synorin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Patiler yarın inanılmaz zor bir sınava hiç çalışmadan giriyorum tek çarem kopya çekmek olacak. Senenin başından beri başka seferler de halletmiştim. Fakat artık ortalık gerildi. Hocalar daha sert. Fakat benim tek çarem kopya olduğu için kafaya takmamam gerek. 'E bize ne' diceksiniz haklısınız da sizden bir tavsiye istemek için yazdım. Sabah yapabileceğim beni rahatlatacak şey nedir sizce. Mesela alkol alsam biraz. Ya da sıcak/soğuk bir duş. Tek isteğim sınavda cesur ve sakin olabilmek. Sabah okuyup dediklerinizi yapıcam. Patiler bari siz yalnız bırakmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sınav esnasında su iç kopyayı da su şisesinin kağıdına yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Feci patlamışsın, bu saatten sonra ne yazsak boş. Sabah okursan burayı, patladığını düşünerek sınava git, çünkü hakikaten feci patladın. Bundan daha kötü ne olur dersen, kopya çekerken yakalanma. Şimdi bunu yazdım diye strese girme ama bir de yakalanırsan harbiden infilak edersin. Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 |Joker| said: Feci patlamışsın, bu saatten sonra ne yazsak boş. Sabah okursan burayı, patladığını düşünerek sınava git, çünkü hakikaten feci patladın. Bundan daha kötü ne olur dersen, kopya çekerken yakalanma. Şimdi bunu yazdım diye strese girme ama bir de yakalanırsan harbiden infilak edersin. Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir. gece gece sağlam güldüm ,adamı bildiğin düzmüşsün hele şu son cümlede koptum hhahahaa olmuşsundur bnce yardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 biraz alkol rahatlatabilir, ama biraz tabii. uykunu getirmeyecek kadarı faydalı olabiliyor sınav öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yoga yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yakalanmak üzere olursan kopyaları yut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 insan kopya çekerken çok komik gözüküyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 f ini al, seneye paşa paşa gir kopya çekerken gerileceksen 6 ay uzaklaştırmadan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 cak bi bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oku adam ol dersini layığıyla ver. ya öğrenmediğin şu ders yüzünden inşaatın çökse bimilyon insan ölse? unutma ki inşaat mühendisi diilsen de birilerini öldürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 iphone at notlari cek hepsini. yada konuyu bilen bir arkadasini bilg basina oturt. kagitlar dagiltildigi andaki kaosdan yararlan sorularin fotolarini cek aman titretme teli hemen mail at. sonra arkin cevaplasin sana geri mail atsin direk 100 al cik sinavdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 e tamam kopya çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bizden icazet istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 durum kötü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 super kopya yolu soledim sana daha ne istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sınav saatine kadar uyu hatta sınav saatinde de uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kopyayı şöyle çekersin ancak: 3 font tahoma tepeden cetvelden küçültceksin uzun kollu giyip kollarına sokucaksın 1 kağıt yarım a4 alır nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?25,3996635,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu yasına gelmissin hala kopya cekme yolu arıyosan, cekme daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.aamedya.com/hr/sigara.jpg + http://www.ekspreskurutemizleme.com/bira.jpg + http://nachodonut.files.wordpress.com/2009/05/pringles.jpg sonra cak otune rahVan gitsin. edit: zamanin otesinden gelen edit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 rahvan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sınavın son 7 dksına kadar kaldım sandım. Son 7 dkda tüm cevapları telefona atmış arkadaşlar. Çatır çatır geçirdim acımadım. Üstüne gittim içtim kafam da güzel...mutluyum be patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 etek giy kopyayı bacaklarına yaz iskoçum dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şu yukardaki komboyu önümüzdeki haftasonu yapmazsam biyerim şişer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar