Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Beyler farkettiyseniz Tv8 ilk kurulduğundan beri baya bi atak yaptı bir çok yeni program dizi hede hödö vs. getirdi acaba tv8 de cnbce gibi yabancı kaynaklı bir televizyon mu? Tv8'in şu anki halinden gayet memnunum (bunun sadece that70sshow'u göstermesiyle alkası yok efenim :P) mesele dün zoka diye bi program izledim gayet hoştu. Sizin düşünceleriniz neler bu kanal hakkında? Gelecek vaadediyor mu sizce?[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 2-3 dizi daha alsın cok kalite olucak.. Tarz olarak amerikan kanallarına cok benzetiyorum tv8 i ne bilim amblemi falan böle haberleri vs vs.. güzel yani severek izliyoruz.. en büyük tv8 !!![signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Efet efet. çok hoş. Bi anda değiştiler şimdi benimde takip ettiğim bi kanal oldu. Zokaya laf yok zaten. Zoka rulz.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ege Rüzgarı diyte müzik programı var ege sunuyor valla Chico & The Gypsies çıktı geçen gün ve kendimden geçt,m[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yorumsuz trt ye kaptırılmış kötü olmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 atak yapıyormuş gibi gözüken bi tv8 bi de skytürk var ama ikisi de kendini verebilmiş değil.kaldı 39 fırın.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tv8'in merkezi ankara'da yabancı değil...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evet, TRTnin ardından TV8 de iyi ilerleme gösterdi, ama yukarda dendiği gibi daha çok fazlası lazım. Biraz rekabet lazım kanallara. Yayın kalitesi rezalet şu anda. Dizilerde diziden daha fazla süre reklam gösterirler, 10 senelik filmleri ilk kez diye kazıklarlar, Her programın açılış müziğinin hemen sonuna ve kapanışın hemen başına 10ar dk reklam vererek izleyiciyi aptal yerine koyarlar, haberlerde mandalar kurbağlar falan gösterirler... Rezalet resmen...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 pack shot var babalar gibi izleyin izletin[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sözlükte yazana göre cnbc-e nin bazı yöneticileri oraya geçmiş. O yüzden böle değişikler oluyomuş (muş... muş... muş...)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Wala ben çok uzun süre bu kanalı heralde CNBC-E ile aynı grup aldı sanıyordum Fakat MNG grubununmuş şu mng kargo fln varya hah işte onlarınmış. [Bu mesaj Vodan tarafından 09 Ağustos 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Abi That 70's show var. o güzel. Zoka güzel. Başkada bakmıyom zaten.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gerçekten bende fark ettim ilk olarak gozume çarpansa yayınlamaya başladığı filmler oldu. Geçenlerde 2 genç kızın yazın başından geçen sihirli olayları anlatan bir film vardı. bilmiyorum ama lisenin başında olmayı tekrar istedim. :D[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Zoka süper yaw zevkle izliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar