Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hangisini kullanıyorsunuz? Tavsiyelerinşz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 google reader, heryerden ulaşılabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 google reader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben nedense pek alışamadım ona =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 neyse ki opera'da o da var çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 google reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 email ile subscribe oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dasaaa said: neyse ki opera'da o da var çok şükür.. e-mail da var :) Opera rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Snarfer küçük işlevsel ve hızlı sevdim =) Google reader için plugin'ide varmış miss http://www.snarfware.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 cloud oldugu icin google reader. daha iyi bir alternatif bulursam degistirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Snarfer çok süpermiş tavsiye ederim gerçekten google reader ile birleşmesi hele tadından yenmez hale getirmiş =) düzenleme: Türkçe dilde mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dasaaa said: neyse ki opera'da o da var çok şükür.. İbretlik yorum kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 RSS Owl.. pati'nin tavsiyesi üzerine başladım kullanmaya, gayet memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bende rss owl kullanıyodum. Baya başarılı idi ama ayrı bir program gibi böyle. Zamanla sıkıldım. Reader kullanıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 SeaGle said: dasaaa said: neyse ki opera'da o da var çok şükür.. İbretlik yorum kardeşim... el-hamdu lillah teknolojiye vakıfız.. hamdolsun bu nimetlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 GERGE said: dasaaa said: neyse ki opera'da o da var çok şükür.. e-mail da var :) Opera rulez! geçen gün ne oldu.. bişiye bastım, outlook çalıştırmaya mı ne kalktı.. birden anlamadım da ne olduğunu.. "bu neki? nooluyor?" gibi tepkiler verdi beynim.. opera candır ya.. ne ekstra bişi açıyorum, ne bişi kuruyorum, hepsi bi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Dynun said: google reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 rss ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bir ayari var sanirim ben RSS takibi yaparken hep konu basliklari gozukuyor ben istiyorumki baslik ciksada olur cikmasada ama ben son okudugum yazidan sonrakileri gostersin istiyorum yokmu bunu ayarlayabilecegim bir program vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yav said: google reader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 İyi hoşta google reader üzerindede aynı olay var benim istediğim kullanıcı adını fln gireyim paticik üzerinde örneğin bu konuda yeni birşey yazıldığında onları göstersin sadece alt alta. Başlığı ve ilk postu gösteriyor ona tıklayınca açılıyor fln. Ben onu değil son yazılanı göstersin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ben sana cevap vermemistim direk ilk mesaji okumustum :p Dedigini google reader'da yapabilirsin bu arada. Show new items secenegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben daha rss ne işe yarar bilmiyorum, aydınlatın beni lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sitelere tek tek girmeyi seviyorum ben, hiç rss em olmado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Since October 3, 2009 you have read a total of 27,702 items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar