Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Aklıma geldi bir an Cocuk iken ne izlerdim filmlerini be... İlk atv test yayınında cıkardı en sonda hbb tv vardı oralarda görmüştüm o gün bugündür görmedim filmlerini tv'de. İşin ilginci hiç bir filminin adını bilmiyorum ^^ sadece sahneleri kalmış aklımda bi çekiyimde izliyim filmlerini nostalji... isteyen varsa izlemek , warez bb'de search etsin isimlerini cıkıyor tüm beraber oynadıkları filmlerhttp://www.warez-bb.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 link vermeseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3606185&highlight= al yasak değildir inş... bu filmlerin satılacagı kalmamış pek ama eahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 piç rıza karakterine benzetmişimdir bu adamı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Spagetti western bir filmleri vardı "call me trinity" diye bulsam seyrederim yine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 redkit filmi vardı yanılmıyosam bu adamın çok da güzeldi hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 var verdigim link'te They Call Me Trinity Oce4n said: redkit filmi vardı yanılmıyosam bu adamın çok da güzeldi hani.. terence hill oynuyordu onda tek ve diziydi. Ama pek iyi degildi o be :/ belkide cizgifilm'in gölgesinde kaldı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 güzeldi bu adamların filmleri, severdim. mad murdock + b.a. baracus tarzı bir havaları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Masticore said: var verdigim link'te They Call Me Trinity Oce4n said: redkit filmi vardı yanılmıyosam bu adamın çok da güzeldi hani.. terence hill oynuyordu onda tek ve diziydi. Ama pek iyi degildi o be :/ belkide cizgifilm'in gölgesinde kaldı hep bud spencer dizinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Laorx said: piç rıza karakterine benzetmişimdir bu adamı hep. haha sdf(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bud amcanın böle süt içmeye calısıpta bardağı her tuttuğunda kırdığı bi filmi vardı dimi asdfs kücücük cocukluktan kalan anılarımdan biridir buda kırmaya kasardım süt içerken bardağı dökülsünde içemeyeyim diye asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 REsmen bu ikisinin filmleri ile büyüdük bir dönem timsah ile aygır mı öyle çevrilen bi filmleri var gibi hatırlıyorum. Vay beeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 timsahliydi.. bende bunlarin motosikletli polis olduklari filmleri hatirliyorum.. vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 haha evet ya koca mafya çetesini maymun etmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 They Call Me Trinity cektim türkçeler uyuşmuyor. ve ingilizce altyazı yok pehh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ya bi film vardi adam elektrikli sandalyedeyken son istek olarak bi ciklet istiyordu..sonra onu sisirip kaciyordu ordan bu ikilinin filmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cok sahane filmlerdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Şu alttaki yemek sahnesini hiçbir filmde henüz görmedim o ne iştahdır arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar