Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2010/06/03/haber-turu-677199.Jpeg Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi ESKİŞEHİRLİ VELİLERİ İSYAN ETTİREN POZLAR! Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi Eskişehir’in seçkin birokulunda yabancı dil öğretmeninin Facebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi. Eskişehir'de yayımlanan Sakarya gazetesinininternet sitesindekihabere göre, Rus kökenli yabancı dil öğretmeni 23 yaşındaki İ.S´ninFacebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar kenttesansasyon yarattı. Birkızarkadaşı ile dudak dudağa öpüşerek lezbiyen pozu veren öğretmen İ.S, bir başkafotoğrafta ise birierkek diğeri kadın iki kişi ile aynı anda öpüşüyor. Eğitim verdiği 10-11 yaşındakikızçocuklara kendiFacebookadresini de veren öğretmen, velilerin büyük tepkisine neden oldu. Eskişehir´in seçkinokullarından birinde yaşanan buolay eğitim camiasını da ayağa kaldırdı.Okul yönetiminin ise yabancı dil öğretmeni İ.S konusunda sessiz kalması velilerin tepkisini artırıyor. http://www.milliyet.com.tr/haber-turu/turkiye/galerihaber/03.06.2010/1245772/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Seviyorum bu şehri ya..... HANKİOKULHANKİOKULL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 toplara karşıyımda lezbiyen yani gief 3some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Böyle öğretmenim olamadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Eğitim verdiği 10-11 yaşındaki kız çocuklara kendi Facebook adresini veren dev hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dil öğretmeni.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahaha yorumlara bak ... AHHH Ulan yaşlandıkkk beaaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence israilin saldırısını örtbas etmek için yapılmış siyasi bir komplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oha çok mantıklı hatta Ruslar bu konuda İsrail'i destekliyor o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 30 yaşında bir işadamı olduğumda 22 yaşında Eskişehir'li kızlara sarkacağım. Evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ALLAAAAAAAAAAAAH EĞİTİM DEVRİMİ VALLA BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sonra onları atlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 veliler isyan ediyo "bize niye dil yok!?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dil atma zinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yalnız 23 yaşında öğretmen, kendimi kötü hissettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi ESKİŞEHİRLİ VELİLERİ İSYAN ETTİREN POZLAR! Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi Eskişehir’in seçkin birokulunda yabancı dil öğretmeninin Facebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi. Bu ne abi ne isyanmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kadın velilerdir isyan eden kesim, benim veledin böyle hocası olcak her veli toplantısına koşarak giderim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Of keşke böyle hocalarım olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Erkek öğrencilerin babalarının isyan sebebi "benim karımın neden böyle öğretmeni olmamış?! Karşı komşu Ayfer'i de alalım diyorum yanımıza dinlemiyo Q_Q" olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi ESKİŞEHİRLİ VELİLERİ İSYAN ETTİREN POZLAR! Eskişehir'in seçkin bir okulunda görevli Rus yabancı dil öğretmeninin Facebook fotoğrafları velileri isyan ettirdi Eskişehir’in seçkin birokulunda yabancı dil öğretmeninin Facebookpaylaşım sitesine koyduğufotoğraflar okul velilerini isyan ettirdi. ilk 3 paragraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Çokgzel bi resim bence de. Velilere noluyor lan. Kızın özel hayatından sizene. İstediğiyle öpüşür kız ohş... negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kadının seksi resimleri için nereye tıklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 face i kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben tanıyorum bunu cunku bizim barda calısıyor haftasonları. cok iyi biri ama olay içen içirir oyunu. yandakini öpeceksin hede hodo diye ceza vermişler foto cekmişler falan bunu gazeteye ihbar eden kimse gerizekalının allahıymıs zaten konustum ne okul yonetimi ne de baskası bisey demiyor kıza. anca nette klavye delikanlılıgı yapan kırolar yorum yazar heh. lezbiyende değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 rus değil letonyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar