Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Geçen de ben abuk sabuk bir rüya gördüm ... justin timberlake(ne alaka?)konserindeyiz arkadaslarla, herif kızları öpüyor filan bnm hatunu da öptü möptü sonra abarttı olayı küfür ettim sertçe dürttüm, sonra bir baktım kalabalık filan yine bnm kız arkadasıma sarıyor o kadar kişi içinden, bir sinir bir sıkıntı bende, su şişesini kafaya salladım, sahneye filan çıktım atarlandım, sonra bastım gittim ordan küfür müfür, uyandığımda anlam veremedim tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Okan senin kızı değiştirme vaktin gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 justini kıskanıyosun adamım. sana 1 doz nsync yazıyorum http://www.youtube.com/watch?v=Qnkwrq39HXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Nako said: Geçen de ben abuk sabuk bir rüya gördüm ... justin timberlake(ne alaka?)konserindeyiz arkadaslarla, herif kızları öpüyor filan bnm hatunu da öptü möptü sonra abarttı olayı küfür ettim sertçe dürttüm, sonra bir baktım kalabalık filan yine bnm kız arkadasıma sarıyor o kadar kişi içinden, bir sinir bir sıkıntı bende, su şişesini kafaya salladım, sahneye filan çıktım atarlandım, sonra bastım gittim ordan küfür müfür, uyandığımda anlam veremedim tabi ... fake bu rüya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Adam senin kızı öpüyor götürüyor sen anca küfret.. Çarpamadın mı iki tane ağzına bitanede keline adam olsuın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 reelde görüselim justin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 nako görüyor ve arttırıyor sıra castinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 rüyada justin görmek, çevrende kız bolluğu olacağına alamettir. birisini kaybedeceksin, yüzbinlercesikollarınagelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben de şimdi kalktım rüyamda metrocity'e terrörist saldırı oluyordu kulesi yıkılıyordu bende yeni çıkmıştım mekandan levente gitmiş öyle duruyordum aklım başımdan gitti bi an uyandım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha manyak bi rüya gördüm. babamla teras gibi bi yerdeyiz, hayvan gibi bi böcek var böyle bildiğin headcrab gibi bi şey. öldür diyorum babama. babam da tiksiniyo nası öldüreyim lan kocaman falan diyo. biz bunu düşünürken bi anda olaylar değişiyo, zenci bi adam var bunun tv programı varmış, insanlara yardım ediyomuş işte (intervention tarzı bi şey ama, millet istemiyo genelde yardımı). meğersem bi adam varmış, adamın ayakları yerine o böcekten var iki tane, öyle yürüyo herif. bu zenci gidiyo gel hastaneye gidelim falan diye. dalıyo buna adam tekme savuruyo falan, iğreniyo herkes falan filan derken adam özür diliyo hastaneye gidiyolar rüya bitiyo sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi bnde bi arkadaşla evdeyiz işte benim büyüklüğümde bi böcek gelio kanatlı falan kapıyı fln zor tutuyorum böyle ittiriyo İT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 prudent, günümün içine ettin ulan. böcek ayak ne bızzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi kendim de huylandım zaten. geçen de rüyamda patiye bakıyodum evde biriyle konuşurken, leon diye bölüm açılmış patide, açıklamasında da fifa2000 yazıyodu sonra bu ne lan diyip kalkıp gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben rüyamda gördüğüm şeylerin gerçekten olup olamadığını ayırt edemiyorum. hangisi rüyaydı hangisi gerçekten olmuştu kafam karışıyo sabah kalkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ben rüyamda haberleri görüyorum, şu ithal et haberlerini izlemiştim geçen Uruguay'dan geliyormuş sığırlar.Rüyamda mezbahada kaşe vuruyordum hayvanlara gümrük memuru gibi, arkadaş geldi Uruguay'danım ben de geçeyim dedi, sonrasını bilmiyorum sonu olmuyor rüyalarımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar