Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Windows açılmıyor, windowssystem32configsystem dosyasında bozukluk olduğunu söylüyor, sonra kendine restart atıyor. Format attım buna, tekrardan aynı problem yaşandı. Makine elimin altında olmadığı için neyden kaynaklandığını anlamadım. Acaba virüs mü olabilir diye düşünüyorum. Daha önce bu sorunu yaşamış ve çözmüş olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sibelcan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hard disk'te sorun olabilir formattan sonrada aynı hatayı verdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hdd problemi. bana da olmuştu aynısı. çok kıl bi şey. ben windows cdsinden o dosyayı kopyalayıp devam ediyodum bikaç gün sonra tekrar oluyodu =d sonra attım hddyi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 benim eski laptopta da oluyodu böyle bi sorun, hdd pörtlemiş dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 denmiş mi bilmiyorum ama hdd den olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 2 sebebi vardır.Arkadasların dedigi gibi hdd.Bad sectorlerin oldugu tarafa kopyalıyorsa devamlı veri siliniyor anlamsızca.Mavi ekran yiyorsun sacma sapan restartlar geliyor. Diger sebebi de ram.Ram eger bozulduysa ki benim basıma geldi alakasız mavi ekran hataları alıyordum.Dll dosyası eksik vs. format atıp tekrar windows kurdugumda düzeliyordu.Bir hafta sonra yine sacma sapan mavi ekranlar.Sonra çözdüm olay ramdeymiş o da bi ihtimal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar