SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dasaaa said: nepal beni tanımıyorsa ben nepali hiç tanımam.. dalay lama bana bi kutu pişmaniye gönderip bağlılığını göstersin o zaman tanırım ben onu. Şair burda dalay lama, Estel_Anorien said: abi lamalar pişmaniye sevmiyomuş. dilerine yapışıyomuş. tükürmek zorunda kalıyolarmış. burada da dolaylama yapmış.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Estel_Anorien said: az evel şu konuyu öldürdüm farkındasın di mi dasaacığım? bi yirmi dakika kendime gelemedim sanırım..
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 konsolosluk yoksa gg. napcan bilmiyorum cidden cok sacma lan. bir temsilci filan olur en azından oyle sey mi olur . onun dısında bulamazsan gg. elin dandirik ulkesinde kacak durumuna dusmek gurur kırıcı bisi olmalı sdfs
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 valla kusura bakmada sıcmaktan ote olmusun. Türkiyeye donmek gibi bi düşüncen varsa da evrak işleri vs yüzünden en az 1.5-2 ay yurtdısına cıkamassın büyük ihtimal.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 son mesajları gormeden konuda az da olsa kalite var diye duzgun mesaj attim. sonradan okudum estel ve sonrasında gelen mesajları. cok üzüldüm
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 geçen ay babamın bi arkadaşı pasaportunu kaybetti diye panik yapıyor. yurtdışında tabii. her neyse meğer takside düşürmüş koltuk altına girmiş.. ölle bişi olmuştur.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ben de gecen gun pasaportu cepte unutmusum. havuza atladım oyle. cok feci yıprandı, damgalar nerdeyse 10 sayfa filan gecti diger sayfalarada. yer yer küflendi gibi bile. neyseki onemli sayfalar saglam duruyor. vize vs gibi
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Öncelikle oranın yasaları nasıldır, vizesiz pasaportsuz giriş için (vizen pasaportun yoksa kaybettiysen bile böyle sayılıyorsun aksini ispatlayamadığın sürece) ne ceza verirler bilmiyorum önce onu çektirirler. Sonra sınırdışı. Sınırdışı edilirsen vatandaşın olduğun ülkeye edilirsin, yani Türkiye. Uçağa binecek paran varsa sorun yok. Nüfus cuzdanı gibi birşeyle vatandaşlığını kanıtlayabil yeter. Zaten Türkiye'ye geldiğinde nüfus kağıdınla da girebilirsin ama 250-1250 arası para cezası ile 1-6 ay arası hapisten birisi veya her 2sini ceza olarak alacaksın.Bu en kötü durumda. Yanlış hatırlamıyorsam böyle olması lazım. Asıl yapman gereken elçilik veya yerine ne varsa onunla konuşup, ordan hallettirmek ne derdin varsa.
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 iyi işte 10 sayfa vizen varsa, istediğin yere vize alırsın 1 günde.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 patiye yazana kadar konsolosluğa mail atsana =)
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hindistanda pasaportsuz yakalanırsan 10 litre ganj nehri suyu içirip ruhunu temizliyolar, ardından kulak temizleyicisi levelında bir kasta atanarak hindistan vatandaşlığı kazanıyorsun.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 adama kabus senaryoları yaratmayın la. aç yeni delhiye telefon de ki bilaer götürdüler benim pasaportu.
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://img266.imageshack.us/img266/8395/mclove.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 DoruK said: hindistanda pasaportsuz yakalanırsan 10 litre ganj nehri suyu içirip ruhunu temizliyolar, ardından kulak temizleyicisi levelında bir kasta atanarak hindistan vatandaşlığı kazanıyorsun. 4.reenkarnasyoundan sonra türkiyeye dönebiliyor yeni çıkan ssk yasalarına göre..
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 işyerinde koymuşum patronda biraz dertlensin bu adam çok pozitif pasaport namustur diyerekten saklıomus su anda ulan öldüm be zaten temizlikçiler içinde kimliğimin olduğu torbayı çöpe atmışlar. Ehliyetim olmasa vatansız kalıcam :S Çok teşekkürler patiler ayrıca kabus senaryoları için saolun =)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Khelben said: patiye yazana kadar konsolosluğa mail atsana =) Her zaman için önce pati herşeyden önce pati =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4192299,4192299#msg-4192299
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 türkiye bayrağı ile barış gönüllüsü olduğunu söyle.elbet bi filoda oraya göndeririz
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Sayin Suark , Soru : Nepal'de 5 aydir Ikamet ediyorum. Vizemin bitmesine 10 gun civarinda bir sure var. Pasaportumu ve kimligimi kaybettim ve burada konsoloslugumuz yok. Acil yardima ihtiyacim var ne yapmaliyim Cevap : Seyahat Belgesi duzenlememiz gerekiyor. Uzerinizde bulunan bir kimlikten bize vatandaslik numaranizi bildirin ve seyahat belgesini duzenleyip bildireceginiz faks numarasina iletelim En iyi dileklerimizle, T.C. Yeni delhi Buyukelciligi Hey yavrum hey be gurur duydum baya hızlı cevap attılar.
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 büyük elçilik çalışıyor vatandaş kurtuluyor
Öne çıkan mesajlar