0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=114970251878912&ref=mf aramaya inandım ama bulamadım.Keşke şu teknoloji çok pahalı bişey olmasada evime alsam şunlardan 3-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 türkiye de var mı ki bunlardan ya paraya kıyıp evime alırdım bunlardan.özellikle yatak olayı cok iimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gelecegin falan degil bunlar yahu suan gayet yapilabilen ve kullanilan seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ama burası Türkiye, bunların burda yaygınlaşması en az 20 seneyi bulur. Oda biraz gelecek oluyo işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 iğrenç bi gelecekmiş ya sdkflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 malesef turkiyede insanlarin buyuk cogunlugu hala buyuk ev seviyo buyuk evdede gereksiz zaten bu mobilyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Lg9qnWg9kak&feature=player_embedded yine de geniş evleri tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Evinde yer sıkıntısı çekenler için güzel olmuşda. Yoksa ne yatak yatak gibi, ne de masa masa gibi. Hepsinden biraz birşey yapmışlar. Ve genelde bu tip şeylerde dağılmaya müsait ne konfordan uzak gibime geliyor. Biraz muhafazkarım bu birçok özelliği bir arada barındıran şeyler konusunda. Misal cep telefonu alacaksamda, fotoğraf çeken, kayıt yapan şarkı, türkü söyleyen modellerden hep uzak durmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bunu daha önce de izlemiştim de yani tırt biraz yatak var eyvallah açılıyo kapanıyo ama bi çarşaf sersen o yatağa dengesi bozulur düzeneğin. hani mesela yastık yorgan için aynı zımbırtıya güzel bi dolapcık ekleselerdi güzel olabilirdi ama o da yok... ee bu yorganlar yastıklar ortalıkta mı durcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 almanyada da olsa işte türk zekası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 acayip gereksiz abi.tamamen işsiz adamların eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu sonraki duvar değiştirici adam elektrik olayını nasıl çözmüş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 duble post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 shapshal said: bu sonraki duvar değiştirici adam elektrik olayını nasıl çözmüş acaba her bişi tavandaki raylarla hareket ediyormuş. tesisat falan ölüm olmuştur ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 quuq said: acayip gereksiz abi.tamamen işsiz adamların eseri. kam aoooon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 geleceğin mobilyaları deniyor da, nesi geleceğin mobilyaları ya, ben çocukken de bu tip mobilyalar vardı. marangozcu ahmet abiye söylesen, planı versen, şöyle böyle desen, raylı sistem felan yapar o da. bu şirketin güzel yanı, tüm hepsi tek bir yerde. özel yaptırman gerek olmuyor, direk mağazadan görüp seçip alıyorsun. güzel düşünmüşler. quuq said: acayip gereksiz abi.tamamen işsiz adamların eseri. dar mekanlar için süper çözüm. 3 katlı villada kalıyorsan tabii gereksiz de, bazıları 1 oda, 2 oda bir salon evlerde kalıyor, onlar için oldukça pratik çözümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Çocukluğumdan beri duvardan çıkan yataklardan istedim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çocuklugunda arkadasımı abisi duvarda cıkan yataga hapsediyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu kadar ekstra fonksiyonel olması,sonradan sorunlar doğracağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 katlanan yatakları hic anlamadım ben de. ogrenci yurtlarında falan ise yarayabilir diye dusunuyorum ama. cuk kadar odaya 4 kisi sıgdırırsın rahat, sonra gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 synthesizer said: çocuklugunda arkadasımı abisi duvarda cıkan yataga hapsediyodu filmlerde görürdüm o yatakları, özenirdim, benim de böyle yatağım olsun, duvara ittirip durayım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 avrupada japonyada vs evler genelde ufak çeşitli nedenlerden ötürü o yüzden başarılı çözümler bunlar insanlar 70-80 metrekarelik alanı olabilecek en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ha türkiyede ev-ofis ler için de biçilmiş kaftan bunlar çünkü yaşam alanı 40-50 metrekareye düşüyor, kimi ev-ofisler sahablama işleri için tercih edilirken kimisi gündelik hayatıyla işini aynı çatı altında birleştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu rada geleceğin mobilyası demek abarttı olmuş gayet günümüz mobilyası bunlar hatta tam ideal günümüz mobilyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar