Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil dile değecek

Buyse

Öne çıkan mesajlar

http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2010/06/03/haber-turu-677199.Jpeg

Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi

ESKİŞEHİRLİ VELİLERİ İSYAN ETTİREN POZLAR!
Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi

Eskişehir’in seçkin birokulunda yabancı dil öğretmeninin Facebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi.

Eskişehir'de yayımlanan Sakarya gazetesinininternet sitesindekihabere göre, Rus kökenli yabancı dil öğretmeni 23 yaşındaki İ.S´ninFacebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar kenttesansasyon yarattı.

Birkızarkadaşı ile dudak dudağa öpüşerek lezbiyen pozu veren öğretmen İ.S, bir başkafotoğrafta ise birierkek diğeri kadın iki kişi ile aynı anda öpüşüyor.

Eğitim verdiği 10-11 yaşındakikızçocuklara kendiFacebookadresini de veren öğretmen, velilerin büyük tepkisine neden oldu. Eskişehir´in seçkinokullarından birinde yaşanan buolay eğitim camiasını da ayağa kaldırdı.Okul yönetiminin ise yabancı dil öğretmeni İ.S konusunda sessiz kalması velilerin tepkisini artırıyor.

http://www.milliyet.com.tr/haber-turu/turkiye/galerihaber/03.06.2010/1245772/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Eskişehir’in seçkin birokulunda yabancı dil öğretmeninin Facebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi.

Bu ne abi ne isyanmış be.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 3 paragraf
Sosyal ağlarda paylaş

ben tanıyorum bunu
cunku bizim barda calısıyor haftasonları.
cok iyi biri ama olay içen içirir oyunu.
yandakini öpeceksin hede hodo diye ceza vermişler
foto cekmişler falan
bunu gazeteye ihbar eden kimse gerizekalının allahıymıs
zaten konustum ne okul yonetimi ne de baskası bisey demiyor kıza.
anca nette klavye delikanlılıgı yapan kırolar yorum yazar heh.
lezbiyende değil ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...