reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Su bbg, yemekteyiz, survivor a katilanlar arasindaki dialoglar herkesin bildigi gibi bariz fake, az once survivor izlerken gordum yemek icin fln yarisiyolar, masallah hepsi tosun gibi, o sicakta 2 saat ac kalsan kumlari yalarsin anca, belliki ac kalmalar falan bariz fake, benim merak ettigim hic kendisi yada tanidiklari bu tip yarismalarda calisan, yada yarismaci olarak katilan oldumu? napiyolar kamera arkasinda, nasi guduluyolar insanlari, bakin sole yapin bole yapin falan diye, cok merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 turk insani kameraya bakmiyorsa o iste bir is vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 %10 real %90 entertainment, olay bu hacıtor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Innuendo said: turk insani kameraya bakmiyorsa o iste bir is vardir. Konunun özü budur. +13424234234324! edit: faktöryel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cunku eşşeğin reytinginden bir programda entrika salaklık mallık kavga dövüş küfür karı bacagı memesi yoksa izlenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 survivorda yemek veriyorlar diye duymustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Red said: cunku eşşeğin reytinginden bir programda entrika salaklık mallık kavga dövüş küfür karı bacagı memesi yoksa izlenmiyor evet.. böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yemekteyizde çıkanların bazıları oyuncu zaten yok öğrenciymiş memurmuş sallıyorlar.isimlerini google da ararsanız görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Geçen Bursa bölümünde bi top çıktı ya hani yemekteyizde, hatta 2 tane çıktı biri kıvırcık saçlıydı öğrenci diyorlardı. O değil, diğeri vardı kel falan. O burda esnaf. Noca kasabının sahipleri sdfd. Abisi ormanda 10 taş fırın gücünde bi adam, bu bildiğin topiş sdssafd. Abisi kasap dükkanını işletiyor bu da karacaali'de et mangal lokantasının başında duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 normal bir program olsa herkes doğal olsa izleneceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben esas evcilik oyununun konseptini anlamadım. millet sanki evliymiş gibi davranıyor da ee? pompiş var mı pompiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 o evcilik oyunundakiler mesela yıldız asyalı o herifle daha once birlikteymiş.sanırım diğerlerininde bi geçmişleri var tabi pompiş olmayınca bir anlamı kalmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Geçmiş varsa pompiş vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sertaç ile yıldız sağlıklı insanlar sevgili olmuşlarsa pompiş vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Estel_Anorien said: ben esas evcilik oyununun konseptini anlamadım. millet sanki evliymiş gibi davranıyor da ee? pompiş var mı pompiş? abi o yıldız birlikte bi bildiğim çnkü haberlerde falanda çıktı,bu yıldızın eski manitası bu şimdiki manitasının arkadaşını bıçakladı falan filan. galliba orda onlar çift hepsi sevgili yani,evlenmiş gibi davranıolar ama özellikle yıldı-sertaç çiftinde o pompiş'in eksikliği çok ortaya çıkıo kanımca :d diğerleri o kadar diil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Okana çıkmıştı evlilik oyunundan 2 kişi yıldız gerçekten sevgililermiş.Diğer sarı bi kız vardı onlar değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 @2 özet geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kendiyi uzaktan begenmistim de, yakından dirsekle agzına vurulasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 @synthesizer: Şöyle mi? http://i46.tinypic.com/2lkctq0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kendi diyen olmus hemen geldim süper hatun kendi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Cairne said: survivorda yemek veriyorlar diye duymustum ben abi hep şunu düşünüyorum survivor'a hakikaten survive olayını başarabilecek bear grylls gibi adamları araya katıp öle bi grup kursan ne olur.. millet ota boka tartışıyor karınları falan tok olduğu için.. gidin yengeç falan yakalayın, denizden balık avlayın, böcek pişirin olm.. böle düttürük survivor mı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Estel_Anorien said: ben esas evcilik oyununun konseptini anlamadım. millet sanki evliymiş gibi davranıyor da ee? pompiş var mı pompiş? var ben duyuyorum hep sesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Cairne said: survivorda yemek veriyorlar diye duymustum ben Evet veriyorlar yemek ve temizlik ihtiyaları, hatta kalıcak yer bile temin ediliyor. Hatta önceden kimin kazanacağı vs. herşey belli gerisi tamamen düzmece. Yarışmacılara ağızlarını açmamaları için sağlam bir anlaşma imzalıtıyorlar tabii. Survivor 1'de Uğur Pektaş'ın yarıştığı zamanda ev arkadaşımın kuzeni söylemişti. Belki hatırlarsınız balık etli, baya balık hatta, sarı saçlı bir kızdı. Diyeceksiniz ki nereden biliyon yalan söylemediğini? Kız tv'de yarışmacı olarak izlenirken ben kızla karşılıklı oturup kahve içtim :) Daha yarışma 2. haftadayken Uğur kazandı yarışmayı demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar