-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tamam almıyım da nelere dikkat etmem gerekir o zaman gittigidiyor vb. sitelerden satın almak istersem ? ya da nerelerde uygun fiyata bulabilirim gg'den alma diyorsanız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 simlock'lu olmayacak. tek kriter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mesela şunun gibi olabilir mi ? http://urun.gittigidiyor.com/IPHONE-4-16gb_SIYAH-SIM-FREE-KILITSIZ_W0QQidZZ39498683 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.pcworld.com/article/227920/5th_gen_iphone_leak_shows_new_edge_to_edge_screen.html#tk.rss_news deniz: nexus s al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kafamı karıştırıyorsun sezgin dsf. 1 - 1.5 milyar arasında bir şey alıcam daha fazla vermek saçma geliyor bana. o yüzden, her ne kadar telefon konusunda pek fazla güvenmek istemesem de gittigidiyor'dan almayı düşünüyordum. ne gibi farklar var iki telefon arasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gg den telefon alinmaz. sahibinden'den alinir. den den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 deniz, nexus s al root'la hayat senin olacak. net söylüyorum. pasaport'un varsa kayıt ettirecek 875tl'ye bulunuyor peşin alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 nerde satılıyor sezgin o ? bir kaç tane mağazaya baktım ama göremedim. türkiye'de yok mu henüz ? bir de aklıma gelmişken sorayım, i-phone 5'in çıkış tarihi temmuz sonu falan diyorlar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu sene yok iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eylul mass production, christmas'a kesin tukanlarda olacak diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 olabilir, cinden haber bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 acil cevap verebilir mi birisi yurtdışndan iphone mu alsam yoksa nexus s(ya da galaxy s2) tarzı kaliteli bir android mi alsam. 2 telefonda kilitsiz. hangisini daha iyi fiyata satarım tr'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 iphone u satarasın sanırım ama android çok çok çok daha başarılı iphone dan (iphone 4 kullanmış biri olarak kanaatim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Telefon vs OS olmuş senmin dediğin. Donanımı ayrı karşılaştırısın, yazılımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nexus s'in hafızası arttırılamıyor di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hayır artmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 iphone bimde satılıyor artık almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 beyler bim'den ayfon aldım ucuza ama içine sadece 1 tane şarkı koymuşlar kim ararsa bu şarkı çalıyo. nası değiştirebilirim? http://www.swfcabin.com/swf-files/1304884017.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 rüyamda ayfonumu satıyodum lan. ayfonunu satan bilge kitabını yazmalıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 -Deno- said: nerde satılıyor sezgin o ? bir kaç tane mağazaya baktım ama göremedim. türkiye'de yok mu henüz ? bir de aklıma gelmişken sorayım, i-phone 5'in çıkış tarihi temmuz sonu falan diyorlar doğru mu ? resmi olarak satılmıyor. dogubank'a fln gitmen gerekiyor. 16gb bu arada gayet yeterli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 16 gb yeterli. ama dogubanktan telefon almak mantıklı degil. sahibindene bakın, illa ki yanında telefon getiren birileri satıyor. hem cok daha ucuza alıyosunuz hem de esnafla yüz göz olmuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi ben sahibinden'e de guvenemiyorum ya. adam kayıtlı diyor, kayıtlı olmasa ne yapıcaz? kontrol etmenin yolu var mı alırken telefonu? kullanılmamıs diyor, kullanılmadıgını nasıl anlayacaz? orijinal olup olmadıgını bile anlayamazsın yani cin'e gittigimde gordugum taklitlerden sonra ozellikle. o kutunun uzerindeki jelatini benim yırtmam lazım :) kızlıgı baskası bozdu mu isterse sıfırdan daha yeni olsun icime sinmior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o kadar çok alet aldım ki sahibinden, artık fatura ihtiyacım olmadıgı zaman dükkana bile gitmiyorum. cok uygun fiyata pazarlık da edebildigin bi ortam sahibinden.com adamla buluşup aleti alıyosun, inceliyosun. herşey orada bitiyor zaten. iphone un orjinal olup olmadıgını anlamayan varsa yaşamasın bi zahmet. onun dışında, aletin kayıtlı olup olmadıgını anlamak için bi yere kısa mesaj çekiyosun. unuttum şimdi numarayı. kayıtlı değilse pasaport bulmak icin forumlara bakıyosun, donanımhaberde passport hakkı satan oluyo, hac zamanı fiyatlar baya düşük, diger zamanlarda 100 liraya kadar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kayıt ettirmek problem degil ya. para vermeme gerek yok millete. ama sahibinden.com'da insanlar bu kadar guvenilir mi? ha bi de bulusup alacagım icin izmir'de olması gerekiyor satan kisinin. bu da aradıgını bulamamak, pazarlık yapamamak demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 izmirliysen çiğdemle gevrekle falan oyalan abi. internet istanbullular için. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar