Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarisma Programlari ve Fake Davranislar

reyou

Öne çıkan mesajlar

Su bbg, yemekteyiz, survivor a katilanlar arasindaki dialoglar
herkesin bildigi gibi bariz fake,
az once survivor izlerken gordum
yemek icin fln yarisiyolar, masallah hepsi tosun gibi,
o sicakta 2 saat ac kalsan kumlari yalarsin anca, belliki ac kalmalar falan bariz fake,

benim merak ettigim hic kendisi yada tanidiklari bu tip yarismalarda calisan, yada yarismaci olarak katilan oldumu?

napiyolar kamera arkasinda, nasi guduluyolar insanlari,
bakin sole yapin bole yapin falan diye, cok merak ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen Bursa bölümünde bi top çıktı ya hani yemekteyizde, hatta 2 tane çıktı biri kıvırcık saçlıydı öğrenci diyorlardı. O değil, diğeri vardı kel falan. O burda esnaf. Noca kasabının sahipleri sdfd. Abisi ormanda 10 taş fırın gücünde bi adam, bu bildiğin topiş sdssafd. Abisi kasap dükkanını işletiyor bu da karacaali'de et mangal lokantasının başında duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

ben esas evcilik oyununun konseptini anlamadım.

millet sanki evliymiş gibi davranıyor da ee?

pompiş var mı pompiş?

abi o yıldız birlikte bi bildiğim çnkü haberlerde falanda çıktı,bu yıldızın eski manitası bu şimdiki manitasının arkadaşını bıçakladı falan filan.

galliba orda onlar çift hepsi sevgili yani,evlenmiş gibi davranıolar ama özellikle yıldı-sertaç çiftinde o pompiş'in eksikliği çok ortaya çıkıo kanımca :d

diğerleri o kadar diil de
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

survivorda yemek veriyorlar diye duymustum ben

abi hep şunu düşünüyorum survivor'a hakikaten survive olayını başarabilecek bear grylls gibi adamları araya katıp öle bi grup kursan ne olur..

millet ota boka tartışıyor karınları falan tok olduğu için..

gidin yengeç falan yakalayın, denizden balık avlayın, böcek pişirin olm..

böle düttürük survivor mı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

survivorda yemek veriyorlar diye duymustum ben

Evet veriyorlar yemek ve temizlik ihtiyaları, hatta kalıcak yer bile temin ediliyor. Hatta önceden kimin kazanacağı vs. herşey belli gerisi tamamen düzmece. Yarışmacılara ağızlarını açmamaları için sağlam bir anlaşma imzalıtıyorlar tabii.

Survivor 1'de Uğur Pektaş'ın yarıştığı zamanda ev arkadaşımın kuzeni söylemişti. Belki hatırlarsınız balık etli, baya balık hatta, sarı saçlı bir kızdı. Diyeceksiniz ki nereden biliyon yalan söylemediğini? Kız tv'de yarışmacı olarak izlenirken ben kızla karşılıklı oturup kahve içtim :) Daha yarışma 2. haftadayken Uğur kazandı yarışmayı demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...