Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 620mb patch mi olur allah icin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ileti raporlari icin hangi programi onerirsiniz? cydia sourcelarindan olursa daha makbule gecer. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 jailbreak yapmak lazım şimdi 4.2'ye yalnız, ben bir sürü program yükledim, hepsi gidecek, nasıl backup'ını alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan hayret bişey 3gs lere koymamışlar zil sesi mesaj sesi ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamıyorum ya. yerim öyle marketing'i çok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yiyebilirsin eralp bunda affedilecek birşey yok eheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oyle aman aman dei$en bi$i yok sanirsam. hala mail sesini dei$tiremiyoruz asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ehah Eralp alis bunlara, yakinda updatelerden hicbisey gelmicek senin telefona. hele bi de yeni telefon cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi 3gs leri oldurmek icin biraz erken sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 epıldır, neyapsa yerıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iphone geldi amerikadan jailbreak yapiliyor ama unlock yok. versiyon 4.1 olarak geldigi icin geri surum yapilamiyormus. elimde patladi alet mp3 calar olarak kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi tr insanını %70'inin yaptığı gibi şekil olarak kullansan, para boşa gitmesin. Çıkar vur masaya bak ne oluyor, bizzat gördüm yapanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 unlock da jb gibi versiyon versiyon cıkarmıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://www.tuaw.com/2010/11/23/redsn0w-jailbreak-already-live-for-ios-4-2-1-on-all-devices/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 4.2 icin tethered JB yok henuz. Secondly, on newer devices (specifically iPhone 4, newer model iPhone 3GS, and iPod Touch 3G and beyond, and iPad) this is a so-called tethered jailbreak. This means whenever you reboot your device you have to physically have it connected to your Mac or PC with the jailbreak software running; otherwise it'll boot back up without the jailbreak in place. THARKAS said: iphone geldi amerikadan jailbreak yapiliyor ama unlock yok. versiyon 4.1 olarak geldigi icin geri surum yapilamiyormus. elimde patladi alet mp3 calar olarak kullaniyorum. 4.1 icin unlock cikti cikacak, az kaldi sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kimse ileti raporu applicationi kullanmiyor mu ya? hep bos muabbet donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ileti raporu ne? $u mesaj gonderildi, arama ba$arili oldu falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 4.2 ile ne geldi 4.1den farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mobile me , ayfonumu bul aplikasyonu bedava olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Esh said: ileti raporu ne? $u mesaj gonderildi, arama ba$arili oldu falan mi? evet o, mesaj ileti raporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yok mu şu zıkkımı doğru düzgün istanbul içinde alabileceğim bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sahibindenden kovalayacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kontratlı alırsın ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 iyi de ben baktım gg den falan onlarda amerika çıkışlı. ben gidip normal bi telefon alıyomuş gibi almak istiyorum bi yerden şunu!! sinirlerim bozulmaya başladı iyice :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kontratsız var vodafone da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bulursan alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar