Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticikte kalite patlaması

kermit

Öne çıkan mesajlar

Meh, o işi yapan adamlar yeni üye falan değildir. Bir kıskançlık, çekememe vardır. Karşı cinsle etkileşim kurmaya yetememiştir, bir yerden bir acısı kalmıştır(butthurt denilen türden) vs. vs. Tabi bir ihtimal yeni yetmenin biri apaçilik olsun diye zaten ciddiye alınmaması gereken bir foruma kusmuşta olabilir ama ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ege bişeyler anlattı kim yaptıysa haddini aşmış bunun yenilikle eskilikle ilgisi yok. yaptığı şerefsizlikten başka bişey değil.

O yapanlar inş kendi karınıza kızınıza aynısını derler.Aynı iftirayı atarlar.Kendilerine de devamındaki en ağır küfürlerimi burdan iletmek istiyorum.Gururu varsa zaten şurda edilen onca laftan sonra çıkar bişey der..

Size de mutluluklar daha hayırlı olur zaten böylesi

inş güzel bi hayatınız olur...
Sosyal ağlarda paylaş

valla kusra bakma hani israille ilgili tartışmaların ortasında o resmi görüp güldüm bi an, bu sırada "aman şimdi böyle bi konu olduğunu söylersem kermitin hasımları gelir patlatır çok büyük olaylar çıkar" diye düşünecek kadar ileri görüşlü olsaydım şu an googleın ceosu falan olurdum heralde.

yani pişman oldum tabii ki de ama kendimi o kadar suçlu görmüyorum bu konuda. kimse kusra bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ölen insanlarla tesis geçip sonra ona kızanlara interneti çok ciddiye alıyorsunuz diye muhalefet yapan birisi kermit

ve bugünkü olaylar...

hepsi çok ironik aslında.

şunu demesem içimde kalcaktı kusura bakmayın sfd
başka bi alakam yok sadece gözlemci pozisyonundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit'i birebir tanımıyorum ama yazdıklarını okuduğumda nadir sandalyeden düşecek gibi olduğum insanlardan biri (sandalye sağlam basıyor yere ondan düşmüyorum). bunun eski-yeni üye olmakla alakası yok, kalite kendini her türlü belli eder zaten ancak bazılarının yaptığı, paticik konseptine ayak uydurduklarını sanarak sağa sola saldırıp pirim yapmaya çalışmak. tabi bunu beceremedikleri için genelde dışlanıyorlar ama buna rağmen altta kalmamak için yüzsüzlüğe vuruyorlar. Çok görüyorum bunu, keşke olmasa bu tür şeyler tabi ama yapacak bişey yok. ha bir de itirafta bulunayım madem bu vesileyle, ilk geldiğimde ben de yukarıda dediklerimi yapmışımdır. ama her insanın aklı bi süre sonra başına gelir. gelmiyorsa da böyle kalır işte mal mal.

neyse uzattım. umarım kararın değişir, geri dönersin, sandalyeme ve göt kemiklerime zarar vermeye devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ölen insanlarla testis geçince "aptal" der geçersiniz. Bu tarz şeyler kişisel görüştür. Ama bahsettiğimiz olayı yapan adamın yaptığı, kermitin ölen insanlarla değil, onların aileleriyle dalga geçmesi pozisyonunda bişey.

İnsanları sevmeyebilirsiniz. İnsanlardan nefret ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla bi msn penceresi açıp ana avrat küfürleşebilirsiniz. Hatta siz böyle şeyleri özel olarak halledin diye nedanko üzerine yük almış, öm sistemi yapmış zamanında.

Ama insanlar hala bu tarz kişiliksizlikleri yapmak için public ortamları kullanmakta ısrar ediyorsa, kusura bakmayın izahı yoktur. Söz konusu olan sadece Kermit bile değil ki. Ece var birde. Neyin kuyruk acısı var ki o insana laf atıyorsun Kermit'le birlikte. Nedir yani?

Bunun izahı yok abiler, yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...