throine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ehehe guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 progamer said: http://www.iclarified.com/images/news/10775/37066/37066.jpg ahuahua cadfahahahahahhaa:D Yalnız adam 2007-2008 arasında gitmiş gitmiş gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sonunda aldim iphone 4. Apple storedaki son iphonu aldim sdfg. Diger at&t simcardimi kestim kuculttum oldu. Hicbir sorunada rastlamadim simdiye kadar hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 belki kız arkadaşıma alıcam, avrupada kontratsız unlocked olarak nerde satılıyor? italyada var mı mesela? ya da hollanda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ingiltere'de var. 500 pound, simfree. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 italyada sim free satılıcak bildigim kadarıyla ama daha iphone cıkmadı. fransada var, hollanda da var sanırım bir de. ingilterede de var. ama pound yuzunden pahalıya gelebilir. euro ucuzlamısken onu degerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hollanda simlock ayrica bunlari burada sormaya bile gerek yok. store.apple.com/ulkekodu seklinde girip bakabiliyorsunuz. apple store'da satilmiyorsa (yani acilan sayfadaki iphone'un altinda fiyat yazmiyorsa) sim-free degil. ulke kodlari da nl, it, fr, uk, de, us filan diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Apple kraldır her konuda adamların bilgisayarları da güzel ürün tasarımları da güzel yaptıkları herşey gayet güzel. Magic Mouse çıkarıp beni mest etmişlerdi şimdi Magic TrackPad çıkarmışlar mutluluktan uçurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://video.google.com/videoplay?docid=8331655525881149216# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi soyle igrenc bir sarkıyı zamanında herkes ne kadar cok sevmisti ya. o zaman idare ederdi yine de, simdi dinleyince kusmamak icin zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mum_Chamber said: hollanda simlock ayrica bunlari burada sormaya bile gerek yok. store.apple.com/ulkekodu seklinde girip bakabiliyorsunuz. apple store'da satilmiyorsa (yani acilan sayfadaki iphone'un altinda fiyat yazmiyorsa) sim-free degil. ulke kodlari da nl, it, fr, uk, de, us filan diye gidiyor. hatta soyle kolaylastirayim; http://wp.appadvice.com/wp-content/uploads/2010/08/4836719813_f2cfc2b5d0_o.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 TRde satıs tarihi belli oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 KHaRoN said: hatta soyle kolaylastirayim; http://wp.appadvice.com/wp-content/uploads/2010/08/4836719813_f2cfc2b5d0_o.png hongkong'a portal açasım geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Absolut said: TRde satıs tarihi belli oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 iphone 4 icin flash destegi. http://www.redmondpie.com/install-flash-frash-on-iphone-4-how-to-video-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bu tr'de satışa çıkınca 3gs'nin fiyatı ne kadar düşer ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Absolut said: Absolut said: TRde satıs tarihi belli oldumu? apple eylül ayında 88 ülkede satışa çıkartıcam demişti,bunların içinde kesin türkiyede vardır ama adamlar şuan amerikaya yetişemiyorlar eylül ayında 88 ülkeye birden verebilirler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 jailbreak'den haber varmı ? ip4'e de jb cıkacaksa almayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 jailbreakme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 cikti coktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 beyler, hayatımda ilk kez paralı bir app aldım. telefonu restore edince uçtu. nasıl geri getiricez bunu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 itunes a sync ettiysen appleri kablonu takip yukleyebilirsin. ya da tekrar store a girip o programi yukle, parali falan diyor fakat download dedikten sonra daha onceden yuklemistiniz simdi free tarzi bisi demesi lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Valla sync etmedm ancak tekrar yüklemeye calistigmda buy now yazısı çıkınca hafiften tirstim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bi kere para verdikten sonra ayni acc ile tekrar tekrar indirebiliosn programi. bayaa exploitable sistem aslinda, cakal apple nasl dusunememis bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nuwanda said: bi kere para verdikten sonra ayni acc ile tekrar tekrar indirebiliosn programi. bayaa exploitable sistem aslinda, cakal apple nasl dusunememis bunu merak ediyorumne gibi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar