Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartımdaki tuhaf ödeme (vII ?)

Castiel

Öne çıkan mesajlar

Birkaç ay önce internette hiç kullanmadığım limiti oldukça yüksek axess wings kartımın bilgileri alınarak bir pc shop üzerinden birkaç milyarlık alışveriş yapılmıştı. Banka kartımı iptal edip olayı incelemiş ve sorunu çözmüştü. Bugün internette alışverişe açık tek kredi kartımın extresini incelerken birşey farkettim.

Ayın 22sinde paypal üzerinden your-freedom ödemesini yapmışım ayın 24ünde ise J2 Efax Plus Service diye bir ödeme var 20 ingiliz sterlini. Bu kartımın limiti sadece net için olduğundan dolayı çok yüksek değil neyseki, sadece 500tl şuanda gördüğüm kadarıyla başka birşey alınmamış. İyi güzel ama hack olmadığına adım gibi eminim.. KIS 2010 kullanıyorum nette saçma sapan yerlere girmem daha önce hiçbir hesabım hacklenmedi. Peki bu olay nasıl oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

az önce adamları arayıp müşteri hizmetleri ile konuştum ingiltereden birisinin bu ödemeyi yaptığını söyledi o kişinin hesabını kapatıp parayı kartıma iade edeceğini belirttiler ve yaşanan sorun için özür dilediler.

sanırım şimdi bankayı arayıp kartı sanal alışverişlere kapatmak iyi olacak. lakin sorum hala yanıtını bulmuş değil nasıl oluyorda bu oluyor. hiçbirşey yok bilgisayarımda hiçbir program netten müzik bile download etmeyen birisiyim kis 2010 kullanıyorum hiçbir hesabım hacklenmiş değil ama kredi kartımda böyle bir sorun yaşanıyor. bu nasıl olur aklım almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bankayı arayıp internet üzerinden alışverişi iptal ettirdim artık sanal kart kullanacağım netten alışveriş için. Bu olayın verdiği tedirginlikle diğer kartları zırt pırt kontrol etmektende bıktığım için 2-3 kart dışında kalan kartları kapatmaya karar verdim.

2 ay önce 18.000 tl değerinde alışveriş yapılmıştı kartımla ki o kart axess wings olmakla beraber nette bir kere bile kullanmadığım bir kart idi, bu kart ise cardfinans. Bu olaya anlam veremiyorum. Bilgisayarım temiz hiçbir sorun yok 2 ay aralıkla böyle bir sorun yaşamak tesadüf olmamalı. your-freedom ve kullandığım open dns dışında suçlayabileceğim birşey yok galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...