Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son okuduğunuz kitap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://static.ideefixe.com/images/323/323348_2.jpg

bunu okudum

şimdi

http://2.bp.blogspot.com/_JjUh51r5gg8/SgqLd7rObTI/AAAAAAAAAbM/qHQ4AETcav0/s1600/ihanetnoktas%C4%B1.JPG

okuyorum
gerçi çok bi seçme şansım da olmadı yurttayım odada ne bulduysam onu okudum elimdeki kitaplar bitince sdf
Mesaj tarihi:
Belki kız msni düşürürüm diye yapanlar var.
Genelde kızların hoşlandığı tarzda kitapları, okumadan etmeden okumuş gibi buraya koymak, sonrada kızlardan gelecek özel mesajı beklemek. "aaa sende mi okudun o kitabı? çok güzel değil miydi ?" diye gelişecek zannediyorlar.
Mesaj tarihi:

Güzel ama nobellik değil gibi geldi bana. Azıcık bakınca ilk basılan komünist eleştirilerinden oldugu için ödül aldıgına kanaat getirdim. Yoksa edebiyat fırtınaları estirmedi. Yada buldugum ceviri baya kötüydü bilmiyorum.
Mesaj tarihi:

cok seker bi kitap, cocuk kitabi gibi duruyor ama daha cok filozofik ve düsündürücü bir kitap.
gercekten kimiz, neyiz sorusuyla ilgilenen bir temasi var, hikayemsi tarzda anlatilmis.

bunun da orjinalini okuyorum su an, ama baya iyi bi kitap. almanyadaki türklerin gercekten cektigi muameleler yazilmis bir bild yazari tarafindan. adam türk kiligina giriyo vs.vs.
1980li yillar.
Mesaj tarihi:

aaa vanille ben de okudum bu kitabı, 80li yıllar falan.. çok güzel değil miydi gerçekten?
istersen msn'den konuşalım bence!
acılı-madenci@alamacıpower.com benim msn..
Mesaj tarihi:
elimde jack london-demir ökçe var bitmek üzere olan,güzel kitap begendim.kapitalistlerin,kartellerin sosyalistleri-işçileri nasıl ezdiğini biraz acı da olsa net bir şekilde yansıtmış.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

aaa vanille ben de okudum bu kitabı, 80li yıllar falan.. çok güzel değil miydi gerçekten?
istersen msn'den konuşalım bence!
acılı-madenci@alamacıpower.com benim msn..

alllaaah maden buldum
hemen ekliyorum hihi.
  • Yeni Oluştur...