Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv8'in atağı...

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Beyler farkettiyseniz Tv8 ilk kurulduğundan beri baya bi atak yaptı bir çok yeni program dizi hede hödö vs. getirdi acaba tv8 de cnbce gibi yabancı kaynaklı bir televizyon mu?

Tv8'in şu anki halinden gayet memnunum (bunun sadece that70sshow'u göstermesiyle alkası yok efenim :P) mesele dün zoka diye bi program izledim gayet hoştu.

Sizin düşünceleriniz neler bu kanal hakkında? Gelecek vaadediyor mu sizce?[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 dizi daha alsın cok kalite olucak..
Tarz olarak amerikan kanallarına cok benzetiyorum tv8 i
ne bilim amblemi falan böle haberleri vs vs..
güzel yani
severek izliyoruz..
en büyük tv8 !!![signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, TRTnin ardından TV8 de iyi ilerleme gösterdi, ama yukarda dendiği gibi daha çok fazlası lazım. Biraz rekabet lazım kanallara. Yayın kalitesi rezalet şu anda. Dizilerde diziden daha fazla süre reklam gösterirler, 10 senelik filmleri ilk kez diye kazıklarlar, Her programın açılış müziğinin hemen sonuna ve kapanışın hemen başına 10ar dk reklam vererek izleyiciyi aptal yerine koyarlar, haberlerde mandalar kurbağlar falan gösterirler... Rezalet resmen...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Gerçekten bende fark ettim ilk olarak gozume çarpansa yayınlamaya başladığı filmler oldu. Geçenlerde 2 genç kızın yazın başından geçen sihirli olayları anlatan bir film vardı. bilmiyorum ama lisenin başında olmayı tekrar istedim. :D[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man
Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...