ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aylik 3gb internet bombaymis almanya da en fazla 300mb var benim internetim 250mb mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 vala ayni operatoru aramakta beles ustune ustluk, diger operatorleri aramak 4 kurus gibi biseye geliyo, yurtdisini aramanin dksi 40 kurus 3000 sms dunyanin her yonune. 500mb yada 3gblik paket seciyosun arada 10 lira fark var. Abonelik 30 lira(3gb internet) telefonun taksidinide aylik 10 liradan 40 liraya kadar secebiliyosun. 40 lira + 30 lira abonelik desen hic konusmam dersen 70 x 24 ay = 1680 lira ediyo. Ortalama ayda 30 lirada konussan 24 ayda 2400 lira eder, baya uygun aslinda. Pesinat falan yok buarada. Diger bi operatorde de aylik 54 lira(telefon dahil) 2 sene; 200 lirada pesinat var. Ama bedava sms yok sadece 1gb aylik bedava internet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Telefonla 1gblık ne indiriyorsunuz merak ediyorum valla. Benim 100mblık var. 350MBa kadar 1GBdan daha ucuza geliyor ve gayette yetiyor ynai PCniz falan yoksa anlarımda normal webde gezme ile msne girme ile 1gb falan dolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben spotify falan kullancam muhtemelen oyuzden lazim olabilir ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 spotify cok guzel birsey de, o kadar data kullanimi pilini de eritir, onu da dusunmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ultrAslan said: aylik 3gb internet bombaymis almanya da en fazla 300mb var benim internetim 250mb mesela o2'de 1GB'lık paket de olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 simdi gördüm varmis burada da :) gerci o2 bizim sehirde hic cekmiyor 1 tane sözlesmeli hattim var yatiyor 1 senedir ev numarami kullanamadigim icin gelecek ay bitior sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 iphone 4 gold mağazalarına bügün girdi 2600 tl fiyatı var uhauhahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Oyyyy şaka bigi fiyat yav. Turkcell kaça satacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 2600tl lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 KillerLord said: iphone 4 gold mağazalarına bügün girdi 2600 tl fiyatı var uhauhahuahu ahauhauhauhauhauhaua abi, tam bir salak sağma fiyatı yalnız bu! zahuahuzhauhzauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi vize masrafı ve ucak bileti dahil ingiltere'den daha ucuza geliyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 oo iphone4 gelmiş hemen alalım da eve gidip üzerine oturalım ohhşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 üzerine oturma eline al yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 elime alıp üzerine oturucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adam olmaz bizim millet vala, 2600 tl ne lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 unlock edilcegini bilsem 3 tane alcam ama tahmin etmiyorum jailbreak yapilcagini pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Jb cikali haftalar oldu, unlockta edilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu durumda amerikadan alsam turkiyede calistirabilirim bu durumda ? jailbreak var ise... eger yoksa elimde patlayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Amerikadan donuste avrupa aktarmasında al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Korax said: Jb cikali haftalar oldu, unlockta edilebiliyo. eger simdi alirsa edemiyor büyük ihtimalle 4.0.2 ile gelen cihazlara jb cikmadi eger aldiginda sansina 4.0.1 gelirse yapabilir ancak yakin zamanda jb beklenmiyor ztn dün 4.2 duyuruldu hic sanmiyorum bu zamanda ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 4.0dir aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 4.0 alet bulabilirsen ne mutlu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 UK'de telefonlar simlockfree. Kuzenim getirdi, Turkcell simini kesti mikro sim boyutlarına getirdi taktı çatır çutur çalıştı sorunsuz. 650£ veya EUR du sanırım fiyatı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 AT&T kampanyası ile US vatandaşı olmadan alınamıyordu alanda işte kampanya koşullarını yerine getiriyordu ama o zamanlar iphone 3g de hediye şeklinde alınıp şurda şöyle kullanılacak diyip pasaporttan başka bir kayıt yapılıyordu çalışıyordu alet. 3gs de yapmamışlardı onu. 4te varmı yine o olay. Bir gidene aldıracağım öyle ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar