Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 slim fat farketmez, sanırım bu pal bizim işimize yarayan, ondan istiyorum, yeter ki sağlam olsun, sahibinden.comda 350ye kadar düşmüşler ama güvenmiyorum maksat burdan alayım biraz daha fazla olsun. 2. kol ve pes 2010 hediyeleri tercih sebebidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 350mı hadi ya cok iyimiş fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 10 kere sarı ışık tamiri görmüş 60gb ntscler 350den gider anca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 valla pal satıyolar bilmiyorum tamirli mi değil mi :) ama dediğim gibi o fiyata beklemiyorum burdan zaten maksat temiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ps3'lerin regionları önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oo süpersin fizban o zaman ntfslere de bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bende bunu merak ediyorum yakın zamanda bir ps3 alacağım ama her türlü sıfır almak çoook daha iyi olur dimi ikinci el ne durumda olduğu belli olmaz yani yukarda yazılmış sarı ışık hatası falan ne olduğunu bilmiyorum ama tricky bussinesa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ps3'lerin ikinci eli de sağlamdır. en çok sorun çıkartan parçası blu-ray okuyucusu, o da zor yani. ikinci el alacaksam en az korktuğum ürünlerden biri ps3. çok endişeliyseniz zaten ikinci el kavramından uzak durun. ya da tr'den alınmış garantili ps3'ler oluyor, spot mallar ile aynı fiyatlara düşüyor. onlardan denk gelirse alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 valla 2 kol bi fifa 10 450ye aldım temiz alet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 fizban said: ps3'lerin regionları önemli değil. Ne demek değil? Hiçmi blueray film izlemiyosun? Sony garanti vermiyor NTSClere spot geldiği için,ps3 sağlam makine ama tut ki sorun çıkardı elin kekolarının çalıştığı teknik servislere mi bırakıcaksın makineyi ? Region önemli değilmiş peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BalikEkmek3Lira said: fizban said: ps3'lerin regionları önemli değil. Ne demek değil? Hiçmi blueray film izlemiyosun? Sony garanti vermiyor NTSClere spot geldiği için,ps3 sağlam makine ama tut ki sorun çıkardı elin kekolarının çalıştığı teknik servislere mi bırakıcaksın makineyi ? Region önemli değilmiş peeh ntsc makinelerde uretim tarihinden itibaren 2 senelik uluslararasi garantiye sahiptir cok yalvarir yakarir tartisirsaniz internetten buluyolar seri numarasi ile urunu zaten turkiyeden almadiginiz surece hepsinin 2 senelik garantisi wardir ayrica evet hic blue ray izlemiyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Aferin size o zaman .avi takılın hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 He 50 lira ucuz vericem diye rezillik çekiceksin yani öylemi telefonlarda servislerde çürütceksin saatlerini ? Cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 BalikEkmek3Lira said: He 50 lira ucuz vericem diye rezillik çekiceksin yani öylemi telefonlarda servislerde çürütceksin saatlerini ? Cool story 1. Blue ray izlemiyorum. Cunku gerek gormuyorum. Blue Ray izlemek isteyecegm filmi genelde sinemada izliyorum. Cok sartsa blue ray rip izliyorum. 2. ZAten makinem PAL benim almanyadan aldim. 3. Rezillik cekme yok garantin var faturan yoksa onnara buldurtuyosun faturani butun olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 blue ray değil de, bluray izliyorum. makinem pal zaten, garanti konusunda da dert çekmiyorum. oyunlarda pal/ntsc farketmiyor, ntsc ile ntfs in farkını bilmeyen insan da bluray film izlemez zaten. ayrıca, sony HERŞEYE garanti veriyor. garanti vermeyen sony eurasia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cok kotu yargı donmus topikte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Genel yönetici sıfatının verdiği yüksek ego ile dolu bir mesaj olmuş seninki çogzl. Benimde makinem pal olduğu için bende sıkıntı çekmiyorum ama arkadaş gitsin bir yerden ntsc alsın o zaman sony ile garanti konusunu tekrar tartışalım hı ? yada ntsc makinem var garanti veriyormusunuz tr de diye aç telefonu sor sonra tekrar tartışalım? Kntrün yoksa pm le numaranı atıyım kntr. Diğer arkadaşın mesajıda çiftlik incisi tadında olmuş,ilk okulda yapardık biz 'blueray izlemiyorum blue ray film izliyorum' triplerini. insanlar ikiye ayrılır ve ölürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 genel yönetici sıfatının değil, birşeyleri biliyor olmanın verdiği yüksek egoya sahibim çok şükür. egom o kadar yüksek ki, karşımdakiyle dalga geçecekken dahi ismini bilmediğim bir ortam formatının adını yanlış dillendirmiyorum. "blue ray değil blue ray :(" falan demiyorum. ps3'lerde, oyun oynarken region önemli değil. bu kadar net. bluray film izlerken region önemli, o kadar. sony eurasia'ya kastırırsan garantiyi geçerli hale getirebiliyorsun. kontör yolliyim, insanlar ikiye ayrılır aptallar ve zekiler gibi espriler yapma, insanlara hakaret etme, bu da uyarın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bak bende ne diyorum ntsc aliyim 50-100lira az veriyim diye uğraşıp,garnti için telefonlarda sony şubelerinde mi sürünelim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 garnti değil garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 'granti değil garanti' değil : Granti değil garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 BalikEkmek3Lira said: Genel yönetici sıfatının verdiği yüksek ego ile dolu bir mesaj olmuş seninki çogzl. Benimde makinem pal olduğu için bende sıkıntı çekmiyorum ama arkadaş gitsin bir yerden ntsc alsın o zaman sony ile garanti konusunu tekrar tartışalım hı ? yada ntsc makinem var garanti veriyormusunuz tr de diye aç telefonu sor sonra tekrar tartışalım? Kntrün yoksa pm le numaranı atıyım kntr. Diğer arkadaşın mesajıda çiftlik incisi tadında olmuş,ilk okulda yapardık biz 'blueray izlemiyorum blue ray film izliyorum' triplerini. insanlar ikiye ayrılır ve ölürler Bende NTSC var ve gayet güzel garantiden arıza yaptırmışlığım var, "haa öyle mi peki" deyip mal gibi dönüp gitmediğin sürece seri numarasından buluyorlar. Ayrıca 50-100 lira değil, adam gibi spotçu bulur ya da birine direk getirtirsen en az 250 lira kar ediyorsun. Bluray'in adını blue ray zanneden, "siz avi mi izliyorsunuz" gibi cahil cümleler* kurabilen bir insanken bir şey biliyorum zannedip hava atmaya çalışman seni çok daha kötü bir konuma düşürmüş, ondan dalga geçmiş olsa gerek fizban da. Sanırım bu inatçılık ve saldırganlık "ben niye NTSC almadım lan, yok ben hatasızım tabii ki, hayır hayır ben kazıklanmadım ühühü" tribinden kaynaklanıyor. Kısmet, yapacak bir şey yok. * avi sadece uzantıdır, içinde hayvan gibi sıkıştırılmış 320x240 görüntü de olabilir, 1080p Bluray rip film de. "Format" ile "uzantı" farkını öğrenmek gerek önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Avi sanirim paketleme oluyo ya. Yane icine istedigin formatte ses ve goruntu koyuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Beyler yazıktır adam 3 aylığını biriktirip ps3 almış, rahat hava attırmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar