pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 İnci bugün var yarın yok, paticik ise ilelebet var olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 paticik torunlarımıza miras kalıcak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 siyaset serbest olmalı banhammer daha insaflı kullanılmalı davetiye sistemi kullanılmalı yeni gelenlere zıt erenköy tarzı muamele yapılmamalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963 o dediklerin paticik içinse buraya alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hmm olabilir oraya da yazılabilirdi de, ne biliyim pati niye böyle, ne olacak bu patinin hali falan diye bi muhabbet açılmış, o yüzden yazdım buraya. paticikte bitmesi ve başlaması gerekenler olsaydı diğer başlığın ismi tam uyarmış o zaman o posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 komik bulduğumuz şeyleri burada paylaşıyoruz. bu inci olur,4chan olur, youtube'dan bi video olur. neyini büyütüyosunuz bu kadar anlamadım. size komik gelmiyor diye hiç muhabbeti yapılmasın mı? inci sözlüğün okan bayülgeni trollemesi bence gayet komik bir mevzu. komik olmasını geçtim, güncel ve popüler bir olay. siyaset yasak, din yasak, e bunları da konuşmayacaksak mal mal irc muhabbeti yapalım direk slm nbr asl kib by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Emaleth said: ben size asıl problemi söyliim: burada artık o kadar hiçbir şey olmuyor ki başka yerlerde yapılan şakaların sohbetini etmek dışında çare kalmadı. daha da kötüsü bu bir kısır döngü: burada bunlar konuşuldukça yine yeni bir şey çıkmayacak internetlerin bu güzel köşesinden, dışarı daha da muhtaç kalacağız. böyle bu. obey. bunu beğenen bunu da beğendi http://forum.paticik.com/read.php?2,4915531 çünkü neden? yeni fikirlere ve insanlara kapalı hale geldik işte. bir akış yok. yosun tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 İnci patladı.. feci olaylar dönüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 emaya katilmak ile beraber eklemek istedigim bazi seyler var simdi burada hicbirsey olmuyor baska yerlerden aliyoruz dendi, dogrudur ama soyle dusunun paticigin (hadi ultimatr diyelim) acilma sebebi hadi komik site yapalim bisuru meme cikartalim degildi paticik UO oynayan insanlari bir forumda toplamak icin basladi sonra buyudu buyudu ve bugunlere geldi ama basindan beri "aman bi ekol yaratalim, internette adimiz gecsin" gibi bir amacimiz olmadi haliyle zaytung, incisozluk, bobiler, 4chan vb. gibi olusumlarla karsilastirip "aman hep bunlarin lafi donuyor bizim neden orjinal memelerimiz yok" denmesinin bi manasi yok bence bi ara 4chane gulerdik, sonra zaytung oldu, sonra inci cikti ona gulduk, inciden sonra baska seyler cikacak. internetin olayi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ama paticik boyle bir amaci olmamasina ragmen tonla orjinal malzeme cikartmis bir forum area masterzdan tutun drummnbassgirl'e, arda bey??'den madafakaaa'ya, #gecevardiyasindan "tie fighter dedik oyunmus"a kadar sayisiz malzeme var son album konusunu felan hic saymiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 inci internetin çekirge sürüsü.. hiçbir ahlak kaygısı olmadan kimsenin umursamadığı salak anket sabotajları ile egolarını tatmin eden sivilceli tipler.. daha önce böyle bir örnek olmadığı için millete ilginç geliyo olabilir bu yüzden maalesef bir süre vuvuzela gibi katlanmak zorunda kalicaz ama onlarin da yeri eninde sonunda mezarlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şu son facebook olayına kadar hiç sevmemiştim inciyi de hll team dedim o son olayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mamothusa katılıyorum. paticikte bu kadar methedilmesi de oldukça tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Face olayından sonra nereye saldıracaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Leopar said: "aman hep bunlarin lafi donuyor bizim neden orjinal memelerimiz yok" denmesinin bi manasi yok bence kimse böyle demiyor allahtan. soru "neden kendi mememiz yok?" değil (ki şahsen benim var :P), "neden elalemlerden başka konuşacak konumuz kalmadı?" cevap da "konuşacak konu da adam da ortam da kalmadı da ondan" gibi görünüyor, istisnalar hariç. konular oyunlardan uzaklaştı ve kaçınılmaz olarak dağıldı, adamlar iş güç sahibi oldu sohbete değil sadece geyiğine gelmeye başladı, ortam da bebelere kaldı işte. bu. *provokatif mesajlar* *reytink reytink* *evil grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 work sux bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 olveyz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bize nasip olmadı hala =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 mememi ne memesi meme ne arar la internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Emaleth said: konular oyunlardan uzaklaştı ve kaçınılmaz olarak dağıldı, adamlar iş güç sahibi oldu sohbete değil sadece geyiğine gelmeye başladı, ortam da bebelere kaldı işte. bu. Emaleth said: adamlar iş güç sahibi oldu sohbete değil sadece geyiğine gelmeye başladı, ortam da bebelere kaldı işte. bu. Emaleth said: sadece geyiğine gelmeye başladı, ortam da bebelere kaldı işte. bu. Emaleth said: ortam da bebelere kaldı işte. bu. Emaleth said: bebelere Hep bunu yapmak istemisimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 olmamış sharky meme kısmına yapçaktın onu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Olum zaten burada hatunun teki memem var benim dese, cogunuzun kafasinda yildizlar donmeye basliyor. Bari tokat kivaminda "bebesiniz olum." mesajini alayim da belki kendinize gelirsiniz dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 lol sharky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 şarki haklı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ema daha haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar