toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bugun bizim butun sirket calısanlara basarılı donem hediyesi olarak iphone4 geldi. ben ve bikac arkadas outsource oldugumuzdan bisi alamadık tabi =P yenisi cıkınca ondan alır hava atarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hangi şirketmiş o türkiyede mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 turkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Turkcell TİM Kanyon'da var, almak isteyen varsa koşsun, lakin kalmıyor. Ben geçen hafta bir akşam operasyonuyla sonunda muradıma erdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 185x24 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hmm vodafone stili 119 liralık varmış. gerçi turkcell gene sokmuş kazığını biri 18 ay, biri 24 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bu alet çok kayıyor, kanepeye koyunca bile kendi kendine bir yolunu bulup yere düşmeyi başarıyor. Tabi elde tutmaya da uygun değil. Geçici olarak koruma filmlerini alana kadar kullanmak üzere lastikten tırt bi kılıf aldım 20 liraya. Kayma problemini aşıyor olsa da tabiki hımbıl bir görüntüye sahip ve iPhone 4'ün tüm şıklığını tek kalemde yok ediyor. Ekran ve arka kapak koruma filmleriniz var mı? Ben kılıftan nefret ederim, sadece film alıp korurum diye düşünüyordum ancak elde tutunacak kadar pürüz yok alette. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 siradan gunler vaja ve trexta. diger gunler naked. idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sadece ön arka film var bende, kılıftan bumperdan falan nefret ediyorum. zaten büyük bişi kocaman (eski telefonuma nazaran) kılıf falan takıyosun iyicene kocaman oluyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben sleeve kullaniyorum, dusecek cizilecek derdi kalmiyor insanin bu degil ama bunun gibi birsey. 12 euroya mi ne almistim. http://www.pouchcenter.co.uk/art/pics/more/safara_ip4_mustang_002.jpg yollamadan gelen edik: buldum, buymus: http://www.pdashop.be/images/product/74292/valenta-leather-pocket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 icarbons.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bende icarbons kullanıyorum ama bir sefer tam dikine düşürdüm yani telefonun kısa kenarı yere ilk çarptı ve icarbons hafif zedelendi. Kırılmadı ekran falan ama kırılsa bişi diyemezdim resmen ayı gibi düştü. O günden beri icarbons üzerine sadece kenar kılıflığı taktım biraz daha rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2011/03/iPhone_Infographic_1600px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 camera+ iyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Simdi denedim cok basarili buldum bayagi iyi, 360 panoramicde fena degilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 3gs 4.3'ten 4.2.1'e nasıl düşerim ? shsh kaydım yok. olmadan yapabilir miyik ? nasıl yaparık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya bu itunes salakça bi hata veriyo bulamadım da açıklama falan. windows 998 error diye. açılmıyo dingil. netcez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 iphoneistanbul.com geveyden farklı bi şekilde 200 tl ye kırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 200 tl ne la öyle şey mi olur. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 şimdi dh den okudum geveyle kırıyolarmış farkılıyız diye insanları kandırıyolarmış 150 tl max sahibindende bulunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 appleturk toplu getirtecek gevey i. 40-45 dolar tek satış. toplu satışlar da fiyat değişiyormuş. bir de developer topluluğuna ayrı fiyattan ayarlanıyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ebayden aldigim geveyle unlock ettim, mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Geçmiş olsun usta, sonunda ya sdfks Bu arada her sene Haziran'daki WWDC'de yeni iPhone açıklanıyodu ya, bu sene sadece iOS5 duyurusu olacakmış, iphone 4'ler bi süre daha güncel kalıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 even bende okudum 2012 falan diyorlar iphone 5 icin.. neyse yeni bir telefon almis gibi oldum zaten 3-4 aydir bekliyoruz lanet seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ipad3u bu sene tanitacaklar herhalde, sovucem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar