LaRRy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 fde said: Geliyim artık yaa Dimi? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konn said: 2 haftadır kötüyüm bu hafta oynarsam tehlikeli olabilir :P kralı gelsin 1!!!!!1111bir off nasıl kumbara olucam belli değil yalnız hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 eser bugün maç yaptık yine kötüydüm galiba hepsi sana birikiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Eser de bugün maç yaptı. 9-5 yendik Eser'in takımı. Yiyeceğini yedi üzgünüm.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 defansta fizban eksikmiş o maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bir fizbanın eksikliğini hayatımızın her anında hissediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 büyük konuşmam genelde ama haftasonu fena harcicam sizi sahada ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu ne lan bir hafta yokum diye herkes gaz oldu :( BANA DA GAZ OLUN OLM! gücünüz yetmiyor bana biliyorum ama yine de deneyin biraz, karşımda adam gibi rakip istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 seni üzmek istemediğimiz için az oynuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bugün zaten off-paticik maçta defans101 dersleri verdim gençlere. çizgiden iki top da çıkardım hediye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 8-3 mü yenildiniz reziller... Biz de o sırada Emir Güney'in takımı yenmekle meşguldük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yiğit, sen yoksan sahada sakatlicak adam yok demektir rahat rahat oynayabilirim demektir bi sen bi de ferit lan, ya ayağa basıyosunuz, ya da rugby zannedip saha dışına itiyosunuz fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 rakiple akşam konuştum 4 kişi sırf benden darbe almış :P abi yanlışlıkla oluyor aslında bilerek yapmıyorum ama hepsi hırstan dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 son 5 dakka yerden kalkmadım zaten. en son sağ kanatta top auta çıkmasın diye koşup sol kanata verdiğim pasa kendim koşuyodum. Defans çöktü yediğim efsane golden sonra ahaha İlhan'a konuştuk dün kumbara olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yahu ferit vuruyor da vurduktan sonra dönüp özür diliyor, bu adamın umrunda bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ferit zaten özür dilesin adam üstüme atladı lan resmen havada 2 yerde 3 takla attım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yiğit'i cezalandırmıştım ben aslında deyip geriyim mi ortamı dsadsa hala aklıma gelince üzülüorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ben geçen maçta bir pozisyonda Yiğit`e karşı olan tavrımı gösterdim, bundan sonra da öyle devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sercan Bey de çok hırslılar bakmayın öyle mülayim durduğuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ne o lan sınavlarım var diye arkamdan konuşuyorsunuz.. gelirim veririm elinize kemiklerinizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 biz de onu diyoz zaten ferit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aa ferit gelmiş cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ferit mi geldi? Konuyu değiştirin. Başka şeylerden konuşuyormuş gibi yapın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yazdım olm listeye.. kemik sesleri olacak ilk maçımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Wishmaster said: Sercan Bey de çok hırslılar bakmayın öyle mülayim durduğuna.. İçten yanmalı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar