BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi allah belanizi versin gene htc rakip gostermeyin lan kafam karisiyo gene telefon alamicam htc evo 2 de gene gsm desteg yoksa sicis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evo yu bilemicem, ama hd2 kullandim. iphone dan sonra tam bir felaketti. kagit ustunde iyi duruyor tamam ona bisi demiyorum ama alip bi sure kullaninca anliyor insan (ikisini de 1 ay kullanin anlarsiniz) tamam hd2 windows mobile azizligine ugramis olabiilr, ama evonun da iphone dan (ozellikle iphone4) daha iyi olcagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 salla evoyu hatice sonucta. iphone 4 uzak ara , dusunmek bile yersiz su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 su ana kadar paticikte iphone vs x'lerde x'i secenlerden hicbiri memnun kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 android > iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 teoride evet, pratikte hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi yapmayın ya. sırf su apple'ın application genisligi inanılmaz developer katkısı nedeniyle bile iphone 10 kat daha ustun diger tum telefonlardan. demek istedigim iphone surekli canlı kalacak, digerlerinin ise 6 ayda bir kalbi atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evo ya, 48megapiksel kamerası 8000x4000 pixel ekranı var 0-100km 2.3 saniye yakıt tasarrufuda süper. koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sprint hem 4g, hem daha ucuz, hem adam gibi telefon. ha ikilemde degil miyim, ikilemdeyim tembel bi adam oldugum icin, direk 24 unde kontratimi devam ettirip at&t numara falan degistirmeden iphone 4 e gecebilirim, ama evo dha ustun uzerine apple'in sacmaliklariyla ugrasmayacagim, at&t eziyeti cekmeyecegim falan bilmiyorum bakarsin iphone 4'e gecerim cidden http://www.cracked.com/article_18377_5-reasons-you-should-be-scared-apple.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 numarayı değiştirmene gerek yok, taşınyo aynı numara. bi de bizim att problemimiz olduğu için daha farklı yaklaşıyoruz olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi akil alir degil ya, hayir yani telefon edememeyi gectim ki bunu gecmek cok garip bi durum, dunyanin her yerinde iphone ile internet tether ediliyor, at&t 3g karti satiyor diye izin vermiyor pasam ya. bir allahin kulu da cikip bisey demiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 toggie said: sırf su apple'ın application genisligi evet, app konusundaki genişlikleri şahane, işe yarar appleri geçirmezken zilyon tane bikinili karı, osuruk sesi, çakmak appi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Oha cakalligin bu kadari wired Okumaya usenen varsa ozetle apple in yeni safaride ozellik olarak tanittigi sey kullanici isterse browser da gorebilecegi butun reklamlari blocklayabilecek. Ama tabiki app lerdeki iad reklamlari icin bir engelleme yontemi gelmiyor. Kisaca ipad yada iphone kullanicilarina reklam yapmanin tek yolu apple dan geciyor. Butun google ads i de sitelerin kendi reklamlarini da kullanici isterse engelleyebiliyor. Yalniz anten konusunda az biraz bilgimle bir tahmin yapayim. Normalde telefonda en cok batarya yiyen sey 1 ekran 2 3g wifi kisaca data baglantisidir. Antenin icerde olmasi sinyali zayiflattigi icin antende fazla guce gerek duyuyolardi disari tasiyarak hem sinyali arttirma imkani hem de fazla sinyalden dolayi gucu azaltarak bataryadan tasarruf sagladilar diye dusunuyorum. Fazla radyasyon yaymasa bari :) Acikcasi apple in bunu yapamazsin sunu yapabilirsin politikalari(flash dahil) disinda iphone un kotu bi yani kalmadi bence. En azindan tasla kiyaslayanamaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 HTC aynı populeriteye eristiginde osuruk sesi cıkaran app olmayacak mı zannediyosun? boyle sacma seylere takılmayın. eklenen ozelliklerin telefon dunyasına yenilik getirmesi degil onemli olan, bu ozelliklerin iPhone'da olması esas guzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesele boyle app lerin olmasi degil mesele store boyle applerle dolu oldukca apple storela android store arasindaki 200k ya 50k app var diyerek iphone u android cihazlardan daha islevselmis gibi gostermek o kadar cok gereksiz app var ki adam 10 tane fikra koyuyo jokes lite app i falan yapiyo bide extra koyuyo parayla satmaya calisiyo. Boyle olunca bizde 200k app var iphone ezer demek de yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 iphone un bu kadar kitleye ulasma sebebi herseyin disinda cok tatli tasarimi olmasi. Hatta komple apple oyle. Storelarinda bile huzur ve beyaz var. Hatta tr de kullananlarin %50 si tasarim dizayn ve markasindan geliyor. Birak app i filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 iPhone > all hiçkimse kendini kandırmasın htc mtc diye.Apple bu yani adamların markası belli kalitesi belli.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu işte paşa paşa alın kullanın.1 tane görmedim ben iPhone alıpta memnun kalmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 islevine gore telefon kullananlar %10 u gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Android storedaki zirva programlar daha fena kontrolsuzlukten. Uber zirva dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi HTC alet GSM destegi vercekmi. Bak ilkinde yoktu bi kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 KosPer said: iPhone > all hiçkimse kendini kandırmasın htc mtc diye.Apple bu yani adamların markası belli kalitesi belli.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu işte paşa paşa alın kullanın.1 tane görmedim ben iPhone alıpta memnun kalmayan.. iphone'un muhteşem bir telefon olduğuna kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum ancak markası belli kalitesi belli derken google android şu an 1birim kalitedeyse 2-3 sene içinde 15birim kaliteye çıkabilir. sanıyorum bir çok kişi marka kalite dendi mi google'ı önde tutar :) bundan 5 sene sonrası için zaten bir şüphe yok ama günümüzde iphone oldukça avantajlı gözüküyor çok şahane telefon valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Larva said: Mesele boyle app lerin olmasi degil mesele store boyle applerle dolu oldukca apple storela android store arasindaki 200k ya 50k app var diyerek iphone u android cihazlardan daha islevselmis gibi gostermek o kadar cok gereksiz app var ki adam 10 tane fikra koyuyo jokes lite app i falan yapiyo bide extra koyuyo parayla satmaya calisiyo. Boyle olunca bizde 200k app var iphone ezer demek de yalan oluyor. sen hicbisey anlamamıssın ki yazdıgımdan. ben app sayısını falan karsılastırmadım tekrar oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben nexus umdan acayip memnunum hangi nexus u secen begenmemis telefonu bir soylesin lutfen neyini begenmemis tek problem su son bir haftadir google la ilgili her halt yasaklaninca ortaya cikti ama soruyorum hangi nexus secen memnun kalmamis Mum_Chamber said: su ana kadar paticikte iphone vs x'lerde x'i secenlerden hicbiri memnun kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tasarimlari muhtesem iphone olsun, macbook olsun hepsi super aletler agzim acik bakiyorum boyle. o macbook yok mu butun laptoplardan soguttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Nexuslar da iyi telefon da cok basit gozukuyor. Diyorum islevsel tel kullananlar %10 u gecmez. Cunku tel bir sure sonra ac/kapa - mesaj - internet e donusuyor. Abudik gubudik 7000 ozelligi unutuyorsun bile. E tasarim olarak, sadeliginde etc uzerine yok iphone un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar