sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Zamansızlık nedeniyle pek oyun oynayamıyorum. Şu sıralarda ama biraz zamanım olacak ondan dolayı kaçırdığım güzel oyunlara bir dönüş yapayım diyorum. En son Modern Warfare 2 - Dragon Age döneminde oynamıştım. Şu 6 ayda çıkan sağlam, beğendiğiniz oyunları yazabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oynadığım veya oynuyacaklarımdan şunlar var: Bad Company 2 oynadım beğenmedim. Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City epey zevkliydi tavsiye ederim. Mass Effect 2 karakterler açısından hoşuma gitmişti. Assassin's Creed II PS3'te ilk bölümlerini oynadım, gameplay zor geldi ama ilk oyunun tadını biraz daha arttırmışlar gibi. Tales of Monkey Island son 6 ayda çıkmış herhalde, oynamadıysan onu da tavsiye ederim. Machinarium biraz daha eski ama oynamadıysan onu da oyna. Age of Conan: Rise of the Godslayer ek paketi çıktı, eğlenceli yenilikleri var. Sam & Max'in yeni sezonu çıktı, eski sezonu bitirmediğim için daha başlamadım. Lead and Gold: Gangs of the Wild West var daha oynamadım ama bu hafta deniycem. BioShock 2 de fena değildi, ilk oyuna benzer hazırlamışlar. Divinity II: Ego Draconis var, alternatif olaylara açık zevkli bir RPG. Oyunun bir yerinden itibaren ejderha da oluyorsun. Bunların dışında, Steam'de bazı eski Sega oyunları satılmaya başladı, Crack Down, Golden Axe felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bioshock 2 Supreme Commander 2 Mass Effect 2 Dragon Age: Awakening Assassin's Creed 2 Mount & Blade: Warband Settlers 7 Tropico 3: Absolute Power Alpha Protocol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bone said: Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City epey zevkliydi tavsiye ederim. GTA 4 olmadan oynanabiliyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 oynanür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bide parantez arasında bişi sorayım ben, bu aralar oyun fln çıkmayacak mı ya, geçen ayda kayda değer bişi çıkmadı, bu aralarda yok hiçbişi, çıkanlar arasında en iyisi splinter celldi heralde. onun dışında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Alpha Protocol gibi süper bir oyun çıktı, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ne cok oyun oynuyorsunuz abi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Split/Second Blur Her ikisi de racing, ama artıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GTA 4'ü hiç oynamadım ps de çok az oynayabildim pc de nasıl olur bilmiyorum. GTA serisini çok oynadım ama GTA 4 oynayıp sonra Episodes From Liberty City'i mi oynasam yoksa direk bunu mu oynasam ? AC2 bitirdim şimdi oyun bulamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bone said: Bunların dışında, Steam'de bazı eski Sega oyunları satılmaya başladı, Crack Down, Golden Axe felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 güzel oyunlar, sevmiyorsan ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GTAIV Episodes From the Libery City (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sabonis konuyu açmış kaçmış ama bana yaradı konu Aoc gelene kadar Liberty City oynıyım baari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 teşekkürler arkadaşlar. başka kaynaklardan öğrendiğim just cause 2 var iyiymiş. bir de 2 aydır bilgisayarımda duran ama başlamadığım metro 2033 var. yazayım da okuyanlar atlamasın bu oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GTA 4'ün o ek paketini bu kadar güzel yapan şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gta4'te beğendiğimiz şehir ortamını ve hikaye anlatımını daha da geliştirmişler. gta 3-vc-sa'a kıyasla tamamen gerçek bir şehirdeymiş gibi yolculuk yapıyorsun. trafik tıkanıklığı var, saçma sapan sürenler var, senden başka trafik kazası yaratanlar var vs. sanki ankara/istanbul trafiği gibi stress çektiriyor. gay tony'de bol bol helikopter kullanıyorsun, lost and damned'de bol bol motorsiklet kullanıyorsun. her oyuna özgü yeni silahlar getirmişler, gay tony'de ayrı, lost and damned'de ayrı silahlar var. yeni karakterler mevcut ve gta4'teki karakterleri farklı açılardan görebiliyorsun. senaryolar baya eğlenceli, gta4'teki gibi o senaryolarda olan olayları oyuncuya iyi hissettiriyor. en önemlisi: "arab money!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yusuf adamımdı zaten tüm oyun boyunca :) altından uzi'si yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bone said: güzel oyunlar, sevmiyorsan ayrı mesele. abi güzel oyunlar da adam 6 ayda neler kaçırdım demiş, herhalde 20 yıllık oyunları kaçırsa da oynamaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 steam'de yeni çıktı da ilgisini çeker diye belirtmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar