Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rüyamda böle böle ...

Nako

Öne çıkan mesajlar

Geçen de ben abuk sabuk bir rüya gördüm ...

justin timberlake(ne alaka?)konserindeyiz arkadaslarla, herif kızları öpüyor filan bnm hatunu da öptü möptü sonra abarttı olayı küfür ettim sertçe dürttüm, sonra bir baktım kalabalık filan yine bnm kız arkadasıma sarıyor o kadar kişi içinden, bir sinir bir sıkıntı bende, su şişesini kafaya salladım, sahneye filan çıktım atarlandım, sonra bastım gittim ordan küfür müfür, uyandığımda anlam veremedim tabi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

Geçen de ben abuk sabuk bir rüya gördüm ...

justin timberlake(ne alaka?)konserindeyiz arkadaslarla, herif kızları öpüyor filan bnm hatunu da öptü möptü sonra abarttı olayı küfür ettim sertçe dürttüm, sonra bir baktım kalabalık filan yine bnm kız arkadasıma sarıyor o kadar kişi içinden, bir sinir bir sıkıntı bende, su şişesini kafaya salladım, sahneye filan çıktım atarlandım, sonra bastım gittim ordan küfür müfür, uyandığımda anlam veremedim tabi ...

fake bu rüya.
Sosyal ağlarda paylaş

oha manyak bi rüya gördüm. babamla teras gibi bi yerdeyiz, hayvan gibi bi böcek var böyle bildiğin headcrab gibi bi şey. öldür diyorum babama. babam da tiksiniyo nası öldüreyim lan kocaman falan diyo. biz bunu düşünürken bi anda olaylar değişiyo, zenci bi adam var bunun tv programı varmış, insanlara yardım ediyomuş işte (intervention tarzı bi şey ama, millet istemiyo genelde yardımı). meğersem bi adam varmış, adamın ayakları yerine o böcekten var iki tane, öyle yürüyo herif. bu zenci gidiyo gel hastaneye gidelim falan diye. dalıyo buna adam tekme savuruyo falan, iğreniyo herkes falan filan derken adam özür diliyo hastaneye gidiyolar rüya bitiyo sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...