibaret etmen efsaneymiş. gta2 'de bok gibi bi oyun zaten, sadece osur geğir ateş et. hiç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar