Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

orda ne yazıyosa yapmak zorundalar. ne demek vermiyolar
gidiyorum lan suan
aha çıktım

ilk ciktigi gun 1600 liralik telefonu bana 1850 liraya satmaya cali$ti turkcell. git bakalim sana ne diyecekler asdf
Mesaj tarihi:
fiyat 1.700 e falan geliyor kontratsız ama her halikarda paketlerden birini kilitliyorlar size
yani kontratsız diye kontratlı kitliyolar
dedim böle böle kontratsızdı hani "bize gelen talimat böle hedehödö yapacagımız bişi yok" dediler. dagıttım bütün standı çıktım
Mesaj tarihi:
ya benim isyanim var arkada$ neden us store dan ali$veri$ yapamiyim ki ben? bizim turk magzasinda bi bok yok salak salak programlar di$inda

yok kibleye kicini don yok ali$veri$ indirim kovala falan.
Mesaj tarihi:
vodafone en iyi şu an için
24 ay 65 tl'lik internet sözleşmeli olan var. 1560 tl'ye geliyor. ki garantisiz veya jb ile uğraşmaktan iyidir.
ama vodafone'larda sıra var :P
Mesaj tarihi:
bu arada pasaport kaydi 2 senede 1 oluyomu$ asdf.

lan bu konuyu bu kadar siki tutuacaklarina yolsuzlugun ustune gitselerdi $u an kimse iphone icin sira beklemiyor olurdu heralde =P

yani goren de kayit di$i telefon olayini dunyanin en onemli kacakciligi sanacak.
Mesaj tarihi:
Bilen biri hemen cevap verirse

iphone 4 16gb aldiricam babamin arkadasina yarin gidicek amerikaya orda unlocked fiyatlari ne civarda bilen varmi ?

bide ben unlocked aldiktan sonra her update i yapabilicekmiyim ? kirilmasini beklemeden
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

amerikada unlocked yok

bu.

gidip kırılmış alırsan bulursun tabiki ama yetkili satış bi apple store bi de gsm sirketlerinde var diye biliyorum. apple store bile gsm sirketleri ile kontratlı sattıktan sonra bulman imkansız yasal yollardan.

senin duyduğun kontratsız satıştır. kontratsız satılsa bile gene de unlocked olmuyor. gsm şirketine bağlısın yani.
  • Yeni Oluştur...