Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben de henuz 200mb i gecebilmi$ degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ya ama merak ettigim konu, pc'de 1 saat youtube'ta takilsan 250-500 mb harcarsin. Iphone'dan girince internet kullanimi daha mi farkli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi iphone alayım mı almiyim mi şimdi cıkıcak olan yeni model iphone 4 ten cok mu farklı olur han sadece beyazı falan cıkcaksa umrumda değilde. benim bb artık perte cıkıcak.cok yavasladı cıldırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 iphone'un yeni modelimi cikiyomus? bu zaten yeniydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Marveloth said: Valla kontratsiz da satiliyo. Kontratla alinca bile ilk ay 650 yi direk yatirip taksidi bitirebiliyosun. Yarin teyzem alicak 649'a iphone 4- 16gb bende haftaya filan. ya esas sormam gereken simlock'tı aslında. kafam karıstı iyice. simlock varsa almanya'ya gider alır gelirim daha ucuza patlar. aslında ingiltere en karlısı da, pff. salak salak seyler geliyo aklıma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Simlock yok bu alicagimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Telefondan youtubea girmiyorum o işe girersen 10GBde yetmez elbette. Marveloth said: Ya ama merak ettigim konu, pc'de 1 saat youtube'ta takilsan 250-500 mb harcarsin. Iphone'dan girince internet kullanimi daha mi farkli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mum_Chamber said: Korax said: Abi 250mb neye yeter internet paketi. Siteden habermi okican sadece. Guncellemesi olur seyi olur, wifiden yapman lazim otarz seyleri gercide. Ben hic wifi falan aramiom, surekli 3g kullaniyorum, ki haftalik 2-3gb rahat göruyorum yogun kullandigimda. oha, 2-3 gb mumkun degil yahu. turkiyede bir hafta full time tether yaptim 300mb harcadim. sen bu 2-3gb tahmin mi ediyorsun yoksa internet kullanimindan mi yola cikiyorsun? Abi ben butun update'leri de gelisi guzel ordan yapiyorum. Youtube, facebook videolari falandi filandi, hic acimiyorum. Bide tethering yapiyorumm, heleki seyahat falan ettigim zamanlarda cok rahat buluyo. Limitim var haftalik, onu gecince anliyorum, tahmini diyebiliriz yani. Bide abi 3g hizli burda baya, abaniyorum oyuzden, download falanda yapiyorum bazen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yeminle bu turcell deli ediyor beni hasta hasta yürüdüm bu sogukta götüm dondu niyeti bozup iphone 4 alıcaktım.sistem göcükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Oeh burasi turkiye olm isvec degil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Iphone 4'ün anten problemi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kontratsız satan tim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Az googleladim ögrendim. Anten problemi yasayanlara apple kapak hediye ediyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bkz, anten tasarimi 101. bolgeler arasi kullanilan frekans yayinlari, gsm, cdma v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 TR'den hangi şebekenin hangi internet paketini almak daha mantıklı olur ekonomik olarak hem kota bakımından hem fatura bakımından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben günlerdir bakıyorum hepsi acayip pahalıya geliyor. kontratsızda kara borsa olmuş utanmadan 2.2 istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Harita'da sokak aratırken ilk bulduğu sokağa gidiyor. Aynı isimli başka bir sokağa gitmesini nasıl sağlıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sag altta gorunum ayarlarindan liste yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 yok abi anlamadın. yer aratırken başlangıç yeri bulunduğum yer yapıyorum. gideceğim yer atıyorum mehmet sok. ama yol'a bastığım zaman ilk bulduğu mehmet sokağa yönlendiriyor harita. başka bi yerdeki mehmet sokağa gidecem mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 listeden herhangi bir mehmet sokaga "directions to here" veya "from here" diye komut verebiliyorsun. bence sen karistirmissin biraz, biraz daha kurcala orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Şu an alet elimde. Gül Sokak yazıyorum. Sonra Yol'a basıyorum. Kafasına göre bir Gül Sokak buluyor, oraya yönlendiriyor. Seçemiyorum hangi Gül Sokağa gideceğimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gul sokak aramasini yaptiktan sonra listele(sag alt), ardindan gitmek istedigin gul sokagi semti sehri detayi her neyse sec (yanindaki ok araciligiyla), ardindan "directions to here" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Iphone gibi bi telefonu kullanmada bile zorluk cekebiliyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Sokağa belirledikten sonra sağ alttaki yere tıklayınca harita, uydu, hibrit ve liste var ama o listeye tıklayınca sadece yol detaylarını gösteriyor. Başka bir liste yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar