Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
italyada sim free satılıcak bildigim kadarıyla ama daha iphone cıkmadı. fransada var, hollanda da var sanırım bir de. ingilterede de var. ama pound yuzunden pahalıya gelebilir. euro ucuzlamısken onu degerlendirmek lazım.
Mesaj tarihi:
hollanda simlock

ayrica bunlari burada sormaya bile gerek yok. store.apple.com/ulkekodu seklinde girip bakabiliyorsunuz. apple store'da satilmiyorsa (yani acilan sayfadaki iphone'un altinda fiyat yazmiyorsa) sim-free degil.

ulke kodlari da nl, it, fr, uk, de, us filan diye gidiyor.
Mesaj tarihi:
Apple kraldır her konuda adamların bilgisayarları da güzel ürün tasarımları da güzel yaptıkları herşey gayet güzel. Magic Mouse çıkarıp beni mest etmişlerdi şimdi Magic TrackPad çıkarmışlar mutluluktan uçurdular
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

hollanda simlock

ayrica bunlari burada sormaya bile gerek yok. store.apple.com/ulkekodu seklinde girip bakabiliyorsunuz. apple store'da satilmiyorsa (yani acilan sayfadaki iphone'un altinda fiyat yazmiyorsa) sim-free degil.

ulke kodlari da nl, it, fr, uk, de, us filan diye gidiyor.

hatta soyle kolaylastirayim;

http://wp.appadvice.com/wp-content/uploads/2010/08/4836719813_f2cfc2b5d0_o.png
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Absolut said:

TRde satıs tarihi belli oldumu?

apple eylül ayında 88 ülkede satışa çıkartıcam demişti,bunların içinde kesin türkiyede vardır ama adamlar şuan amerikaya yetişemiyorlar eylül ayında 88 ülkeye birden verebilirler mi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
itunes a sync ettiysen appleri kablonu takip yukleyebilirsin. ya da tekrar store a girip o programi yukle, parali falan diyor fakat download dedikten sonra daha onceden yuklemistiniz simdi free tarzi bisi demesi lazm
Mesaj tarihi:
nuwanda said:

bi kere para verdikten sonra ayni acc ile tekrar tekrar indirebiliosn programi. bayaa exploitable sistem aslinda, cakal apple nasl dusunememis bunu merak ediyorum
ne gibi???
  • Yeni Oluştur...