Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durum kötü, tavsiye lazım

synorin

Öne çıkan mesajlar

Patiler yarın inanılmaz zor bir sınava hiç çalışmadan giriyorum tek çarem kopya çekmek olacak. Senenin başından beri başka seferler de halletmiştim. Fakat artık ortalık gerildi. Hocalar daha sert. Fakat benim tek çarem kopya olduğu için kafaya takmamam gerek. 'E bize ne' diceksiniz haklısınız da sizden bir tavsiye istemek için yazdım. Sabah yapabileceğim beni rahatlatacak şey nedir sizce. Mesela alkol alsam biraz. Ya da sıcak/soğuk bir duş. Tek isteğim sınavda cesur ve sakin olabilmek. Sabah okuyup dediklerinizi yapıcam. Patiler bari siz yalnız bırakmayın beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Feci patlamışsın, bu saatten sonra ne yazsak boş. Sabah okursan burayı, patladığını düşünerek sınava git, çünkü hakikaten feci patladın. Bundan daha kötü ne olur dersen, kopya çekerken yakalanma. Şimdi bunu yazdım diye strese girme ama bir de yakalanırsan harbiden infilak edersin. Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Feci patlamışsın, bu saatten sonra ne yazsak boş. Sabah okursan burayı, patladığını düşünerek sınava git, çünkü hakikaten feci patladın. Bundan daha kötü ne olur dersen, kopya çekerken yakalanma. Şimdi bunu yazdım diye strese girme ama bir de yakalanırsan harbiden infilak edersin. Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir.

gece gece sağlam güldüm ,adamı bildiğin düzmüşsün hele şu son cümlede koptum hhahahaa olmuşsundur bnce yardım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...