pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tepkili yazıp dikkat çekmek istedim topici açamadığım için küskünüm. ama bu 2 hafta sonra senin tam 00.00 da topic açman gerekliliğini etkilemez <3
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oha bir gece erken yattım adam 6 saatte 3 sayfa toplamış, tebriks. Kutlu olsun, eşşek kadar oldun yeter
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pogodi said: tepkili yazıp dikkat çekmek istedim topici açamadığım için küskünüm. ama bu 2 hafta sonra senin tam 00.00 da topic açman gerekliliğini etkilemez <3 Bekledim bekledim sonra da ağzımı kırma olasılığını göze alarak açtım topakı valla afsada
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 teşekkür ediorum hepinize ^^ 24 olduk yolun yarısı DAS
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GÖKENNNNN İYİ Kİ DOĞDUN Yauuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, nice mutlu yıllara bizle AOC'la MMORPG la işşşalllhhhh :)
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GÖYKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN K U T L U O L S U N edit: DAS! hediyen de imzam.
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 wastyrx said: pogodi said: tepkili yazıp dikkat çekmek istedim topici açamadığım için küskünüm. ama bu 2 hafta sonra senin tam 00.00 da topic açman gerekliliğini etkilemez <3 Bekledim bekledim sonra da ağzımı kırma olasılığını göze alarak açtım topakı valla afsada yabcakdım yabamadım. ölmüsdüm. dışardaydım ühüh. olsun sana bişey demem benim tepkim hayataydı ^_^
cemss Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 herşey gönlünce olsuuuun.nice yıllaraaaaaa.
Öne çıkan mesajlar