Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ayri bir basligi hakettigini dusundum :) Hosgeldin 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cıktıgı sıralarda ise baslamıs olursam alıcam bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 o zaman topigin ilk sorusunu sorayım. diger iphone baslıgında bahsetmistim zaten. suanda telefonum yok. 1 tanesi bozuldu, digeri calındı. daha onceden ipodum da calinmisti. ben de ikisini birlestireyim bir iphone alayim diye dusunuyorum. iphone 4 fiyatına baktım da diger iphoneların cıkıs fiyatı gibi sanırım bununki de. digerleri de ucuzlamıs. amerikada eger kontratsız satılırsa ilk zamanlar oradan getirtebilirim. onun dısında sizce iphone 3gs mi iphone 4g mi turkiyeden alınıcaksa? ozellikleri vs karsılastırarak. ne onerirsiniz. telefon olaylarını cok takip edemiyorum o yuzden iyi bilen birileri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 nasıl yani 3gs mi 4 mü derken ne demek istedigini anlamadım. su soruya fiyatı dısında 3gs diyebilecegin secenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bir daha toparliyip sorayım. simdi amerikada eger kontratsız satısı olursa, oradaki akrabalardan getirtebilirim 4g yi, turkiyede o kadar para vermeden. ama bu secenek olmadı diyelim. o zaman sizce ozellikleri de goz onunde bulundurursak 4g ye turkiyede o kadar para vereyim mi? yoksa 3gs ucuzlıyacagı icin "4g ye o kadar para bayma burda, degmez. git 3gs al" mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 beklenen şeyler geldi, almamı düşündüren tek değişiklik a4 işlemci olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 görüntülü konuşma muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 barbu said: bir daha toparliyip sorayım. simdi amerikada eger kontratsız satısı olursa, oradaki akrabalardan getirtebilirim 4g yi, turkiyede o kadar para vermeden. ama bu secenek olmadı diyelim. o zaman sizce ozellikleri de goz onunde bulundurursak 4g ye turkiyede o kadar para vereyim mi? yoksa 3gs ucuzlıyacagı icin "4g ye o kadar para bayma burda, degmez. git 3gs al" mi dersiniz? aradaki fark bir ucurum kadar olmayacagı icin yenisini alman mantıklı olur. 720p video kaydı icin bile farkı vermeye deger bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi degisiklikleri "zaten bekliyorduk bunlari" diyerek gormezden gelmeyin. piyasadaki en iyi alternatif 3gs'le zar zor kapisir, iphone 4 besyuzbinmilyon kere daha iyi. ekrani daha iyi, pil omru daha iyi, kamerasi daha iyi, pil omru daha iyi, islemcisi daha iyi, daha hafif, bir tane daha sensoru var. daha ne istiyorsunuz insafsizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 okudum ben de simdi biraz. yenisi guzel olmus gibi baya. kontratsız satarlar umarım da ben de getirtirim ucuza. o kadar para baymak istemiyorum hiç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://9to5mac.com/files/u3/Screen%20shot%202010-06-07%20at%203.22.17%20PM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 neden su telefonu dunyanın heryerinde aynı anda cıkarmazlar ki. anlamıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 daha ince olmuş oo harika, micro sim olayı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 şaşırtıcı ama müm'e katılamıyorum bu sefer.. Mum_Chamber said: piyasadaki en iyi alternatif 3gs'le zar zor kapisir, buna katılamıyorum.. 3gs herhalde en azından son 6aydır falan alınması akıllıca olacak bi alet değildi.. işe yarar ama nispeten obsolete bi üründü.. devamında dediklerin doğru ama.. bi de moto'yu bekliyorum tabii yine.. 720p LAN diye reklamlarını yapıyorlardı zaten nicedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mailini de gönderdi hemen apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bu cam kırılmasın yav hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kırılsın 250 dolara yenisini takarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Şuan X10 bana daha cazip geliyor. İkisinide bir yakından incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Peki acaba kontratsız olarak satılacak mı, satılırsa ne kadar olacak bunlarla ilgili bi bilgi yok dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Flameoffear said: Şuan X10 bana daha cazip geliyor. İkisinide bir yakından incelemek lazım. xperia x10??? evo falan desen neyse de X10 olmaz buna karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evonun pilinden şikayetçi herkes, hüp diye bitiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Kaça patlar bu arkadaş şimdi Türkiyede gene 1200 1400 tl den mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kontratsız 2500 e gider herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 SpiderS_DangeR said: Bu cam kırılmasın yav hemen? camı kırılır flaan diye düsünmiyceksin abi, anlamamıssın olayı. think different. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar