Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: yok anadolu selcuklularina olan merakimdan bundan once de bunu okudum mesela, ve tavsiye de ederim herkese Osman Turan yazmissa okumak sarttir zaten (sadece tarihi kitaplari icin, siyasiler icin degil.) benim tarihe pek ilgim yok ama zevklerim hep değişir. bi gün olucaktır, okurum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Pickles said: senko hem gitarla ilgilen hem programcılıkla uğraş(öyleydi değil mi) hem de kitap oku. zamanı nasıl yaratıyosun arkadaşım bir günü 35 40 saat mi yaşıyorsun bana da anlat S: asosyalim abi :) disari cikmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 genede zor be usta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Harika olmus, çok güldürdü namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://img03.blogcu.com/images/c/e/m/cemedib/aylak_adam_1237902038_1240141147.jpg Hala bitiremedim incecik kitabı, az kaldı da.. başlık güncellenmişken yazayım dedim. zaman zaman çok hoşuma gidiyor "aha işte bu" diye gaza geliyorum da sonra fıss diye sönüyor tabii. okunur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Saeros said: şimdi bi arkadaştan şunu aldım okuyorum, çok diziye filme sardığım için yavaş gidiyor ama http://img26.imageshack.us/img26/5311/atoq.jpg bunu seversen veya sevmezsen eksisini artısını bana yazar mısın saeros. baya merak ediyorum bu kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yazarım ne zaman biter bilmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 xunn said: Harika olmus, çok güldürdü namussuz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne ara okuyosunuz bu kadar kitabı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 şahsen yolda ve tuvalette okuyorum okuduğum kadarını bi de ders çalışcam huleyn diye her bişeyi kapatınca dersten kaçmak için okuyorum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 metroda okuyodum ben de, derse giderken, ama artik sadece bi dersim oldugu icin okuyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 metrobüs ve otobüste okuyorum ben de. o yol hiç bişey yapmadan geçmiyo ama kitaba sardım mı nasıl geçtiğini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 otobüste arabada filan nasıl okuyosunuz anlamıyorum abi anında başım filan dönüyor midem bulanıyor benim hatta telefondan 2 tane mesaj çekemem mesela aynı şekilde ama metroda ders bile çalışıyodum lan hayat ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 https://www.bidolukitap.com/images/urunler/kibo/KB_9786055691226.JPG eglenceli, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Saeros said: otobüste arabada filan nasıl okuyosunuz anlamıyorum abi anında başım filan dönüyor midem bulanıyor benim hatta telefondan 2 tane mesaj çekemem mesela aynı şekilde ama metroda ders bile çalışıyodum lan hayat ne garip aynen 3satir mesaj okusam telefonda direk midem bulanmaya basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fede said: ne ara okuyosunuz bu kadar kitabı ya Çok üzücü soru bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kimin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bugün "açlık"'ı aldım kütüphaneden. heyecanlıyım bu kitap konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 xunn said: Muhteşem. bu çocuğun adını çok sık duyuyorum. ama olayı ne hiç bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 benim rol modelim bu cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Genç olmasına ragmen hayatta birçok şeyi gögüslemiş bir çocuk, yaşıtları aptal pop şarkıları söylerken yetişkinlerin başa çıkamadıgı sorunları gögüslüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oyhs gogus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ladytron said: bugün "açlık"'ı aldım kütüphaneden. heyecanlıyım bu kitap konusunda. okurken yanına yiyecek bişeyler al, insan hakikaten inanılmaz acıkıyor. şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 insanların kütüphaneden okumak için kitap almasını garipsemem bana garip geldi şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar