reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://www.popiler.org/PopilerYorum.aspx?popiid=4970¤tpage=1 yine videonun orjinal kaynagini bulmakta gucluk cektigim icin bole koymak zorundayim :) iyi ucuslar efem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 alakalı alakasız sevdiği müziği ekliyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yanlız 2inci normal kalkış anı değilmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 6. çok iyiymiş böyle denizin üstünde felan 3teki adamda kafayı yemiş artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 3. çoook yakın lan! sayko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Vay anasını ohaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ractamainus said: 3. çoook yakın lan! sayko. 3. yakinliktan 2. ucagin hantalligindan (yolcu ucagi lan!!) 1. de hizindan dolayi sayko (adam ses hizini geciyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 google'den "top 10 low pass flyby's" diye aradim http://www.youtube.com/watch?v=7Dr2ZB36p9Y su cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ohannesburger reklamı sandım. İzmir'de çok popüler bir hamburgercidir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 OHA 3 NUMARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 3 numarada ayakta duran insan olamaz. Tırsmazmı arkadaş insan azda olsa sakınır yuh..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 3 numara feciymis. 1 de iyiy baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Amonn said: 3 numarada ayakta duran insan olamaz. Tırsmazmı arkadaş insan azda olsa sakınır yuh..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hep boş iş uzmanı amerikalı askerlerden çıkıyo böle şeyler sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 orda duran adam olmak istiyorum. doğal uyuşturucu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 6 numaranın yaptığını yapmıştı bize plajda 3 tane jet tırssak mı sevinsek mi bilememiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Of ya olağanüstü bir şey şu aletleri sürmek. Ulan lisedeyken falan tek hayalim jet pilotu olabilmekti gerçi hala öyle =) ama gel gör ki gözlerimde 0.75 numara bozukluk olduğundan elenmiştim. Ama pederin görevi icabı acayip anılarım var bunlarla. F-4 ve F-16 kabinine oturmuştum =) Eğitim aldıkları simulasyonu kullanmıştım, kalkarken çıkardıkları inanılmaz sesi duyabilmek için durabildiğim en yakın yerde duruyordum pistin kenarında. En güzeli de özellikle gece ucuşlarından dönen bazı canı sıkılan manyak pilotlar, telsizden 1dk sonra dışarda beni bekleyin bir selam vereyim size diyordu. Dağın tepesinde gecenin 2sinde çıkıp ucak bekliyorduk. Hani nerde, nerden çıkcan derken diye yukarlara bakarken, piskopat herifler ters bir şekilde vadiden bir anda çıkıveriyorlardı. Herkes yere atıyordu kendini, ama inanılmaz keyifliydi cidden izlemek bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 goz lazer tedavisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Askeri okullar kabul etmiyor lazeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 jet pilotlugu guzel de asker olmak i-ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Zaten biraz bağlantıyla askeri okula girebilirdim ama adam pilotluğu unut diyince direk arkamı dönüp çıkmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 lazer yapip "iyilestim" desen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 anlasiliyomus o, zaamaninda bende o islere gircektim 1- anlasiliyo cok bariz (mercegimi ne daraltiyolarmis lazerde hatta insan en fazla hayatta 2-3 defa lazere girebilirmis 4 te korluge gidermis diye bisi duymustum) 2- gitseydim bile yasim gencti o zaman derecesi 2 yilda yine artacakti ve ben karaci olacaktim, ben arkadasla beraber girmistim ben gozlerden elendim o devam etti gozleri saglamdi, 2-3 sene sonra karaci havaci kurasi cekti %33 sansi vardi havaci oldu, gozleri bozulmus bu arada tekrar karaci yaptilar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar