Laraken Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 8/10 beynimi yaktı yine chuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_QHIgFkqUOSU/TAu_D1_rbiI/AAAAAAAAA5M/fd-lI_dO_Dg/s1600/shantaram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://static.ideefixe.com/images/323/323348_2.jpg bunu okudum şimdi http://2.bp.blogspot.com/_JjUh51r5gg8/SgqLd7rObTI/AAAAAAAAAbM/qHQ4AETcav0/s1600/ihanetnoktas%C4%B1.JPG okuyorum gerçi çok bi seçme şansım da olmadı yurttayım odada ne bulduysam onu okudum elimdeki kitaplar bitince sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 güzeldi. duyduğuma göre serinin devamı çok daha iyiymiş. seriye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comandante Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Doğu Perinçek-KEMALİST DEVRİM 4-Kurtuluş Savaşında Kürt Politikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 beyler okumadığınız kitapları kalkıpta buraya sırf karizma yaparım diye koymayın lütfen. görüyorum böyle şeyler yapanları ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 patide karizma hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Belki kız msni düşürürüm diye yapanlar var. Genelde kızların hoşlandığı tarzda kitapları, okumadan etmeden okumuş gibi buraya koymak, sonrada kızlardan gelecek özel mesajı beklemek. "aaa sende mi okudun o kitabı? çok güzel değil miydi ?" diye gelişecek zannediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Güzel ama nobellik değil gibi geldi bana. Azıcık bakınca ilk basılan komünist eleştirilerinden oldugu için ödül aldıgına kanaat getirdim. Yoksa edebiyat fırtınaları estirmedi. Yada buldugum ceviri baya kötüydü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 cok seker bi kitap, cocuk kitabi gibi duruyor ama daha cok filozofik ve düsündürücü bir kitap. gercekten kimiz, neyiz sorusuyla ilgilenen bir temasi var, hikayemsi tarzda anlatilmis. bunun da orjinalini okuyorum su an, ama baya iyi bi kitap. almanyadaki türklerin gercekten cektigi muameleler yazilmis bir bild yazari tarafindan. adam türk kiligina giriyo vs.vs. 1980li yillar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 diyelim kız msni kaptın sonraki aşamalarda çok sıkıcı kızla samimi olucanda yüzyüze görüşmeye ikna edicende ölme eşeğim ölme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kader kısmet işleri bunlar kızlarda aynısını yapıyor burda görmüyor değilim. onlarda kitap okuyo görünüp elit takılayım havalarındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Oh snap, dawg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 üstüne alınma cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aaa vanille ben de okudum bu kitabı, 80li yıllar falan.. çok güzel değil miydi gerçekten? istersen msn'den konuşalım bence! acılı-madenci@alamacıpower.com benim msn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben o kitabın 2. serisini okudum üst kattakiler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 elimde jack london-demir ökçe var bitmek üzere olan,güzel kitap begendim.kapitalistlerin,kartellerin sosyalistleri-işçileri nasıl ezdiğini biraz acı da olsa net bir şekilde yansıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oooo hadi iyisin kaptın komünist kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 geriye yeşil bi parka almak ve havaların soğumasını beklemek kaldı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 taksimde eylemde yaparsınız siz şimdi el ele tutuşup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 onu yapmak için biraz daha okumam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: aaa vanille ben de okudum bu kitabı, 80li yıllar falan.. çok güzel değil miydi gerçekten? istersen msn'den konuşalım bence! acılı-madenci@alamacıpower.com benim msn.. alllaaah maden buldum hemen ekliyorum hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar