stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 burası şey olsun, kafası güzel olanların ayrıca başlık açmak yerine bu başlığa falan yazsın. hem zırt pırt başlık açılmamış olur, hem de alkol alan insanların davranışları hakkında sosyoloji / psikoloji okuyan insanlara bir nihenk ( mihenk miydi yoksam ) noktası olur. burdan doğru sosyokültürel çıkarımlara falan giderler. söylememe gerek yok sanırım, kafam güzel :) sticky bilem olur burdan yav, ya da bana öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amgot Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hahaahah orospular hahahahaha top top top top top top top top top top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sarhoş stickysi açılsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet, niyetimiz o. tüm sarhoşlar birleşin, zincirlerinizden başka kaybedecek birşeyiniz yok !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 daayt karı millet ihepiniz aynısınzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sarhoş rpsi yapmayalım pls, alkolsüzken yazılmayan topak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bana mı rp diyosun, üflerim bak promilimle döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kafası güzel olan adamın topic acmak yerine arayıp, bu topici bulup, buraya yazacağına inandınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kafam çogoş. deli gibi alkol alıp sosyalim ben, bizde bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 inandım tabi, ben kafam bu kadar güzelken bile typo yapmadan topak açıp, imla hatasız dilbilgisi saçmalamasız topik açıp yazabiliyorsam, insanların da kafası güzelken bu topağı bulup yazacaklarına inanıyorum. sticky olursa direkt başta görünüyo zaten, aramaya bile gerek kalmaz. hem nedankoya da yük olmaz. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Seviyorum uleyn desem olur mü ? :D:D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sbgasfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sdyo68Tch34&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CemalettinHepteker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bi topicte bu kadar cok kalitesiz kişi nasıl toplandınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ahahah lol dinci geldi Galba cok buyuk gunah islediniz derse hic sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 beyler kafam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 alkol kötü bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 unK said: beyler kafam güzel. bu kadar mi tesaduf olur zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 escape said: alkol kötü bir şeydir Baban mi dedi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hayır allah twitter da az önce yayınladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 escape said: hayır allah twitter da az önce yayınladı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Zaaaa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Cemalettin cin çıkarabiliyomusun veya nefesin kuvetli mi ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bugün bi karıdan baya bi hoşlandım ama burnu büyük gibi biraz:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben 3 yıldır alkol kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar