barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iphone seni isticek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 escape said: kontratsız var vodafone da ? hangisinde var soyle gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iPhoneinternetkampanyasi vodafone a baktım bitmiş telefonlar ama onun da vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 git iste bakalım vercekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 orda ne yazıyosa yapmak zorundalar. ne demek vermiyolar gidiyorum lan suan aha çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eline kontratların detaylarını yazan bir brosur verip evine yollayacaklar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 escape said: orda ne yazıyosa yapmak zorundalar. ne demek vermiyolar gidiyorum lan suan aha çıktım ilk ciktigi gun 1600 liralik telefonu bana 1850 liraya satmaya cali$ti turkcell. git bakalim sana ne diyecekler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 fiyat 1.700 e falan geliyor kontratsız ama her halikarda paketlerden birini kilitliyorlar size yani kontratsız diye kontratlı kitliyolar dedim böle böle kontratsızdı hani "bize gelen talimat böle hedehödö yapacagımız bişi yok" dediler. dagıttım bütün standı çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu gidisle turkiyeye gelirken 10 tane iphone getirip saticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ben alirim 1 tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 pesin alamıyorum pesin alabilsem zaten almıstım coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya benim isyanim var arkada$ neden us store dan ali$veri$ yapamiyim ki ben? bizim turk magzasinda bi bok yok salak salak programlar di$inda yok kibleye kicini don yok ali$veri$ indirim kovala falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bazı telif hakları ve vergilendirmeden dolyı herhalde o sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vergi farkini yansitsinlar abi. program 1 dolar degil de 1.30 olsun. cok zor deil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vodafone en iyi şu an için 24 ay 65 tl'lik internet sözleşmeli olan var. 1560 tl'ye geliyor. ki garantisiz veya jb ile uğraşmaktan iyidir. ama vodafone'larda sıra var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 urunun nerede satilacagini apple secmiyor, programci seciyor bildigim kadariyla. adamlar zorlasinlar mi olm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 rage hd oynamaliyim, HEMEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu arada pasaport kaydi 2 senede 1 oluyomu$ asdf. lan bu konuyu bu kadar siki tutuacaklarina yolsuzlugun ustune gitselerdi $u an kimse iphone icin sira beklemiyor olurdu heralde =P yani goren de kayit di$i telefon olayini dunyanin en onemli kacakciligi sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vergi bindirmesi zaten oluyor... US Store ile TR Store arasında fiyat farkları genelde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bilen biri hemen cevap verirse iphone 4 16gb aldiricam babamin arkadasina yarin gidicek amerikaya orda unlocked fiyatlari ne civarda bilen varmi ? bide ben unlocked aldiktan sonra her update i yapabilicekmiyim ? kirilmasini beklemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 amerikada unlocked yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 apple store larda belki yokdur ama ben var diye duydum neyse adam yarin gidiyo orda arkadaslarina sorar ogrenir niye burda soruyosam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mum_Chamber said: amerikada unlocked yok bu. gidip kırılmış alırsan bulursun tabiki ama yetkili satış bi apple store bi de gsm sirketlerinde var diye biliyorum. apple store bile gsm sirketleri ile kontratlı sattıktan sonra bulman imkansız yasal yollardan. senin duyduğun kontratsız satıştır. kontratsız satılsa bile gene de unlocked olmuyor. gsm şirketine bağlısın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aheuah adam direkt sildi beni, babasinin bir arkadasinin arkadaslarina guvendi =..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 her turlusunu bulur isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar