Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi gsmarena'dan bakıyordum inanılmaz hoş flipphonelar var çin taiwan ve japonya için, gidiyorsa bence onlardan alsın lock derdi falan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 iphone un en buyuk artisi applicationlari yahu ne isime yarar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok artik sunuda diyosan heh, ben mesela "gereksiz" dedigin applicationlar ile otobus/tren saatlerinden, yemek tariflerine, oyundan, taxi cagirmaya kadar bilimum hayatimi cok kolaylastiran bidunya application kullaniyorum. Telefon olarakta gorevini gayet basarili yerine getiriyor daha ne isteyim? Neye göre "ne isime yarar" dedin onu anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Application kullanmayacaksan yeni teknoloji telefona ne ihtiyacın varki :P Ben&Jerry's said: iphone un en buyuk artisi applicationlari yahu ne isime yarar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi fortuna'nın soyledigi telefonlar icin yazdı onu bence =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hmmmmm :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Haa bende yanlis okumusum ya uyku sersemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ee kart kesme tutorialini uplasin biri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://koumaras.wordpress.com/2010/06/25/how-to-convert-a-usual-sim-card-to-micro-sim-dyi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ordaki pdf yalan olmu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok yalan olmami$. pek kolaymi$ ya. torpuledim bi de kenarlarini orjinal micro sim gibin oldu. evet ne yukluyoruz $imdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ee multi messengeri yok mu bunun? boyle gtalk msn felan? wazzup yukledim de bbm gibi bi$iymi$ o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bi de $ey programi lazim boyle adres defterindeki kisi bilgilerini update edecek facebooktan googledan falan. nokiada vardi da programin adini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 facebook app yapıyor onu. Ama adres defterinde ki isimlerin doğru olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi millet 3 isimli falan. adamin sadece ilk adi soyadi yazsa da tutmuyo heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 multi messenger ne iyidir bunda nimbuzz mi e buddy mi fring mi? ya da ba$ak bi program var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 App track icin, app tracker, appbzr, appshopper. xmarks var onun disinda, free wi-fi diye bi program var ise yarayabilir. kamerada Pano cok basarili, colorsplash var, fatbooth var cok eglenceli :D oyunlarda angry birds iyi, vakit geciyo.batak online var, okey online var falan, benim pek telefon oyun kulturum yok isin acikcasi.yasadigim yer icin sinema saatleri otobus saatleri tren saatleri, taksi cagirmak icin falan numaralar öneren programlar var, otarz seyler arayabilirsin. Mac icin remote programi var my mac diye. Teamviewer var, cok cok cok basarili, cok begendim. Light var, elfeneri olayi. Mutfak diye bi program var, yemek icin ise yariyo baya. Rejta diye bi program var, yakinimda kampanya yapan yerleri falan gösteriyo, burger king vs. Ama sanirsam isvec ici. Simdilik bukadar benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 turkcelde hala ayfon sıkıntısı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Esh said: multi messenger ne iyidir bunda nimbuzz mi e buddy mi fring mi? ya da ba$ak bi program var mi? bayagi eskiden ucunu de denedim, ebuddy kullaniyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 LathspeLL said: facebook app yapıyor onu. Ama adres defterinde ki isimlerin doğru olması lazım. Facebook app onu yaparken "Facebook'a rehberin gidecek ama baba" gibi bir şey dedi, izin vermedim doğal olarak. FriendSync diye bir program var o da yapıyor, eskiden feX diye bir şey vardı o da yapardı. Göbek adı ya da 1-2 karakter yüzünden eşleşemeyenleri elle eşleştirebiliyorsunuz hem bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bi program cektim 1 dolara fb sync gibi. cali$miyo asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ahah "sex positions" lardan hangisi elle tutulur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 nasi tutmak istersen abi, biz karismayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yalniz oyle her gelen ortayi gole cevirmeyelim. bak guizanin haline, adam toplari topluyo saracoglunda $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 push mail calismiyo bende, ayarlarda push acikken fetchi manuele mi aliyoruz nedir? ya da bi yerden pusha kayit mi oluyoruz? burdan cozucem sanirim da niye exchange e kaydoluyoruz o ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar