Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Krusty said: http://www.youtube.com/watch?v=DtWmQ3tJLxw&feature=related bu baya iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 baya güzel olaylar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Aket-Atum said: Krusty said: http://www.youtube.com/watch?v=DtWmQ3tJLxw&feature=related bu baya iyiymiş ya abi söze girene kadar ki ezgi muhtesem hele uluma sesi yaptı icim kıpırdadı lan nogay marsi da oldukca iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ciğbörek gözlü tatarlara laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne güzel adamların kültürü falan var... bir de bize bakın yarısı dejenere olmuş batı kültürüyle kafası karışmış diğer yarısı da kendi özü olmayan bir din ile kafayı bozmuş ya allah bismillah takılıyor. ruslar bile bozamadı şu adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 göktanrı inancının temelde İslam'dan çok büyük bi farkı yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hiç alakası yok. ayrıca tek tarı gön tengri değil. bir sürü kabilenin baska tanrılarıda var, "türklerin dini zaten tek tanrılıydı yazıs baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
consunarkadasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne ozeniyonuz la allahin barbarlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar