SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Lustral al. 3 gün yarım içerek başla, sonra tam iç. Bırakmaya karar verdiğinde 1 hafta önceden yarım içmeye başla. Sonra bırak.
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Neyse ben yatıyorum iyi geceler herkese
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: Lustralın ilacının etken maddesinin SERTRALIN olduğunu hatırlatmak isterim ; ve bu maddenin bağımlılık yaptığı görülmemiştir yahu olay etken maddesinin bağımlılığı diil onu anlatamadım galiba sana bidaha oku yazdığımı bak daha basit anlatmaya çalışıcam..bu seratoninin geri alınımını bloke ediyo..nörosinaptik aralıkta (nöronlar arası boşluk) daha fazla seratonin birikiyo..vücut bi süre sonra bu fazla seratonini normal değer kabul ediyo..bıraktığın zamanda normal değerin aldına düşmüş oluyo..vücut SERATONIN istiyo oraya SERTRALIN diiil SERTRALIN inin bağımlılık yapmasıyla alakası yok yani
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dartanian said: Anti depresan kullananlara ben mi böyle salak lan bu gözüyle bakıyorum benim gibi düşünen de var mı?(tabi ölüm gibi şeyler olur depresif hal yaşarsın onun dışında) kanka ayıboluyo :(
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 arkadaşım öyle bir anlatıyorsun ki sanki antidepresanların içine kutu kutu konsantre dopamin şırıngılıyorlar
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz?
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 millet boşuna 6 sene okuyor heralde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ayrıca antidepresanlardan bağımlılık yapanları var. Lustralde de şöyle oluyor, eğer bir anda kesersen withdrawal effect ile ilk haline dönüyosun. Direk ağlak oluyosun ine gergimn oluyosn anksiyete doluysun.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 çözümü ilaçta ıvırzıvırda aramak çok büyük hata. İlaç kullanmayı minumum düzeyde tutmak lazım. Daha doğal daha sağlıklı şeyler yapmak lazım. Depresyon denilen şeyin kökü kafada bitiyo. Bağımlılık ta insan sevdiği zevk aldığı şeye bağımlı olur illa içinde etken madde var fln filan hikayelerini geçelim
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 @anjinav (doğru yazdmmı bilmiorm) anlamamakta ısrar ediyosun..meslek hayatında başarılar dilerim
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Lustral ve diğer antidepressanlar tedavi etmez. Ya uyutur, ya mutlu efekti verir. Lustral uyutanlardan değil, eblek eblek güldürenlerden. Ama birşeyleri kendi kendine tedavi edebilmen için bazen lustralin eblek güldürmelerine ihtiyacın oluyor.
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kız gitti beyler kavgayı bırakabilirsiniz.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nooldu sevgilin mi terketti pis ergen ne antidepresanı git dersine çalış soğan dogra
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Friedman said: çözümü ilaçta ıvırzıvırda aramak çok büyük hata. İlaç kullanmayı minumum düzeyde tutmak lazım. Daha doğal daha sağlıklı şeyler yapmak lazım. Depresyon denilen şeyin kökü kafada bitiyo. şeref geçen gün çok düz bi adamsın.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 resim koycaktım topikte kız var dediler vazgeçtim
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sorumsuz ebeveynlerin hayatini kolaylastirmak icin cikardilar bu antidepresanlari bence. PS. tibbi sebeplerle alinan uyaricilari falan kastetmiyorum tabi
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Gözümden yaş gelene kadar ağrı kesici bile almıyorum. (belli zorunlu olduğum ilaçlar hariç) Kullanmayalım, kullandırtmayalım kaka kaka eet..
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 mide rahatsızlığı olanlar min.de kullanmaya çalışsın ağrı kesicileri zaten, gastriti tetikleyen en büyük etkenlerden. H.Pylori'nin çoğalmasına da yardım ediyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yine forumda herkesin doktor olduğu bir topicle daha karşı karşıyayız.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Abi bi an seni de bonzi yaptılar zannettim aklım çıktı lan, abav
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 D d d dep dep depresyon gelippp geçicicici.
Öne çıkan mesajlar