Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 update'i iyi ama guncellemesi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 cok oldu geleli. bu arada update sonrasi pilinin somurulmesin istiyorsan settings> general> restrictions dan Ping servisini kapat. olduruyor pili. Esh said: update'i iyi ama guncellemesi kotu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hala kontratsız satıs yapan yerler yok mu insan gibi fiyatlara? 32gb almak istiyorum 2400 TL vermek istemiyorum. 16gb mı alalım napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 KHaRoN said: cok oldu geleli. bu arada update sonrasi pilinin somurulmesin istiyorsan settings> general> restrictions dan Ping servisini kapat. olduruyor pili. Esh said: update'i iyi ama guncellemesi kotu. (tu) ping i kapattim ama yine de baya hizli gidiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 valla bende battery drainage icin bi kac hileye basvurdum, eger tutarsa haber veririm. 2. telefon tasimaktan kurtaramiyor yani bu cihaz tek basina. sinir edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Vodafone kontratlı hiç bir yerde yok çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 1 pull 1 push mail tanimli, twitter facebook 4sqdan tut ntvmsnbcye kadar her turlu app notification atiyo, 2-3 saat muzik dinliyorum hatta arada maps i kullaniyorum, twit okuyo pulse kullaniyorum ve 9 saat falan cok rahat gidiyo en yuksek parlaklikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 gg den 99 tl ye aldım gevey kullanıyorum sorunsuz kendim parçaladım normal sim i oturttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mavi said: Vodafone kontratlı hiç bir yerde yok çıldırıcam. Turkcell'e 1 hafta içinde gelecek, Apple pazarlama stratejisi olarak sadece o ülkenin en büyük mobil operatörüne cihaz sağlıyor, Vodafone Türkiye İngiltere Vodafone üzerinden alıyor o nedenle biraz kaynak sıkıntıları var, gerçi Turkcell'e de çok gelmiyor bizi 3. dalga olarak değerlendirdikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 arkadaşlar yeni iphone ne zaman çıkacak herhangi bir resmi açıklama var mı? bir de beyaz iphone 4 ne zaman çıkacak yine resmi açıklama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 resmi acıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 2012 diyolar ama belli olmaz, hazirani beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 beyaz ip4 eylul ekimde falan diolardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 toggie said: hala kontratsız satıs yapan yerler yok mu insan gibi fiyatlara? 32gb almak istiyorum 2400 TL vermek istemiyorum. 16gb mı alalım napalım? oha abi o ne ya... 799 euro 32 gb. (almanya) türkiyede kaca gidiyo o alet öyle yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 16 gb düşünüyorum yarın alabilirim fiyatı ne aralıkta tam olarak düdüklenmeyelim birde tavsiye edeceğeniz bir yer var mı satın alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 4.3.1 jb unthettered cikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 şimdi iphone için kılıf bakınıyorum da zagg invisible shield diye bir şey gördüm bugün, var mıdır kullanan ? çok kaba kılıflar falan var o tip bir şey kullanmak istemiyorum açıkcası ama invisible shield tarzı şeylerin de dokunma hassasiyetini düşürdüğünü falan okudum emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 2 yildan fazla süredir kullaniyorum gayet memnunum, hic düsünme al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 zagg kullanan cok galiba forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 3 yildir hicbisey kullanmiyorum, bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 zagg iyi güzelde,bazilarinda uzun süre kullanımdan sonra telefon üzerinde turuncumsu bir renk birakiyor,bodyguardz oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 trexta kilif yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bodyguardz en iyisi dediler ondan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 zagg'ın iz bırakma olayını bir kaç yerde daha duymuştum, wrapsol sipariş ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.bioserie.com/ cok memnunum super bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar