ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 mümkünse bana da öm atın.. olayı öğrenmiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 404lendi 4chan linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 banada öm lesin biri rica ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Zaman zaman tartışmışlığım vardı Kermit'le ama çok üzüldüm gitmesine severdim kendisini gerçekten. Yapılan olayıda kınıyorum ve tutuklanan yardım görevlilerinin hemen iadesini ist- oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 postu daha yeni okudum. ciddi olduğunu bilmiyordum. gitmesi kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 adamin kendisine kufredersin eyvallah ama sevgiliye felan kufretmek ayip lan insan olmak lzim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yav said: çok üzülüyom valla yeni nesilden millet şikayet ettiği vakit veya hiç almayacaktık bunları itoğluitler dediği vakit felan adam gibi bi sistem yapılsaydı keşke üye olmayla ilgili hani haksız sayılmazsınız da fake maille üye olunamaması falan lazımdı düşünmek lazımdı bunları orda da yeni gelen itoğluitleri suçlamak yerine çok sevdiğiniz yıllarca modluk yapmış adamlara sitem etmek lazım değil mi ben dahil çok tatlı yeni üyeler var çünki :P yeni dediğim işte 2007'de üye olmuşum sizdenim artık demeyin 2005 felan diye :( ne lan yeni üye gelince de soğutuyorsunuz forumdan. bilmiyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bella said: olayı öğrendim şimdi de insanlarda had ve sınır kalmamış gerçekten. 2 kuruşluk aklıyla komik olduklarını zannediyolar. ulan insanda hiç mi ahlak olmaz anlamıyorum ben. hiç mi akıl olmaz? yuva çocukları yapar ya hani komik olmak, ortamda popüler olmak için acımasızca saçma sapan aptal saptal şeyler yaparlar. onun gibi birşey işte. yazık annelerine babalarına böyle kalitesiz çocuklar yetiştirmek çok acı. eski-yeni meselesi de değil bu bence, eski üyeler de eskiliklerine güvenerek son derece rahat davranıyolar ve bu çoğu zaman rahatlıktan çıkıyor. sonuç olarak ÇOK ayıp olmuş. kermit böyle kalitesiz insanların kalitesiz saçmalıklarını sallama. sen bu forumun en önemli renklerinden birisin. abi olay ne? anlatsa ya biri. pm falan atın. ben de merak ettim şimdi. ne olmuş? kim ne yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bi kaç tane kendini bilmez sosyal hayatı olmayan ilgi orospusu kermitin 4chandeki fotosunun altında küfür ediyolar işte sevgilisine. özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi 2-3 veleti sallamasaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yapılan insanlık ayıbı başka bir şey değil. Kemik üyeler gitsin gitsin daha, ne kalıcak sonra? Yok abi yok. Anlamıyorum... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 lan sevgilisi de seker gibi kiz. forumda sert mert cikti 3-5 kere denk geldim ama iyidir hostur kendisi. ben doveyim istiyorum boyle dingillik yapanlari. yaptiklari kisilerin kim olduklari onemli de degil. serefsizlik yasam bicimi cunku bu tiplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pekaziz said: 2 saat boyunca mesaj atmaya değer bir tane konu bulunmuyorsa sakatlık vardır orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kermit gitti mi ya :( tanımasam da muhabbeti saglamdı,severdim kermiti :/ ne diyelim her sey de bi hayır vardır.hoscakal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ss alan var mi? merak ettim ne demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahahah ağlama lan kurbağa,unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Buyur burdan yak. İnsanlar artık sırf daha fazla sinirleri bozulmasın diye mesaj atmamaya, forumdan ayrılmaya falan başlıyorlar. Nasıl bir neslin ürünü anlamıyorum. Olmamış, çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BloodyBeast said: ahahah ağlama lan kurbağa,unutursun milletin sinirleri zaten, gergin. bir de böyle damlayınca, millet neyin Butthurt u bu diye sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gerilmeyin yahu relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tam okumadım ama dio ile dalga geçenler oldu mu yahu, vay ayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben de bunun ucu bana ne zaman dokancak diye bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nası lan biri dio'ya laf mı atmış? kim o? anon manon dinlemem döverim bak! dio lan ronnie james DIO... adam kutsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ama sonra bayıldım herife. şarkılarında istemdışı kafa sallar oldum. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar